Travis Napisano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Ostatnio jeżdziłem na dircie w deszcz i po błocie. Rower wyglądał jak jakiś golum ale do rzeczy... Po tej jażdzie rower odstawiłem, ale go nie myłem. Gdy błoto zaschło wybrałem się na wycieczkę I Gdy jechałem na stojąco co chwile cos zaczęło mi przeskakiwac, jakby przy zmiani przerzutki tylko że głośniej. Co to może być?? Proszę o szybką pomoc. PRZERZUTKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Zużyty łańcuch lub kaseta lub korba. Ewentualnie wszystkie trzy rzeczy razem wzięte lub też występujące ze sobą w różnych kombinacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 mój typ: zasyfione pancerze. wymyj wszystko dokładnie, jeśli nie ustąpi zmień pancerze, jak nie ustąpi sprawdz czy masz prosty hak przerzutki jak dalej bedzie latać to widocznie dojechałeś napęd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Albo po ostatnim błocie odstawiłeś rower nie czyszcząc i smarjąc łańcucha. Skutek jest taki, że naszła ci na niego rdza a na dodatek jeszcze zrobiła się taka skorupa z błota. To samo na kasecie. Pewnie musisz to porządnie umyć i przesmarować. Dobrze by było też wymienić lub chociaż przeczyścić dokładnie pancerz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.