baksik22 Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Witam chcę kupić szosę mam wypatrzoną nie drogą kupuje szoskę na trenażer i na treningi szosowe tylko więc znalazłem tanią i są w niej manetki na ramie pytanie jest takie czy można zamontować manetki i klamki np SORY pomijając te na ramie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Da się odkręcić stare manetki i założyć nowe, nie widzę problemu. EDIT: Problemem może być brak odpowiednich przelotek ale możesz puścić linkę w pełnym pancerzu i przyczepić do ramy zipami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Wystarczy kupić przelotki wkręcane w gwinty od manetek na ramie. W niektórych tanich rowerach, które mają już klamkomanetki jest taki patent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.