dejot Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 http://www.grandapropaganda.com/obrazki/gr...ight_plakat.jpg strasznie późno to obczaiłem ale.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 szkoda, że mam w klubie zakończenie sezonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxer Napisano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 I co jak było? Może ktoś zda jakąś recenzję ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Było fajnie:) Choć szkoda, że nie puścili NWD 8 i musiałem ściągać Drugi minus to to że bar był zamknięty i nie można było się wychillować przy piwku.... Do tego jak to na tego typu pokazach - wiecej ludzi niż miejsca ... I ciasno było. Ale nie żałuje 5 ziko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.