martwa wiewiórka Napisano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 jaką przerwę, Koleżanko Beato? Czys Ty z Garego spadła? Kto ma Cię dość, niech podniesie rekę, a ja mu tę rękę odgryzę, mimo że nie jestem Growi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beszczepan Napisano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 jaką przerwę, Koleżanko Beato? Czys Ty z Garego spadła? Kto ma Cię dość, niech podniesie rekę, a ja mu tę rękę odgryzę, mimo że nie jestem Growi.... eviva-wiewiorkas.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beszczepan Napisano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 eviva-wiewiorkas.... widzisz-wiewiorko...rzeczywistosc-mnie-przerosla...po-wczorajszym-powrocie-do-domu-zderzylam-sie-z-nia-dosc-bolesnie...nie-wiem-ile-czasu-zajmie-mi-rekonwalescencja... pozdrawiam-wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Podziękowania dla GROWI za wspólną jazdę w niedzielę, było sympatycznie, choć tempo Beaty w terenie było dla mnie zabójcze, cienias jestem i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diensdale Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witam po dlugiej przerwie ;-) Informuje wszystkich zainteresowanych, że zmieniliśmy adresy. Nasza strona: www.growi.pl forum: www.forum.growi.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzesin Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 jeżdzicie jeszcze razem?? chętnie przyłączyłbym się do was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orba Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Przypadkowo trafiłam na ekipę GROWI w ostatnią niedzielę. Rajd merkurego minął w wybornym towarzystwie. Mam nadzieję że do zobaczenia wkrótce =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orba Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 cyt od Jędrka z growi: "Zapraszam wszystkich chętnych na wypadzik do Obornik przez Kiekrz i powrót przez Bolechowo dyst 80km tempo lajcik spotkanie 19,09 godz 9 źródełko na malcie gdyby ktoś chciał sie dołączyć gdzieś po drodze niechaj da znać." Ja się kajtnę. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 17 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Jaka przybliżona trasa, może się podczepię po drodze jeżeli dam radę po Michałkach w Wieleniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orba Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 zielonego pojęcia nie mam. Może Jędrek to szczegółowiej określi a jak nie to jest gsm =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.