jędrek107 Napisano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam wszystkich Growi i nie tylko i zapraszam na wypadzik inaugurujący sezon 2008 cel grodzisko w Gieczu spotkanie o godz 10.30przy źródełku frakcja poznańska i 10.50 most na Cybinie przy ulicy Browarnej zapraszam . Oczywiście chodzi o niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beszczepan Napisano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam wszystkich Growi i nie tylko i zapraszam na wypadzik inaugurujący sezon 2008 cel grodzisko w Gieczu spotkanie o godz 10.30przy źródełku frakcja poznańska i 10.50 most na Cybinie przy ulicy Browarnej zapraszam .Oczywiście chodzi o niedzielę OK... ale weź ze sobą (dla mnie) odrdzewiacz... Brak ruchu + odrobina wilgoci... daje natychmiastowe efekty. Ale... Aleeee... nadal nie palę! I obiecuję, że mój rower kurzem się nie pokryje! Newer! Przenewer! No - chyba, że tym przydrożnym... pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 halo Poznań chętny ktoś na rower? 3567561 dzisiaj, jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinwu Napisano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 To ja się zgłaszam na ten niedzielny wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jędrek107 Napisano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 A nasz przyszły Admin to co nie jedzie ,czas się poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Wszystkim zainteresowanym przypominam o istnieniu naszego oficjalnego forum:) Zapraszam także do rejestracji : http://www.growi.lua.pl/forum/ Od razu mówię, że sporo jeszcze się zmieni z tym forum(wygląd itp) ale zaczątek już jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martwa wiewiórka Napisano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 No i jak sie Wam udała wyprawa do Giecza? Jakos nikt nic nie pisze? Pogoda była dziś super... Ja miałam dzis tylko 13 km, jedna glebę i zerwany łańcuch:) Chciałam sie nawet wybrać z Wami, ale wczoraj pojezdziłysmy dłużej z Aldonką i dziś cos mnie w plerach ostrzegawczo bolało... Dzieki wielkie Dejot za pomoc z łańcuchem:) Pogotowie rowerowe szybsze niż błyskawica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jędrek107 Napisano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Cześć Wiewiórko no jest przykra sprawa bo wyprowadzamy się z forum na swoje stąd tutaj brak relacji ale u Jacka post ma link do nas zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jędrek107 Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Jakby komuś było po drodze z nami to 10.00 przy źródełku na Malcie i walimy do Śnieżycowego jaru zabrać aparaciki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martwa wiewiórka Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Jędrek - w niedzielę, co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jędrek107 Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No właśnie ale ze mnie gapa nie napisałem kiedy oczywiście niedziela 09 marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jędrek107 Napisano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Cześć wszystkim Growi i nie tylko ze względy że nasze forym chwilowo nieczynne korzystam z gościnności starego dobrego forum rowerowego .A więc w niedzielę 22 czerwca jedziemy dookoła lednickiego jeziora ,spotkanie godz 10 źródełko (poznaniacy) 10.20 zieliniec (swarzędzanie) i lolki muszą się określić gdzie przyjadą.Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martwa wiewiórka Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Postaram się być. Dam znać jesli mi nie wyjdzie. Beata będzie przy źródełku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beszczepan Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 bede-z-pewnoscia-wiewiorko-kolezanko-ma... od-poniedzialku-latam-z-worami-i-kartonami-miedzy-chalupami-bo-w-sobote-przenosiny... dlatego-nie-moge-odwiedzic-aldony-ale-mam-nadzieje-ze-mi-bedzie-wybaczone... ale-aleeee-niedzieli-nie-pozwole-sobie-odebrac... pozdrower-dla-wszystkich, beata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martwa wiewiórka Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Postaram się wziąsc tez wszystko co Ci obiecałam. Pozdrawiam, wiewiórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Ja też będę ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beszczepan Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Ja też będę ja też suuuper bo-juz-prawie-zapomnialam-jak-wygladasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 dejota to jedynie po rowerze poznać ile planujecie km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jędrek107 Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 pewnie dla Poznaniaków koło 100 padnie ale tempo będzie ligt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchlad Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 witam, czy ktoś powiadomił mych lolkowych braci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jędrek107 Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Jasne tylko może się umówcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beszczepan Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 witam, czy ktoś powiadomił mych lolkowych braci? mysle-ze-to-twoj-braterski-obowiazwek... ciesze-sie-ze-dolaczysz....bo-ja-jestem-prosze-pana... ...po-przeprowadzce-i-moge-potrzebowac-meskiego-wsparcia... do-jutra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchlad Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 obowiązek spełniony melduję, że nadlolek Marek powiadomiony - pozostali lolkowie zagineli w akcji. dojeżdżamy do Poznania, Beato proszę o miłe powitanie. bez over Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 dejota to jedynie po rowerze poznać Taki on charakterystyczny? Dzięki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beszczepan Napisano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 obowiązek spełniony melduję, że nadlolek Marek powiadomiony - pozostali lolkowie zagineli w akcji. dojeżdżamy do Poznania, Beato proszę o miłe powitanie. bez over witajcie-mniej-lub-bardziej-opaleni... dzieki-za-kolejny-udany-wspolny-wyjazd... przywitalam-pozegnalam-czyli-wszystko-w-normie... ...jak-dotad-nadzorowalam-chyba-wszystkie-wyjazdy-growi...i-mysl-mnie-taka-naszla-aby-zrobic-mala-przerwe...trzebaby-zatem... ....bo-sama-mam-siebie-dosc-wiec-...co-dopiero-inni... pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.