Skocz do zawartości

GROWI

dejot

Rekomendowane odpowiedzi

Dla wszystkich współplemieńców i nie tylko życzenia zdrowia szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia oraz pomyślności w Nowym Roku składa Jędrula

Dla wszystkich współplemieńców i nie tylko życzenia zdrowia szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia oraz pomyślności w Nowym Roku składa Jędrula

...dziś spotkałam na starym rynku Maćka z rodziną... Raptem dwa wspólne wyjazdy a już jest "nasz"...

Na starym rynku ludzi sporo... Gołym okiem widać ...coś nadchodzi..

I oby jak co roku wyjątkowe, i obyśmy za rok się spotkali i ciągle chcieli się spotykać...

z rodziną, przyjaciółmi... bikersami i nie tylko...

z Tobą Aniu, Jędrku, Jacku, Maćku, Marcinie i Bartku...

Na te święta i ten cały nowy rok - dobrym ludziom - dobre życzenia:)

A co tu tak cicho?:> Że wyjechałem i święta to Towarzystwo umilkło? :) Jak tam świętowanie? Będzie co spalac na rowerach?:P

Dobrze, że wróciłeś - będą jazdy :unsure: Wczoraj przez zdobre dwie godziny kręciłam się po okolicy i powiem jedno - za wielu bikersów nie bylo... co innego piesi. A pogoda w sumie niezła. Dziś po południu wybywam, więc ...jeśli niedługa wycieczka rowerowa to teraz. Jeśli nie dziś - to pewnie dopiero w Nowy Rok....

Pozdrower

Ja wczoraj przejechałem się na Strzeszynek i mam odmienne odczucia. Widziałem bardzo dużo bikerów. Aż mnie to zaskoczyło. W przeciwieństwie do czwartku... Po Puszczy Zielonce kręcili się tylko spacerowicze...

Zobaczymy jak będzie dzisiaj w rejonie Jez. Swarzędzkiego ;)

Kurcze dawno tu nie zagladalem. Fajna ta inicjatywa. Jesli tylko czas mi pozwoli (bo checi sa), z wielka przyjemnoscia sie na ustawke zalapie. Czy cos planujecie w Nowy Rok?? Jak tam prace nad strona ida?? Wielkim mastahem w tych sprawach nie jestem, ale co nie co umiem i jesli pomoc amatora w kwestii robienia stron sie przyda to nawet mialbym hosta z baza danych i gotowym forum ;)

Prace nad stroną są na takim etapie, że próbujemy się zgadać kto by umiał zainstalować forum na serwerze który prawdopodobnie już mamy. Plan jest taki żeby zrobić zamkniętą stronkę z galerią zdjęć oraz ogólnodostępne (ew częściowo) małe forum naszej frakcji. Wszelka pomoc mile widziana. Do strony z galerią można by nawet znaleźć gotowe layouty tylko żeby kolory pasowały. Ktoś ode mnie zajmował się stronami tylko nie wiem czy będzie miał czas, żeby zrobić w php przeglądarkę fotek w galerii. Pomysły są, tylko umiejętności i czasu brak.

Tyle to ja umiem zrobic :) Mam nawes skrypty fajne, ktore pozwalaja zakladac uzytkownikom konta i samemu wgrywac fotki, ale tez takie w ktorych administrator dodaje, a reszta oglada :D Plus skrypt forum, ktory wgram ma juz wbudowany, swietnie dzialajacy skrypt galerii :) Z serwerem czy tez bez niego Nowy Rok mozemy powitac z forum i dzialajaca galeria ja mysle :) Postawienie forum to doslownie 15 minut robory (liczac wgranie danych), a galerii tez cos kolo tego.

Probka:

http://www.dolinacybiny.lua.pl/portal/portal.php/index.html

Glowna strona ma forme portalu, ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby ladowalo sie po prostu forum :) Jakby co prosze o kontakt moje GG: 5013910 i jeszcze dzis bedzie smigac :)

No to miło mi powitać Admina naszego! :D

Dziś wyjeżdżam do Poznania. Jutro jak coś sie odezwę do Ciebie na gg i ustalimy co i jak. Jeśli byłbyś gotów pomóc to naprawdę byłoby super! Myślę że wszyscy się ucieszą z tego że w końcu coś ruszy w kierunku naszej autonomii:)

Pozdrawiam i Wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku! :)

Obgadamy sprawe i zalatwimy :) Nawet moge to w pracy zrobic, a w pracy tez mam GG wiec pisz kiedy Ci bedzie pasowac. Jesli adres dolinacybiny nie razi, mozna to forum do, ktorego wkleilem link zaorac i pomyslec nad jakas domena, a jak adres ma byc GROWI to zalozy sie nowego hosta :D Nawet konta mailowe na tym hoscie pojdzie zalozyc :)

Forum, a raczej jego zarys juz jest. Zapraszam zainteresowanych nahttp://growi.lua.pl/forum Rejestracja musi byc potwierdzona przez administratora, a bedzie to czynione po uprzedniej konsultacji z innymi czlonkami Grupy. Przyjecie w poczet czlonkow bedzie rownoznaczne z przyjeciem do grupy GROWI na forum. Kazdy uzytkownik forum, ktory ma aktywowane konto powinien do tej grupy zlozyc podanie, a jesli sobie nie poradzi, wyslac do mnie PM z prosba o dodanie do tej grupy. Tylko czlonkowie grupy maja podglad calego forum. D;a czlonkow niezarejstrowanych i nieprzyjetych jeszcze do grupy GROWI pozostawilem na razie kilka dzialow.

Gdzieś jakaś cisza zapadła na forum:> A jutro niedziela:> B) Z tym że jutro może nic nie wyjść bo calutki dzień opady deszczu e śniegiem przewidują a przy temp -1 będzie to nie do przyjęcia na rowerze...

....jaka cisza... codziennie tu zaglądałam, ludzi szukałam... Pusto i cicho było - pomyślalam że liżą rany po sylwestrowych szaleństwach. No ale jutro - niedziela! Czekam na info jutro rano/przed południem... Jakby co - zgłaszam gotowośc:)

Pozdrower

Jutro brzydko ma być... A u mnie wigilia...:P Nie licząc tego, ile mam do szkoły do zrobienia :P masakra:) Jako to na studiach:)

Życzę radości na Święta i wielu dobrych ludzi wkoło Ciebie :P:) :)...

Pozdrawiam i czekam na info: kiedy na rower :)

No dobra nasza cała nadzieja w waszych rękach chłopaki i naszej naczelnej pani grafik (niechaj Ra oświetla jasnym światłem miejsce przed przednim kołem)a teraz pytanie co robimy w niedzielę zgłaszać propozycje.

U mnie jakby co - niedziela. W dodatku właśnie nie zaczyna coś papruszyć z góry. Takie biale i drobne. Pewnie na dzisiejszy wieczór wigilijny... Ładnie... ale biorąc pod uwagę szklankę na glebie, trochę niepraktycznie dla rowerowania...

Dejot sms-ował że ma sesję obsesję więc dziś jest wyłączony.

Niemniej gdybyś podjął się dziś wyjazdu... czekam na info :)

:down: pozdrower

Jacek wszystkiego najfajniejszego z okazji świąt Bożeho Narodienia tak to fonetycznie brzmi jak dobrze pamiętam ,no po sylwestrze ciężko dojść do siebie ale spokojnie projekt rodził się jakiś czas więc ze spokojem damy radę najważniejsze aby wszyscy zaakceptowali logo i kolorystykę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...