Skocz do zawartości

GROWI

dejot

Rekomendowane odpowiedzi

Logo w porządku. :) Zostaje dowiedzieć się o krój i materiał koszulek:)

Ja dziś ciuchy rowerowe wyprałem, rower wyczyściłem najdokładniej jak tylko się da. To teraz pobrudzić by wypadało..

Uwaga Uwaga!

Plany na niedzielę chciałbym obwieścić :)

Ogólnie to samo co tydzień wcześniej. Swarzędz - dziewicza - moraska. Tylko spotkanie dla ludzi z Poznania przy maltańskim źródełku o godzinie 10:00 a dla ekipy Swarzędzkiej godzina 10:30 przy młynie- tam też zbierzemy się wszyscy. Jeśli ktoś miałby obiekcje dotyczące pory ustawki to proszę pisać :)

Pozdrower

To jest mega pech taka piękna pogoda a ja mam zapalenie spojówek i niestety z niedzielnego wyjazdu kicha ale mam nadzieję że wam się uda wyskoczyć pozdrawiam .Pa pa

Trzymaj się Jędrek dzielnie! Też man nadzieję Cię spotkać w przyszłą niedzielę. Dziś rzeczywiście było cudnie -przynajmniej przez te 3 godziny, kiedy pobrykałam w Twoich okolicach... No i mam nadzieję, że dopisze i pogoda i ludzie, hej

Pozdrawiam,

No prognozy ponownie nie są za ciekawe... Ale może się uda gdzieś wyskoczyć:) Ewentualnie w razie załamania pogody moglibyśmy się graniczyć tylko do dziewiczej:)

Nie wiem czy ktoś tu przed wyruszeniem jutro zajrzy ale moja obecność na jutrzejszej ustawce stoi pod poważnym znakiem zapytania- nie czuje się zupełnie na siłach mam nadzieję , że i mnie nie dopadła epidemia akademicka:/ Jakby coś jutro będę lub nie.

No prognozy ponownie nie są za ciekawe... Ale może się uda gdzieś wyskoczyć:D Ewentualnie w razie załamania pogody moglibyśmy się graniczyć tylko do dziewiczej:)

Nie wiem czy ktoś tu przed wyruszeniem jutro zajrzy ale moja obecność na jutrzejszej ustawce stoi pod poważnym znakiem zapytania- nie czuje się zupełnie na siłach mam nadzieję , że i mnie nie dopadła epidemia akademicka:/ Jakby coś jutro będę lub nie.

Na sesję nie poradzisz... Trzymam kciuki. Jakby co - zajrzę jutro o 10 koło źródełka... Ktoś musi podtrzymywać tradycję spotkań przy Zródełku - widać padło na mnie :).

Jeśli będzie pusto - zrobię sobie krótką lokalną wycieczkę, pozdrawiam

Na sesję nie poradzisz... Trzymam kciuki. Jakby co - zajrzę jutro o 10 koło źródełka... Ktoś musi podtrzymywać tradycję spotkań przy Zródełku - widać padło na mnie :D.

Jeśli będzie pusto - zrobię sobie krótką lokalną wycieczkę, pozdrawiam

...

ale mnie pokręciło..."jutro" ...już jest dzisiaj za pół godziny... lecę wciągaaaaać rajtuuuuuzy

Rzekłaś mam nadzieję że nic nie stanie na przeszkodzie bo mnie jasna cho.....ra weźnie.

Nie bój nic. Trzymaj fason. Wyczerpałeś już przydział pecha. Możesz spokojnie patrzeć w (najbliższą) przyszłość ;)

Mądry chłop dejot zaleca, aby sobie odpuścić Morasko i poszwędać się po dziewiczej...I ma chłopak rację bo o 16 jest już szaro. No to do niedzieli!

pozdrowieństwa :)

No to na jutro zapowiada się całkiem całkiem czyli zgodnie z planem frakcja swarzędzka spotyka się z poznańską o 10,30 czasu zimowego,przy młynie w zielińcu

jeśli ktoś jeszcze chętny to niech napisze . A do Beaty prośba jeśli możesz to wydrukuj tę koszulkę i weź ze sobą.

No to na jutro zapowiada się całkiem całkiem czyli zgodnie z planem frakcja swarzędzka spotyka się z poznańską o 10,30 czasu zimowego,przy młynie w zielińcu

jeśli ktoś jeszcze chętny to niech napisze . A do Beaty prośba jeśli możesz to wydrukuj tę koszulkę i weź ze sobą.

Chętnie - ale nie mam w chałupie drukarki... trzeba było pisać wcześniej - wydrukowałabym w ksero... Mam jednak nadzieję, że bez wydruku projektu też mnie jutro pod swoje skrzydla przyjmiesz... No, tak myślalam! Dzięki :D

...koszulek - ze względu na temperaturę będę miala co najmniej kilka...ale własnych...

Jeśli będzie trzeba -paszczowo opiszę ..z detalami jakie piękne ( :)! ) logo będzie miala nasza grupa...

pozdrower

no nie! :):D

to ja sie od kilku dni zastanawiam i myśle i co to jest to GROWI o ktorym ktos pisal na pod forum wlkp. a teraz dopiero obczaiłem o co tutaj chodzi :D

anyway to jak jutro? bo cos widzialem jakies źródełko, a nie bardzo kumam o jakie źródełko chodzi...o to nad maltą?

PS ten klub to jakas taka bardziej oficjalna organizacja, czy tylko na arenie forumowej czy jak? kto jest prezesem? :D

PS2 jak długo checie jutro jezdzić? tzn. o ktorej planowany jest powrot do domq?

GROWI to ma być (bo się dopiero rodzi )grupka ludzi która lubi jeździć wspólnie rowerem jest to w założeniu grupa nieformalna a ''domem" dla niej będzie strona w sieci , bez składek deklaracji i takich tam .Sprawa prezesa to rzecz przed nami , na razie się docieramy.A w kwestii źródełka to rzecz tyczy tego na malcie.Mam nadzieję że wyjaśniłem wyczerpująco .

Tak myślę może by przenieść temat na naszą wielkopolską stronkę , pytanie do Biery czy to jest możliwe.

Powrót do domku frakcja Poznań to tak koło 14 najpóźniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...