dejot Napisano 30 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Korzystając z zasięgu i dostępności forumrowerowego ... Wszem wobec poinformować chciałbym iż oto pierwszy udokumentowany ślad w internecie powstaje nowej formacji braci rowerowej pod nazwą Grupy Rowerzystów Wielkopolskich!! Co w skrócie GROWI daje i tymże skrótem równorzędnie nazywane być może. Korzystajmy więc i w temacie owym wszelkie sprawy dotyczące zgrupowania Naszego drodzy Przyjaciele tu oto przedkładajmy. Pozdrower GROWerzystom ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jędrek107 Napisano 30 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 No właśnie to teraz namiastka naszej stronki póki się nie dorobimy.Zgłoście się bracia i siostry jeśli wam rowery miłe bo jak nie to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 30 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 a co to za grupa dokładnie? napiszcie coś o sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Więc pozwalam sonie pierwszą sprawę przedłożyć na forum owym i w razie pogody dobrej na weekend (choć się nie zapowiada) na jakąś ustawkę grono Nasze zachęcić Grupa całkiem spontanicznie wynikiem ustawek weekendowych na forum regionalnym się wykształciła Więcej można się dowiedzieć chyba tylko osobiście na ustawkach i wyprawach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jędrek107 Napisano 30 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Taka ekipa rowerzystów optymistów starsi państwo i młodzież.Polubili razem jeździć i w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALA Napisano 30 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 a kobitki z Pyrlandii w stanie skrajnej cyklozy też w owym Stowarzyszeniu są przewidziane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jędrek107 Napisano 30 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 No to wstępnie umawiamy się na 11.30 przy młynie w Zielińcu.Oczywiście w niedziele jak pogoda dopisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALA Napisano 30 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 ............rzekło się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beszczepan Napisano 30 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 ot..za szybkie paluchy i uciekło bez słowa... ... czy mnie słychać... zgłaszam się ..tu Oka tu oka.. czy jakaś tam inna.. byle dwie nogi i w miarę jeden ślad... Przy okazji pozdrowieństwa andrzejkowe dla pana kierownika:) i niemniej gorrące dla growi'n i growi'nów.. wasza siostra beszczepan idę czarować ściany na biało i pogodę na weekend, żeby była w miarę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jędrek107 Napisano 30 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Oj dziękuję za pamięć właśnie siedzę i sobie popijam drinka .Módl się bij się w pierś żeby pogoda dopisała. A teraz odpowiedź dla Ali ,zapraszamy do grupy każdego komu będzie z nami dobrze a że nie jest źle to fakt jest taki że chcemy razem jeździć i to robimy przy każdej możliwej okazji choć przeważnie w weekend (praca i nauka zależy kto i jak wypełnia tydzień),jeździmy tempem najsłabszego uczestnika wypadu czyli jesteśmy grupą dla każdego . Dziękuję Annabell za piwko i za dobre słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Color Napisano 30 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Cieszę się niezmiernie Siostry i Bracia, że inicjatywa mocno kreowana od samego początku przez Pana Kierownika tudzież pozostałą brać rowerzystów wreszcie przybrała oficjalną postać! Mam nadzieję, że idea GROWI pozostanie niezmienną w swych założeniach, a grupa zapaleńców będzie rosła w siłę ku chwale Ojczyzny! Ze swej strony mogę jedynie zapewnić, że na słomianym zapale się nie skończy, choć brak czasu często skutecznie utrudnia bądź uniemożliwia wspólne pokonywanie kilometrów... Od wiosny będzie lepiej Wszystkiego najlepszego Jędrek! Dużo zdrówka i pary w nogach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jędrek107 Napisano 30 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Dzięki za pamięć, a za ten "awans" społeczny to chyba wszyscy dostaniecie po sznupie .Jak będą wybory Ojca kierownika to będę pamiętał tych najbardziej jadowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annabell Napisano 30 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Panie Kierowniku mam nadzieję, że trafiłam w gusta smakowe I melduję się na forum, bo i mnie nie może zabraknąć wśród tej braci rowerowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 ALU - jak już pisano- nie nakładamy żadnych ograniczeń wiekowych ani w kwestiach płci na uczestników tego zgromadzenia . Najważniejszy wymóg to to- by ew. pretendentom do tytułu "team mate" dobrze się z nami jeździło. No nie jest to wymóg jedyny ale tylko z tego względu że by został ten wyżej podany spełniony trzeba jeszcze kilka wymogów spełniać ot choćby- posiadać rower;) Pozdrowienia Wszystkim i ewentualnie w razie pogody smakowitej do zobaczenia pod młynem! Dla Braci Poznańskiej- spotkanie przy źródełku na malcie - godzina 11:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jędrek107 Napisano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 No może być kiepsko z pogodą na jutro,ale bądźmy przy nadziei że się wypogodzi bo jak tak dalej pójdzie to zapomnę jak się jeździ na rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALA Napisano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Ujmę to krótko i wprost , bo nie lubię się rozgadywać... Wyglądacie na fajną , zgraną ekipę i czuję się jak przysłowiowe piąte koło u wozu . Z braku czasu - bo starcza mi go zaledwie na codzienną godzinną rundkę po okolicy po pracy , nie bywam na dalszych grupowych wypadach , maratonach czy wyścigach . Nie bywam , więc Braci Rowerowej nie znam ...niestety Jeżdżę od lat , bo to piekielnie lubię i daje mi to ogromną satysfakcję . Ba , w dużym stopniu ratuje to moje zdrowie. I czasem z chęcią pojeździłabym w miłym towarzystwie osób ,dla których rower to taka przyjemność jak dla mnie ... Ot tyle pozdrawiam wszystkich serdecznie !!!!! p.s. właśnie kończę tydzień bitwy z anginą (wygrywam na razie) i chyba trochę ryzykowne byłoby z mojej strony danie jej możliwości powrotu , więc tym razem odpuszczę sobie jutro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Zdrowia w takim razie życzymy! Tylko żeby nie było że my jacyś zawodowcy czy cuś ! Na zawody teamowo (jeszcze) nie jeździmy choć pomysł byłby to niezły. Po prostu weekendami odc zasu do czasu jeździmy sobie trochę razem i tyle I jest to turystyka rowerowa a nie trening cyborgów także nikt nie jest traktowany jak piąte koło u wozu. Jesteśmy otwarci na każdego, kto lubi rower, lubi jeździć i chciałby jeździć z nami Pozdrawiamy serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jędrek107 Napisano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Święte słowa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALA Napisano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 dzięki ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 W związku z pogodą pod psem odwołuje swoją obecność na dzisiejszej ustawce- nie mam nic przeciwdeszczowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beszczepan Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 W związku z pogodą pod psem odwołuje swoją obecność na dzisiejszej ustawce- nie mam nic przeciwdeszczowego... Heh hej... poczekaj jeszcze chwilę z tą decyzją - zobacz- już przestalo padać... zerknij na stronę: http://weather.icm.edu.pl/ Może jednak ruszymy dziś. Gdyby jednak nie to pozdrawiam, beata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 to jedziemy ja sie juz ubieram. Oj chyba nic z tego... Swajo się wykruszyło... A na drogach syf... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jędrek107 Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Sorki ale jak dla mnie to jednak zbyt mokro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Hejaheja tu farbowany Wielkopolanin z pogranicza , tzn. w wielkopolsce od 2lat, a dokladnie Rawicz czyli granica z dolnym śląskiem czyli moją ojczysta krainą. A moze znalazl by sie ktos chetny z okolic Leszno/Rawicz/Gostyń i okolice zeby razem pośmigać. Bardzo chetnie zgłębie tereny KarczmyBorowej gdzie odbywal sie maraton organizowany przez klub 64-sto. W tym roku te góry i piach mnie pokonały ale w 2008 licze, ze to ja bede górą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jędrek107 Napisano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witamy w naszym temacie ,być może w przyszłości zawitamy w kolegi strony bo nam się przestrzeń wokół Poznania kurczy i pewnie trzeba będzie w porozumieniu z PKP zacząć przecierać nowe szlaki.Dlatego uważam że istnieje duże prawdopodobieństwo że się spotkamy,być może.A dla klubowiczów wielkie przepraszam za niedzielę ,ale jak raniutko zobaczyłem co się dzieje za oknem to złapałem taką dolinę że ciężko było mi uwierzyć że się pogoda poprawi.Może w przyszłą niedzielę nam się uda razem wyskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.