Miecho87 Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Skoro wiesz, że takich przełożeń się nie używa (i normalnie nie używasz), a na reszcie jest ok, to w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
almaster Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No bo trochę to dziwne, nie którym te przełożenia działają tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No i owszem, ja nawet nie wiem jak mi działają, bo od czasu zmiany na Shadow nie zdarzyło mi się skorzystać z takiej kombinacji, a i wcześniej chyba też tylko w ramach regulacji czy innych napraw. Generalnie skoro to problem czysto teoretyczny to można po rozważać... Chodzi ciężej, bo łańcuch znacznie mocniej trze "bokiem" o zębatki ze względu na przekos i to również powoduje, że przez przerzutkę idzie lekko skręcony co powoduje wyskakiwanie z rolek. Taka moja teoria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 na 3x1 się nie jeździ. Rozwalisz przerzutkę albo zerwiesz łańcuch !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.