kopaczus Napisano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Ja by pojeździłem! Zgadamy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Siema! Jacyś tyszanie jutro śmigają po paprach i okolicach? Machnął bym chętnie jakieś 30km, ale samemu mi się nie chce Jak coś to pisać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 23 Marca 2008 Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 kopaczus Jeżdzę po tych paprach i jeżdżę, i ani razu Twojego Canona nie widziałem... Ale już z dwa tygodnie nie jeżdżę, bo zdechło mi tylne koło i na razie nie mam kasy na nowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Bo ja to zawsze tak szybko że tylko widać taką smugę i podmuch wiatru ^^ zbieraj ziomek na kółko, pośmigamy razem Ew. jak jesteś bardzo zdesperowany, to mogę Ci pożyczyć kółko na parę dni, zanim mi nowe opony przyjdą - pod warunkiem, że masz tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 23 Marca 2008 Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Hahaha... Tak też myślałem, jeździsz tak szybko, że mój wzrok nie jest w stanie Cię zarejestrować... Jak sprawię sobie nowe kółko to mogę z Tobą śmignąć jakąś traskę, choć nie spodziewaj się cudów, bo wymiatacz to ja raczej nie jestem... Poza tym, ja to taki "bieda rider" , co nie ma na nic kasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 24 Marca 2008 Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Kopaczus - a ja chyba Cię wczoraj widziałem pod McDrivem w Tychach, to byles Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Haha, tak Też na Was zwróciłem uwagę I ta dyskretna wymiana spojrzeń ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 24 Marca 2008 Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Dokładnie - to badanie osprzętu w maszynach - bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbuss Napisano 16 Września 2009 Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Dobra, mnie się znudziło samotne śmiganie. Chętnie pojeżdżę sobie z jakąś bratnią duszą. Pisze się ktoś, jakieś traski w okolicy Tychów? Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boniosos Napisano 17 Września 2009 Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Hejka jestem z Tychów dokładnie z Czułowa Ja znam fajna trasę na hołdę w kostuchnie z wiazdem na nią. Chyba jadę w tą sobote jak będę miał czas- Czy ze szkoły mi przywalą zadania itp. Trasa tzw. Mały hardcoor'ek. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prazek Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Jestem chętny za wspólne śmiganie szosa/teren ale bez śniegu Giant trance x / Specialized Roubaix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ktoś dziś, znaczy w niedzielę, jeździ z mikołajami? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaljezior Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 ja dzisiaj jezdzilem w poszukiwaniu santa clausy, ale go nie spotkalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bemol14 Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Byłem dzisiaj na tej Mikołajkowej Masie Krytycznej byl ktos z Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hosejw Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ja byłem i bardzo mi się podobało mogę też zapewnić ze 100-u procentową pewnością, że za rok znów będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claudec Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja też byłem Szkoda że później zaczęło padać... Ogólnie fajnie było, podobało mi się nawet bardziej niż rok temu. Tu macie linki do zdjęć: http://picasaweb.google.pl/Tadeusz2642/StarotyskieMikoAjki# http://picasaweb.google.pl/rzmarek63/BikoAjki2009# Co do tras to najczęściej śmigam w kierunku Tychów, trasa ma jakieś 45km Obecnie już pogoda mało dopisuje leśne trasy to jedno błoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bemol14 Napisano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Słuchajcie...a jak wygląda zorganizowanie masy krytycznej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claudec Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Nie wiem, nigdy się tym nie interesowałem, napisz może do Nol'a bo ma doświadczenie w organizowaniu imprez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 W Tychach próbowaliśmy zorganizować cykliczną masę krytyczną. Jednak wyglądało to tak że na pierwszej masie było ok 50 osób, na drugiej 20 a na ostatniej 5! Więc cała idea upadła i pozostała tylko Mikołajkowa Masa Krytyczna. Niestety w Tychach ciężko coś zorganizować bo ludzie potem nie biorą udziału. kopaczus czy Ty przypadkiem nie mieszkasz na Z? Bo zawsze jak wychodzę na uczelnię to mam głupie wrażenie że widzę Twojego Cannona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 kopaczus czy Ty przypadkiem nie mieszkasz na Z? Bo zawsze jak wychodzę na uczelnię to mam głupie wrażenie że widzę Twojego Cannona? Siemka! Nie, mieszkam na R :-) Ale często śmigam po paprach, ale raczej z rzadka w godzinach porannych... BTW, idzie się ktoś przejechać w najbliższy weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Ja bym się przejechał ale mam problem który nazywa się Race Face Evolve XC :/ mam luz na łożyskach i muszę oddać je do reklamacji jak wrócą to się piszę od razu na wspólną jazdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.