Skocz do zawartości

[Tychy] Wspólne śmiganie!

kopaczus

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...

Hahaha... :D Tak też myślałem, jeździsz tak szybko, że mój wzrok nie jest w stanie Cię zarejestrować... :D

Jak sprawię sobie nowe kółko to mogę z Tobą śmignąć jakąś traskę, choć nie spodziewaj się cudów, bo wymiatacz to ja raczej nie jestem...

Poza tym, ja to taki "bieda rider" :D, co nie ma na nic kasy... :D

• 1 rok później...
  • 2 miesiące temu...

Ja też byłem :D Szkoda że później zaczęło padać...

Ogólnie fajnie było, podobało mi się nawet bardziej niż rok temu.

Tu macie linki do zdjęć:

http://picasaweb.google.pl/Tadeusz2642/StarotyskieMikoAjki#

http://picasaweb.google.pl/rzmarek63/BikoAjki2009#

Co do tras to najczęściej śmigam w kierunku Tychów, trasa ma jakieś 45km

Obecnie już pogoda mało dopisuje :thumbsup: leśne trasy to jedno błoto.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

W Tychach próbowaliśmy zorganizować cykliczną masę krytyczną. Jednak wyglądało to tak że na pierwszej masie było ok 50 osób, na drugiej 20 a na ostatniej 5! Więc cała idea upadła i pozostała tylko Mikołajkowa Masa Krytyczna. Niestety w Tychach ciężko coś zorganizować bo ludzie potem nie biorą udziału.

kopaczus czy Ty przypadkiem nie mieszkasz na Z? Bo zawsze jak wychodzę na uczelnię to mam głupie wrażenie że widzę Twojego Cannona?

kopaczus czy Ty przypadkiem nie mieszkasz na Z? Bo zawsze jak wychodzę na uczelnię to mam głupie wrażenie że widzę Twojego Cannona?

Siemka! Nie, mieszkam na R :-) Ale często śmigam po paprach, ale raczej z rzadka w godzinach porannych... BTW, idzie się ktoś przejechać w najbliższy weekend?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...