Skocz do zawartości

[opony] schwalbe smart sam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jaki jest ich odpowiednik. bo juz chyba nie sa produkowane. schwalbe chyba nie robi już tej opony. dla mnie rewelacja jest. wszędzie super się toczy a i w mieście nie ściera się i jest cicha.

Napisano

moja smart sam waży 600, nie wiem skąd ta wartość 800.

Napisano
na pewno nie z katowni. mozna sie domyslec, ze z wagi. wersja drut.

mądrego to przyjemnie posłuchać, wielki szacunek.

moja waga 600

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Ja niedawno Zakupiłem Sama 2.25 Alpencross z dual compoud Waży chyba około 680gr. Smart samy sa jak najbardziej produkowane Wyglada bardzo Masywnie w porównaniu do RR który został mi jeden ;) po snake-u i przetyraniu miedzy obręczą a płytą chodnikowa. Ciężko sie uszczelniał w joe's tubless system. Moj starszy mówi ze to za dużo dobrego :( jak na to co jeżdżę. ale nie chce przez snake-a zniszczyc kolejnej oponki za teraz 150pln :ermm: ... nie po to sie jeździ do Holadnii zarabiać by oszczędzać na rowerku :wacko:

• 6 miesięcy temu...
Napisano

Właśnie zobaczyłem ze mój Smart Sam jest cały po pekany B) w tym miejscu.... sammk8.th.jpg na całej oponie

Nie spodziewałem sie tego. Model na 2008 rok Alpen cross, dual compound. w ponie za 150pln to nie na miejscu :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...