MarcinGoluch Napisano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Ile osób tyle opini. Ja osobiście przez sezon 2007 mialem założony zestaw Firexa SL i suport FSA. Na 2008 przyszedł czas refleksji i kupiłem .... Firexa 3.3 z GXP. Waże z camelbackim i ubraniem pod 90kg i nigdy, ani na żadnym terenie nie zauważyłem żeby Firex SL miał problemy ze sztywnością nawet na zwykłym suporcie. Osoby celujace w Firexa które jezdzily na LXie i niższych korbach mysle ze roznic w sztywnosciach korb nie zauważa. Inny temat jezeli sie przesiadziemy z XTR, RF czy innych wynalazkow na niższe modele wtedy wprawne oko dostrzeże róznice ale dla zwyklego zjadacza chleba nadal bedzie to tylko korba. Grzegorz mylisz się firex sl mialem 170mm, a firexa 3.3 mam 175mm. Myśle że wiele tematów by się skończyło jeśli dalibyście 99zł za nowego firexa 3.3. W takiej właśnie cenie przez ok pół roku chodzily te firexy w sklepie Coolbike ktory demontował nowe levele a6. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.