Tommyride Napisano 20 Lutego 2008 Napisano 20 Lutego 2008 To gratulacje ! U mnie to była siódma sesja i chyba pierwsza bez nerwów:) A dużo jeździcie teraz w sekcji? Tak z ciekawości zapytam - ile km robicie na treningu i w jakich okolicach jeździcie?
Gal Napisano 20 Lutego 2008 Napisano 20 Lutego 2008 No ja tam gowienko jezdze. W lutym jakies 230 zrobilem. Dzis chyba zlamalem palec, wiec duzo juz nie nakrece w tym miesiacu. Kosmita napisz prosze, jak wyglada rekrutacja. Jakie warunki trzeba spelnic. Pozdrawiam! P.S. Gratuluje sesji bez poprawek. Szczegolnie na geologii nie czesto sie to zdarza :]
Kosmita Napisano 21 Lutego 2008 Autor Napisano 21 Lutego 2008 A dziękuję, dziękuję A dużo jeździcie teraz w sekcji? Tak z ciekawości zapytam - ile km robicie na treningu i w jakich okolicach jeździcie?Powiem szczerze, że nie wiem ile km robią ludzie na treningach sekcji, bo sam osobiście na nie nie uczęszczam - mam indywidualny plan treningowy wg. którego trenuję od końca listopada Aaa miejscem treningów jest Kilimandżaro Kosmita napisz prosze, jak wyglada rekrutacja. Jakie warunki trzeba spelnic. Nie ma czegoś takiego jak rekrutacja, czy też warunki, które trzeba spełnić, aby być przyjętym do sekcji. Jeśli masz rower, chcesz trenować, przyjdź, a będziesz mile widziany
Orzech89 Napisano 29 Lutego 2008 Napisano 29 Lutego 2008 Hmm... Byłbym zainteresowany wstąpieniem do sekcji przy uniwerku. Pytanie, czy mogę skoro kończę dopiero liceum a na uniwerku znalazłbym się dopiero po wakacjach.
Kosmita Napisano 29 Lutego 2008 Autor Napisano 29 Lutego 2008 Tak jak już Ci napisałem na PW - najprawdopodobniej nie możesz. Reprezentować uczelnię, jeździć w jej barwach, itp., itd., mogą jedynie studenci owej uczelni ... tak mi się zdaje. Sprawdzę
Kosmita Napisano 1 Marca 2008 Autor Napisano 1 Marca 2008 http://www.azs.pl/fck/files/kwalifikowany/ampy/regulamin.pdf tutaj jest napisane, że niby mógłbyś wystartować na AMP, ale nie reprezentując żadnej uczelni... czyli jako taki wolny strzelec Idąc tym tropem (jeżeli nie możesz reprezentować), nie możesz też przynależeć do żadnej sekcji przy AZSie uczelni, ponieważ swoim członkostwem nie mógłbyś przynosić żadnych profitów uczelni, np. ze zdobycia tytułu MP w MTB... a szkoda
Orzech89 Napisano 1 Marca 2008 Napisano 1 Marca 2008 Yhmm... Trudno... To po wakacjach do was dołączę, a w przyszłym roku, pojedziemy silną grupą na MP
Kosmita Napisano 1 Marca 2008 Autor Napisano 1 Marca 2008 Mam nadzieję żebym tylko zaliczył letnią sesję...
Kosmita Napisano 11 Marca 2008 Autor Napisano 11 Marca 2008 To który zdecyduje się wesprzeć sekcję kolarską UWr. i weźmie udział w Akademickich MP MTB ?
mdudzisz Napisano 14 Marca 2008 Napisano 14 Marca 2008 Witam, Kosmita a gdzie ty trenujesz (jeździsz) bo może bym się dołączył jak jest taka możliwość. Szukam już chyba miesiąc kogoś z Wrocławia do wspólnej jazdy ale nie rekreacyjnej tylko bardziej rozwojowej. Pozdrawiam
Kosmita Napisano 30 Marca 2008 Autor Napisano 30 Marca 2008 Z tego co przed momentem wyczytałem w regulaminie Akademickich MP w MTB, to termin zgłaszania zawodników upływa z dniem 4. kwietnia 2008 !! Deficyt zawodników jest nadal, więc decydujcie się szybko!
Gal Napisano 4 Kwietnia 2008 Napisano 4 Kwietnia 2008 Kosmita ja sie jeszcze nie nadaje na zawody. Nie widze sensu w tym, zeby pojechac i zajac ostatnie miejsce. Nie mam zupelnie kondycji. Nie trenuje i mam ostatnio extremalnie malo czasu na rower, wiec nie bede sie wyglupial.
Kosmita Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Napisano 6 Kwietnia 2008 W sumie masz troszkę racji, no ale spróbować przecież zawsze można Choćby dla samej zabawy - jeżeli oczywiście dysponuje się czasem... Pozdrawiam
Orzech89 Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 Jeszcze rok, i pojedziemy wymiatać na Mistrzostwa Poczekaj tylko, aż się dostanę na Uniwerek...
Kosmita Napisano 10 Kwietnia 2008 Autor Napisano 10 Kwietnia 2008 Taa Jak tylko zalicze MG, ETS, mineralogie, chemie i fizyke... ;p
Radoslav Napisano 10 Kwietnia 2008 Napisano 10 Kwietnia 2008 http://www.azs.pl/fck/files/kwalifikowany/ampy/regulamin.pdf tutaj jest napisane, że niby mógłbyś wystartować na AMP, ale nie reprezentując żadnej uczelni... czyli jako taki wolny strzelec Idąc tym tropem (jeżeli nie możesz reprezentować), nie możesz też przynależeć do żadnej sekcji przy AZSie uczelni, ponieważ swoim członkostwem nie mógłbyś przynosić żadnych profitów uczelni, np. ze zdobycia tytułu MP w MTB... a szkoda Wiem, że trochę jestem spóźniony ale z tego co ja sie orientuje to może należeć do sekcji. Znam kilka osób które nie mając nic wspólnego z UWr a ćwiczą (wpawdzie nie na sekcji kolarskiej ale jednak AZS UWr). Może to od trenera zależy czy może trenować czy nie....
Kosmita Napisano 10 Kwietnia 2008 Autor Napisano 10 Kwietnia 2008 Ale reprezentować przecież nie może? Bo to byłoby bez sensu, czyż nie?
Radoslav Napisano 11 Kwietnia 2008 Napisano 11 Kwietnia 2008 Masz racje nie może reprezentować uczelni. Ale może na pewno przynależeć do AZSu.
Kosmita Napisano 11 Kwietnia 2008 Autor Napisano 11 Kwietnia 2008 Hmm, ciekawe, czy jest to w jakiś sposób prawnie uregulowane? Jak dla mnie przynależność do jakiegokolwiek stowarzyszenia, klubu, czy właśnie wspomnianego azs, zoobowiązuje do szeroko pojętej "współpracy" pomiędzy członkiem, a organizacją - oni opłacają, załatwiają to i tamto, Ty reprezentujesz ich barwy. A gdzie może występować ta "współpraca" w przypadku osoby należącej do AZS'u, ale nie mogącej go reprezentować?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.