Skocz do zawartości

[Studenci UWr.] - Studenci Uniwersytetu Wrocławskiego

Kosmita

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wstyd przyznać ale nawet nie interesowałem się czy coś takiego istnieje. A Ty jesteś w tej sekcji? Tydzień temu znalazłem towarzysza na wyprawy w okolicach Wrocławia i zamierzamy śmigać regularnie. A Ty z jakiej dzielnicy jesteś? Startujesz w maratonach czy śmigasz dla przyjemności wyłącznie?

Pzdro!

PS> Jakbyś chciał zagadać to wal śmiało gg - 6439326 (zawsze jestem niewidoczny, zwykle jestem po 22)

Napisano
A Ty jesteś w tej sekcji? Tydzień temu znalazłem towarzysza na wyprawy w okolicach Wrocławia i zamierzamy śmigać regularnie. A Ty z jakiej dzielnicy jesteś? Startujesz w maratonach czy śmigasz dla przyjemności wyłącznie?

Witam ponownie.

Jeżeli chodzi o mnie, to obecnie najbardziej interesują mnie maratony. Do sekcji kolarskiej należę od niedawna (pierwszy rok geologii) i ... niestety jak na razie jestem w niej jedynym facetem.

Temat ten założyłem po to, aby poinformować innych studentów UWr. o możliwości zapisania się do sekcji kolarstwa górskiego działającej w ramach AZS'u przy UWr. Tak więc jeżeli bylibyście chętni do reprezentowania UWr., systematycznego trenowania, itd., itd., zapraszam :o (treningi odbywają się we wtorki i piątki o godzinie 15:30, a trwają po 1,5h)

Napisano

NIESTETY?! ... no pozazdrościć tylko. Same dziewczynki - toż to najlepsza zachęta, żeby się zapisać! Niestety ja nie mogę bo jestem na wieczorowych studiach i zajęcia mamy po 15 akurat. Piątek co prawda wolny ale inne plany (pozdro dla xhakeem34x - tak przy okazji - nie mogłeś sobie wymyślić prostszego nicka?).

A w jakich rejonach trenujecie?

Pozdro!

Napisano

Brak czasu w tych godzinach nie dyskwalifikuje przecież do trenowania ;)

Przydałoby się zebrać drużynę na Akademickie MP w kolarstwie górskim, tak więc jeżeli znacie kogoś studiującego na UWr., uprawiającego kolarstwo górskie, chcącego wystartować na MP, bardzo proszę, przekażcie dalej o w/w możliwościach :o

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Napisano

Hym hym hym...

Dawno tu nie zagladalem ;)

Studiuje na UWr na III roku Geologii. (Kosmita mozemy sie kiedys umowic na instytucie i pogadac)

W tym roku podczas wyboru W-F'u zastanawialem sie wlasnie nad Kolarstwem Gorskim (nowosc od tego roku). Niestety zapisy jak zwykle wypadly do dupy i nie udalo mi sie. Zapisalem sie na Turystyke Rowerowa. O sekcji myslalem kiedys przez chwilke, ale terminy treningow mi ewidetnie nie pasowaly no i doszly do tego obawy, ze bada tam sami terminatorzy i moge nie dac rady. Dopiero od tego roku zaczalem jakos wiecej jezdzic.

Napisano

Hej! :D

W takim razie zapraszam do sekcji! Jeżeli godziny treningów Ci nie pasują, nic nie szkodzi. Najważniejsze żebyś chciał trenować!

O kosmicznych cyborgów nie masz się co zamartwiać, jestem tylko ja..., ale do cyborga to mi troooszkę brakuje :)

Przynależność do sekcji może przynieść same plusy, tak więc czemu by nie spróbować?

- Porządnie zaplanowany trening (czyt. prawidłowy i efektywny),

- Możliwość reprezentować UWr. na Akademickich MP (uczelnia płaci) i innych wyścigach organizowanych przez AZS,

- Jeżeli masz wyniki, jest wielce prawdopodobne, że dostaniesz stypendium sportowe :) - najprościej uzyskać je w drużynie

(której jeszcze nie ma)

Zapraszam!

Jeżeli masz jakieś pytania, pytaj :)

Sorka za składnie, ale nie bardzo kojarzę o tej porze :P

Napisano

Ja jeszcze pół roku zanim na uniwerek pójdę... Trzeba maturę zdać i jak dobrze pójdzie to będę na Prawie. I tak jestem w chwili obecnej bez klubu ;)

Napisano

Hej. II rok Historii.

Jakoś jak patrze za okno to nie mam ochoty zapisywać sie do sekcji kolarstwa. ;) Choć przyznam, że myślałem o tym w październiku. No ale, że nie jestem z tąd musiałbym tu rower taszczyć. Tak zresztą zrobiłem w zeszłym roku, ale niestety za dużo nie pojeździłem. :)

Napisano

Trening kolarski w zimie to przede wszystkim bieganie i siłownia (+ ew. basen). Rower w większym wymiarze godzin wprowadza się dopiero gdzieś w okolicach stycznia :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ja tam po sesji odrazu wskakuje na rower! Nie mowie ze sie do sekcji przylacze chodz rozwazam taka opcje :]

Napisano

Koniec sesji tuż, tuż (miejmy nadzieję!) Z tej okazji po raz kolejny zapraszam do sekcji kolarskiej ;)

... trzeba skompletować jakąś ekipę na Akademickie Mistrzostwa Polski w kolarstwie górskim !

Napisano

No ja mam sesje do 12-go. Mam nadzieje, ze poprawkowej nie bedzie. Jak sie uporam z tym calym burdelem,

to chetnie bym sie pojawil na treningu zeby zobaczyc czy bede sie nadawal.

P.S. Kiedy sa te zawody akademickie?

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja korzystam z tej marnej zimy jak się da i śmigam na nartach tu i tam. Jeszcze z dwa tygodnie i wracam do roweru. Sesja tym razem poszła szybko i dobrze więc mam nareszcie czas by odpocząć. Niestety pogoda jest kiepska , cieszyć mogą się jedynie Ci, którzy cały rok jeżdżą tylko na rowerze...

A jak Wam sesja poszła? Mam nadzieję, że wszystko do przodu!

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...