Kosmita Napisano 27 Listopada 2007 Napisano 27 Listopada 2007 Witam. Jest może na forum ktoś studiujący na Uniwersytecie Wrocławskim ? Pozdrawiam
Tommyride Napisano 28 Listopada 2007 Napisano 28 Listopada 2007 Tak - ja studiuje na UW:) Jestem na IV roku prawa. Pozdrawiam.
Kosmita Napisano 28 Listopada 2007 Autor Napisano 28 Listopada 2007 oo Myślałeś może o zapisaniu się do sekcji kolarstwa górskiego? Pozdrawiam
Tommyride Napisano 28 Listopada 2007 Napisano 28 Listopada 2007 Wstyd przyznać ale nawet nie interesowałem się czy coś takiego istnieje. A Ty jesteś w tej sekcji? Tydzień temu znalazłem towarzysza na wyprawy w okolicach Wrocławia i zamierzamy śmigać regularnie. A Ty z jakiej dzielnicy jesteś? Startujesz w maratonach czy śmigasz dla przyjemności wyłącznie? Pzdro! PS> Jakbyś chciał zagadać to wal śmiało gg - 6439326 (zawsze jestem niewidoczny, zwykle jestem po 22)
xhakeem34x Napisano 29 Listopada 2007 Napisano 29 Listopada 2007 UW - Historia. W trakcie obrony mgr. Pozdrawiam ps. A Tommyride po nocach znów podrywa wrocławskich bikerów
Kosmita Napisano 29 Listopada 2007 Autor Napisano 29 Listopada 2007 A Ty jesteś w tej sekcji? Tydzień temu znalazłem towarzysza na wyprawy w okolicach Wrocławia i zamierzamy śmigać regularnie. A Ty z jakiej dzielnicy jesteś? Startujesz w maratonach czy śmigasz dla przyjemności wyłącznie? Witam ponownie. Jeżeli chodzi o mnie, to obecnie najbardziej interesują mnie maratony. Do sekcji kolarskiej należę od niedawna (pierwszy rok geologii) i ... niestety jak na razie jestem w niej jedynym facetem. Temat ten założyłem po to, aby poinformować innych studentów UWr. o możliwości zapisania się do sekcji kolarstwa górskiego działającej w ramach AZS'u przy UWr. Tak więc jeżeli bylibyście chętni do reprezentowania UWr., systematycznego trenowania, itd., itd., zapraszam (treningi odbywają się we wtorki i piątki o godzinie 15:30, a trwają po 1,5h)
Tommyride Napisano 29 Listopada 2007 Napisano 29 Listopada 2007 NIESTETY?! ... no pozazdrościć tylko. Same dziewczynki - toż to najlepsza zachęta, żeby się zapisać! Niestety ja nie mogę bo jestem na wieczorowych studiach i zajęcia mamy po 15 akurat. Piątek co prawda wolny ale inne plany (pozdro dla xhakeem34x - tak przy okazji - nie mogłeś sobie wymyślić prostszego nicka?). A w jakich rejonach trenujecie? Pozdro!
Kosmita Napisano 29 Listopada 2007 Autor Napisano 29 Listopada 2007 Brak czasu w tych godzinach nie dyskwalifikuje przecież do trenowania Przydałoby się zebrać drużynę na Akademickie MP w kolarstwie górskim, tak więc jeżeli znacie kogoś studiującego na UWr., uprawiającego kolarstwo górskie, chcącego wystartować na MP, bardzo proszę, przekażcie dalej o w/w możliwościach Pozdrawiam
Gal Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 Hym hym hym... Dawno tu nie zagladalem Studiuje na UWr na III roku Geologii. (Kosmita mozemy sie kiedys umowic na instytucie i pogadac) W tym roku podczas wyboru W-F'u zastanawialem sie wlasnie nad Kolarstwem Gorskim (nowosc od tego roku). Niestety zapisy jak zwykle wypadly do dupy i nie udalo mi sie. Zapisalem sie na Turystyke Rowerowa. O sekcji myslalem kiedys przez chwilke, ale terminy treningow mi ewidetnie nie pasowaly no i doszly do tego obawy, ze bada tam sami terminatorzy i moge nie dac rady. Dopiero od tego roku zaczalem jakos wiecej jezdzic.
Kosmita Napisano 14 Grudnia 2007 Autor Napisano 14 Grudnia 2007 Hej! W takim razie zapraszam do sekcji! Jeżeli godziny treningów Ci nie pasują, nic nie szkodzi. Najważniejsze żebyś chciał trenować! O kosmicznych cyborgów nie masz się co zamartwiać, jestem tylko ja..., ale do cyborga to mi troooszkę brakuje Przynależność do sekcji może przynieść same plusy, tak więc czemu by nie spróbować? - Porządnie zaplanowany trening (czyt. prawidłowy i efektywny), - Możliwość reprezentować UWr. na Akademickich MP (uczelnia płaci) i innych wyścigach organizowanych przez AZS, - Jeżeli masz wyniki, jest wielce prawdopodobne, że dostaniesz stypendium sportowe - najprościej uzyskać je w drużynie (której jeszcze nie ma) Zapraszam! Jeżeli masz jakieś pytania, pytaj Sorka za składnie, ale nie bardzo kojarzę o tej porze
Orzech89 Napisano 16 Grudnia 2007 Napisano 16 Grudnia 2007 Ja jeszcze pół roku zanim na uniwerek pójdę... Trzeba maturę zdać i jak dobrze pójdzie to będę na Prawie. I tak jestem w chwili obecnej bez klubu
Kosmita Napisano 20 Grudnia 2007 Autor Napisano 20 Grudnia 2007 W takim razie mam nadzieję, że w październiku dołączysz do sekcji
Radoslav Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 Hej. II rok Historii. Jakoś jak patrze za okno to nie mam ochoty zapisywać sie do sekcji kolarstwa. Choć przyznam, że myślałem o tym w październiku. No ale, że nie jestem z tąd musiałbym tu rower taszczyć. Tak zresztą zrobiłem w zeszłym roku, ale niestety za dużo nie pojeździłem.
Kosmita Napisano 21 Grudnia 2007 Autor Napisano 21 Grudnia 2007 Trening kolarski w zimie to przede wszystkim bieganie i siłownia (+ ew. basen). Rower w większym wymiarze godzin wprowadza się dopiero gdzieś w okolicach stycznia
Gal Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 Bleee... Jak zbliza sie sesja i zaliczanie cw. to mi szczegolnie brakuje czasu na rower...
Kosmita Napisano 1 Lutego 2008 Autor Napisano 1 Lutego 2008 Nie dziwię się No ale może po sesji ktoś będzie miał większy zapał i ochotę? Pozdrawiam
Gal Napisano 1 Lutego 2008 Napisano 1 Lutego 2008 Ja tam po sesji odrazu wskakuje na rower! Nie mowie ze sie do sekcji przylacze chodz rozwazam taka opcje :]
Kosmita Napisano 5 Lutego 2008 Autor Napisano 5 Lutego 2008 Koniec sesji tuż, tuż (miejmy nadzieję!) Z tej okazji po raz kolejny zapraszam do sekcji kolarskiej ... trzeba skompletować jakąś ekipę na Akademickie Mistrzostwa Polski w kolarstwie górskim !
Gal Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 No ja mam sesje do 12-go. Mam nadzieje, ze poprawkowej nie bedzie. Jak sie uporam z tym calym burdelem, to chetnie bym sie pojawil na treningu zeby zobaczyc czy bede sie nadawal. P.S. Kiedy sa te zawody akademickie?
Kosmita Napisano 5 Lutego 2008 Autor Napisano 5 Lutego 2008 Nie ma co się zastanawiać W sekcji "męskiej" jestem jedynie ja, więc jest jeszcze duużo miejsca Akademickie MP odbędą się 24-26.05.2008 w Przesiece - http://www.mpszw.pl/images/pliki25/files/k...olarstwo_k1.pdf
Kosmita Napisano 20 Lutego 2008 Autor Napisano 20 Lutego 2008 I jak Panowie? Jeździcie coś? Trenujecie?
Tommyride Napisano 20 Lutego 2008 Napisano 20 Lutego 2008 Ja korzystam z tej marnej zimy jak się da i śmigam na nartach tu i tam. Jeszcze z dwa tygodnie i wracam do roweru. Sesja tym razem poszła szybko i dobrze więc mam nareszcie czas by odpocząć. Niestety pogoda jest kiepska , cieszyć mogą się jedynie Ci, którzy cały rok jeżdżą tylko na rowerze... A jak Wam sesja poszła? Mam nadzieję, że wszystko do przodu! Pozdrawiam
Kosmita Napisano 20 Lutego 2008 Autor Napisano 20 Lutego 2008 U mnie na szczęście obyło się bez poprawek (a ile było stresu - pierwsza sesja )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.