golab Napisano 27 Listopada 2007 Napisano 27 Listopada 2007 No i w końcu udało się i skończyłem budowe mojego pierwszego ostrego. Od razu zaznaczam, że rower zrobiłem z myślą tylko o tym, żeby zobaczyć jak się jeździ i nie inwestowałem w niego wiekszej kasy, w sumie wydałem ok 120 zł. Rower zrobiłem na ramie od rometa waganta, przełożenie 52/20 na piaście pod nakręcany wolnobieg. W przyszłości może zainwestuje w jakąś rame torową i lepszy napęd bo jeździło sie hmm.... ostro i najlepsze to uczucie jak chce sie przestać pedałować albo stanąć na pedałach
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Listopada 2007 Mod Team Napisano 27 Listopada 2007 Klaniam, Witam kolejnego wyostrzonego Wrzuc zdjecia swojej produkcji do tematu exhibicjonistycznego. A co do inwestycji w rame torowa... Nie wiem, nie wiem... Chyba bezpieczniej byloby dobra, stalowa szosowke. Nie jezdzilem nigdy na torowych ramach ale nieco boje sie ze moga miec zbyt extremalnie sportowa geometrie. Najlepiej zeby napisali cos w tym temacie posiadacze torowek... OSTRO! I.
golab Napisano 27 Listopada 2007 Autor Napisano 27 Listopada 2007 zdjęć na razie nie wrzucam bo nie mam aparatu dobrego, a pozatym na razie rower nie wygląda zbyt ciekawie jeszcze go nie malowałem i ma stary odrapany pomarańczowy lakier i zielony widelec.
Superpiki Napisano 28 Listopada 2007 Napisano 28 Listopada 2007 Szkoda kasy na malowanie tak tandetnej ramy. Chyba, że znajdziesz na strychu jakiś stary spray i pomalujesz samemu...
golab Napisano 1 Grudnia 2007 Autor Napisano 1 Grudnia 2007 Dorwałem jakąś inną włoską rame, nie wiem co to jest dokładnie ale do ostrego sie nadało przełożenie 48/16 i w sumie daje rade na podjazdach, czsami z lekką zadyszką. Zdjęć nie wrzucam bo nie mam aparatu a telefonem wychodzi syfna jakość i nic nie widać P.S. sprzedam rometa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.