Spider_DG Napisano 27 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witam. Jak rozebrac krok po kroku jesli by mogł ktos napisac zaciski SHIMANO M415 bo chciałbym wyciągnąć klocki i niewiem dokładnie jak. Z góry wielkie dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 27 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Nie musisz nic rozbierac Wyciagasz kolo.. i tam przy zacisku masz taka zawleczke ona jest lekko zagieta wiec musisz ja odgiac.Nastepnie ja wyjmujesz i od gory luzujesz taka metalowa zawleczke i od spodu wyjmujesz klocki. Sklada sie w identyczny sposob.. Nakladasz klocki na zawleczke > do zacisku>zawleczka na zacisku> zakladasz kolo>regulujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider_DG Napisano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Aha wielkie dzięki bo właśnie nie wiedziałem czy ta zawleczke trzeba odgiąć czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 27 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Odginasz i wyciagasz Potem luzujesz ta w zacisku razem z klockami.. i wyciagasz od spodu klocuszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 27 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 instukcja (z obrazkami nawet) jak zainstalowac, wyregulowac i (o dziwo) wymienic klocki zanjduje sie tradycyjnie na stronie producenta: http://techdocs.shimano.com/media/techdocs...69830604364.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider_DG Napisano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 OO super wielkie dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider_DG Napisano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Wracając jeszcze do tematu, to troche dziwnana budowa tych zacisków, że trzeba odginac ta zawleczkę, a nie poprostu cos odkrecic i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proxx Napisano 30 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 czy ja wiem... konstrukcja jak każda inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.