Skocz do zawartości

Listopadowa Masa Krytyczna

jedrula

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Już chyba standardowe pytanie kto się pojawi na masie w tym miesiącu, to już w najbliższy piątek, jak zawsze o 17.30 pod teatrem Wyspiańskiego na rynku w Katowicach?

Ja będę na pewno, mam nadzieje że tym razem będzie więcej osób niż miesiąc temu pomimo niesprzyjającej pogody.

Jeszcze jedno pytanko, czy ktoś wie co się dzieje że stroną i forum masy (mk.kom.pl)?

Napisano

Patrząc na czas, to już dawno strona masy nie działa. Pewnie jakieś problemy z serwerem, a nikomu nie chce się robić przy stronie :D

Nie wiem czy na masie się pojawie. Rowerek już odstawiłem do garażu, pogoda bardzo nie sprzyja, nic tylko z domu nie wychodzić :/

No zobaczymy, ale wszystkich zachęcam na masę!

Pozdrawiam

Napisano

biorąc pod uwagę to że masa i tak rusza dopiero ok. 18 to 17.30 jest idealną godziną, można spokojnie pogadać, powymieniać doświadczenia.

Ja rowerek już też odstawiłem, ale specjalnie na masę go wyciągnę :-)

Wszystkich gorąco zapraszam.

Napisano

Właściwie to dobry pomysł. W Szczecinie masa jest na 18:00, a w praktyce zaczyna się ok. 18:20, ale za to godzina jest taka jak w większości miast. Ja sezonu rowerowego jeszcze nie skończyłem, jeźdżę tylko mniej. ;)

Napisano

Teraz to i tak godzina nie ma dużego znaczenia. Ciemno jest już od godziny 17:00 więc nie zmienia to niczego, może za wyjątkiem minimalnego obniżenia temperatury :wallbash: .

Pozdrawiam

Napisano

To już dzisiaj, jeszcze raz chciałbym wszystkich serdecznie zaprosić :-)

czekamy jaz zawsze pod teatrem Wyspiańskiego w Katowicach. Spotkanie o 17.30 i ok. 18 wyruszamy.

Niech każdy kto się zjawi weźmie ze sobą coś odblaskowego, niech nas widzą.

Liczę na to że dzisiaj nie będzie rajdu tylko przejazd zgodny z założeniami.

Pozdrawiam i do zobaczenia.

Niestety masa nie odbyła się z powodu niskiej frekwencji, było tylko 5 osób. Zobaczymy co będzie za miesiąc, 3 osoby które były dzisiaj powiedziały że na masie pojawią się dopiero w marcu, jednak liczę że za miesiąc pojawią się jakieś inne osoby i będzie nas więcej by móc ruszyć.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...