jedrula Napisano 26 Listopada 2007 Napisano 26 Listopada 2007 Już chyba standardowe pytanie kto się pojawi na masie w tym miesiącu, to już w najbliższy piątek, jak zawsze o 17.30 pod teatrem Wyspiańskiego na rynku w Katowicach? Ja będę na pewno, mam nadzieje że tym razem będzie więcej osób niż miesiąc temu pomimo niesprzyjającej pogody. Jeszcze jedno pytanko, czy ktoś wie co się dzieje że stroną i forum masy (mk.kom.pl)?
tobek Napisano 26 Listopada 2007 Napisano 26 Listopada 2007 Patrząc na czas, to już dawno strona masy nie działa. Pewnie jakieś problemy z serwerem, a nikomu nie chce się robić przy stronie Nie wiem czy na masie się pojawie. Rowerek już odstawiłem do garażu, pogoda bardzo nie sprzyja, nic tylko z domu nie wychodzić :/ No zobaczymy, ale wszystkich zachęcam na masę! Pozdrawiam
PPyclik Napisano 26 Listopada 2007 Napisano 26 Listopada 2007 A czemu u was jest o 17:30, nie o 18:00 jak wszędzie?
tobek Napisano 26 Listopada 2007 Napisano 26 Listopada 2007 17:30 to taka godzina docelowa, by wszyscy mogli spokojnie na 18:00 jeszcze dojechać
jedrula Napisano 26 Listopada 2007 Autor Napisano 26 Listopada 2007 biorąc pod uwagę to że masa i tak rusza dopiero ok. 18 to 17.30 jest idealną godziną, można spokojnie pogadać, powymieniać doświadczenia. Ja rowerek już też odstawiłem, ale specjalnie na masę go wyciągnę :-) Wszystkich gorąco zapraszam.
PPyclik Napisano 26 Listopada 2007 Napisano 26 Listopada 2007 Właściwie to dobry pomysł. W Szczecinie masa jest na 18:00, a w praktyce zaczyna się ok. 18:20, ale za to godzina jest taka jak w większości miast. Ja sezonu rowerowego jeszcze nie skończyłem, jeźdżę tylko mniej.
tobek Napisano 27 Listopada 2007 Napisano 27 Listopada 2007 Teraz to i tak godzina nie ma dużego znaczenia. Ciemno jest już od godziny 17:00 więc nie zmienia to niczego, może za wyjątkiem minimalnego obniżenia temperatury . Pozdrawiam
jedrula Napisano 30 Listopada 2007 Autor Napisano 30 Listopada 2007 To już dzisiaj, jeszcze raz chciałbym wszystkich serdecznie zaprosić :-) czekamy jaz zawsze pod teatrem Wyspiańskiego w Katowicach. Spotkanie o 17.30 i ok. 18 wyruszamy. Niech każdy kto się zjawi weźmie ze sobą coś odblaskowego, niech nas widzą. Liczę na to że dzisiaj nie będzie rajdu tylko przejazd zgodny z założeniami. Pozdrawiam i do zobaczenia. Niestety masa nie odbyła się z powodu niskiej frekwencji, było tylko 5 osób. Zobaczymy co będzie za miesiąc, 3 osoby które były dzisiaj powiedziały że na masie pojawią się dopiero w marcu, jednak liczę że za miesiąc pojawią się jakieś inne osoby i będzie nas więcej by móc ruszyć. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.