frondziak Napisano 22 Listopada 2007 Napisano 22 Listopada 2007 Jak w temacie. Przypieliście juz rowery do kaloryfera ? Ja ciągle w dzień powszedni jeżdzę do pracy i z powrotem, a w weekend staram sie przynajmniej pojechać nad zalew i troche po lesie. Wieczorne jazdy jakoś mi nie wychodzą.
Damian000 Napisano 22 Listopada 2007 Napisano 22 Listopada 2007 Ja codziennie do szkoły, w weekendy co najwyżej nad zalew. Skapituluje dopiero wtedy jak warstwa śniegu będzie na tyle duża, że nie będzie sie dało jechać, oczywiście jeśli chodzi o las i ścieżkę rowerową bo z tego co pamiętam to ścieżki raczej nie odśnieżają . A do szkoły całą zimę postaram się dojeżdżać rowerkiem .
kuczy Napisano 22 Listopada 2007 Napisano 22 Listopada 2007 No do kaloryfera to nie, ale stoi oparty o szafę jak zwykle i czeka aż mnie coś ruszy Do szkoły już tylko sporadycznie, bo pogoda już nie taka, a w weekendy nie mogę się zebrać jakoś Może w tą niedzielę wreszcie coś ruszy...
quczabson Napisano 22 Listopada 2007 Napisano 22 Listopada 2007 do pracy mam za blisko zeby jezdzic rowerem a po pracy nie ma kiedy bo ciemno :/ juz raz przerzutke załatwiłem i czekam na snieg wtedy jest frajda i rowerek sie tak nie brudzi
frondziak Napisano 23 Listopada 2007 Autor Napisano 23 Listopada 2007 Damian000 Gdzie zostawiasz rower, w szatni ? Kiedy mi podeślesz zdjęcia z Kazimierza ? quczabson Najwyższy czas na lampke. Apropo lampki, akurat z Arturem powoli przymierzamy sie do kolejnej produkcji na diodzie Cree. Zdaje sie, ze widziałeś jak to działa i byłeś pod wrażeniem
Damian000 Napisano 23 Listopada 2007 Napisano 23 Listopada 2007 Damian000Gdzie zostawiasz rower, w szatni ? Kiedy mi podeślesz zdjęcia z Kazimierza ? Rower stoi sobie na stojaku przed szkołą, czasami trzeba śnieg zgarnąć albo z wody siodełko wytrzeć , a co do zdjęć to już wysyłam
quczabson Napisano 23 Listopada 2007 Napisano 23 Listopada 2007 lampek to ci u nas dostatek - sprawiłem sobie czołówke petzl-a tikke xp i jest świetna tylko musze wykobinowac druga gume żeby sie kasku trzymała a przerzutke załatwiłem w lesie jak z arturem bylismy
Lukas_Mako Napisano 25 Listopada 2007 Napisano 25 Listopada 2007 ja chwilo nie mam kompa bo sie z######al sh*t jeden ... a jeżdze oczywiście oo np w sobote byłem w nałeczowie ja z ta lampka na przód to się już zbieram ..i nie mogę jakoś ale jedno jest pewne OCIEPLACZE NA BUTY!!!!!!!
g3rman Napisano 30 Listopada 2007 Napisano 30 Listopada 2007 ja kupiłem ocieplacze lecz okazały sie zaduże:/ poszedłem dziś wymienic lecz mniejszych nie było i w ciagu 2 tyg. maja być mniejsze dopiero;/ na razie na trenażerze katuje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.