Skocz do zawartości

zima za pasem - kto w Lublinie ciągle jeździ ?

frondziak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie.

Przypieliście juz rowery do kaloryfera ?

Ja ciągle w dzień powszedni jeżdzę do pracy i z powrotem, a w weekend staram sie przynajmniej pojechać nad zalew i troche po lesie.

Wieczorne jazdy jakoś mi nie wychodzą.

Napisano

Ja codziennie do szkoły, w weekendy co najwyżej nad zalew. Skapituluje dopiero wtedy jak warstwa śniegu będzie na tyle duża, że nie będzie sie dało jechać, oczywiście jeśli chodzi o las i ścieżkę rowerową bo z tego co pamiętam to ścieżki raczej nie odśnieżają :) . A do szkoły całą zimę postaram się dojeżdżać rowerkiem :) .

Napisano

No do kaloryfera to nie, ale stoi oparty o szafę jak zwykle i czeka aż mnie coś ruszy :P Do szkoły już tylko sporadycznie, bo pogoda już nie taka, a w weekendy nie mogę się zebrać jakoś :P Może w tą niedzielę wreszcie coś ruszy... :D

Napisano

do pracy mam za blisko zeby jezdzic rowerem a po pracy nie ma kiedy bo ciemno :/ juz raz przerzutke załatwiłem i czekam na snieg wtedy jest frajda i rowerek sie tak nie brudzi :D

Napisano

Damian000

Gdzie zostawiasz rower, w szatni ?

Kiedy mi podeślesz zdjęcia z Kazimierza ? :D

quczabson

Najwyższy czas na lampke. Apropo lampki, akurat z Arturem powoli przymierzamy sie do kolejnej produkcji na diodzie Cree.

Zdaje sie, ze widziałeś jak to działa i byłeś pod wrażeniem :)

Napisano
Damian000

Gdzie zostawiasz rower, w szatni ?

Kiedy mi podeślesz zdjęcia z Kazimierza ? ;)

Rower stoi sobie na stojaku przed szkołą, czasami trzeba śnieg zgarnąć albo z wody siodełko wytrzeć :D, a co do zdjęć to już wysyłam :)

Napisano

lampek to ci u nas dostatek - sprawiłem sobie czołówke petzl-a tikke xp i jest świetna tylko musze wykobinowac druga gume żeby sie kasku trzymała a przerzutke załatwiłem w lesie jak z arturem bylismy

Napisano

ja chwilo nie mam kompa bo sie z######al sh*t jeden ...

a jeżdze oczywiście oo np w sobote byłem w nałeczowie <_<

ja z ta lampka na przód to się już zbieram ..i nie mogę jakoś :devil:

ale jedno jest pewne OCIEPLACZE NA BUTY!!!!!!!

Napisano

ja kupiłem ocieplacze lecz okazały sie zaduże:/ poszedłem dziś wymienic lecz mniejszych nie było i w ciagu 2 tyg. maja być mniejsze dopiero;/ na razie na trenażerze katuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...