wulisu Napisano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Jeszcze jedno czy klocki do 3 sa takie same jak do 5 ? Trudno jest znalesc w necie. Wszedzie sa ale dedykowane do 5 i 7 czyzby do 3 byly inne okladziny ? Schwefel pytanie do ciebie mowisz ze to model 2006 i niczym sie nie roznia skad masz ta pewnosc rozbierales obie wersje ? Chyba cos musieli zmienic... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 24 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Klocki są takie same jak w 5 czy 7, w nowych "piątkach" klamki są inne, odchudzone i z dzieloną obejmą, no i jest srebrna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulisu Napisano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Dzieki Radomirze za odpowiedz. A jakies godne polecenia klocki ? Firmowo zdaje sie sa zywiczne. Widze ze sympatyzujesz z cannondalem to jest nas 2 ja co prawda poki co w wersji miejskiej i weekendowe wypady. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 24 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Bierz metaliczne, dłużej się ścierają. Skuteczność hamowania porównywalna. Aaaa i ja też sympatyzuję z tą marką C'dale Scalpel Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulisu Napisano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 tak sobie mysle czy teoretycznie mozna by w juicy 7 wymienic tylko te srebrne klamki na czarne to byloby optymalnie. Musza przeciez one byc demontowalne. Tylko skad wziac czarne klamki.... kopaczus jak ze cie moglem pominac wiem , wiem jak porobie zdjecia mojemu bad boyowi podam wam linka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 24 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 A co powiesz na różowe? ^^ http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=22467 Czarne też mają http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=19036 A co do klocków to używam jakichś pierwszych z brzegu, mam stos zapasowych to się tym zbytnio nie zajmuję Ale jeżeli masz wybór między oryginalnymi za powiedzmy 100zł a nieoryginalnymi za 50zł to bierz tańsze, nie ma po co przepłacać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulisu Napisano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 dzieki za szybkie linki i to bylo by rozwiazanie ale cena za zestaw jest powalajaca. Nie ma gdzies zwyklych aluminiowych ? http://www.xxiv.com.au/straitline/levers.html moze warto podac linka bezposrednio do producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 27 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Bierz metaliczne, dłużej się ścierają. za to tarcza sciera sie szybciej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 28 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 no i co z tego ze sciera sie szybciej tarcza? cena sensownego zamiennika (oryginalne na wymiane moim zdaniem są bez sensu bo przynajmniej w przypadku testowanych przeze mnie oryginalow i zamiennikow nie widzialem i nie widze roznicy w jakosci hamowania czy szybkosci zuzycia) wynosi tyle ile cena klockow na jedno kolo. w ciagu mojej tarczowej kariery nie zdarzylo mi sie zameczyc tarczy tak by byla do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 28 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Tez uwazam, ze tarcza to tarcza bez wzgledu na marke. Rzecz w tym, ze nie wszyscy sa tego zdania. Przypomnialem o "drugiej stronie medalu", zeby autor tematu mial pelniejszy poglad na sytuacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcio18 Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 odnowie temat bo nie chcę dublować jakie będą lepsze i które się bardziej opłaca BB7 czy JUICY Three znajomy radzi mi BB5 warzę ważę jakieś 60kg na Dirt/Street lekki FR (na tył) Co warzysz? Zupę ! Może ważysz to znaczy na wadze wskazówka pokazuje 60 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Co robisz jakieś 60kg? Niemniej, bierz hydrauliki. To zupełnie inna liga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KtośTam Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 dopóki nie zaczną sprawiac problemów - wtedy to jest jeszcze inniejsza liga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.