Wawrus Napisano 20 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 http://cycle.shimano-eu.com/catalog/cycle/...D=1195564337315 Czy ktoś już ją ma. Zastanawiam się nad kupnem. Mogę mieć ja za 85 zł. Obecnie jeżdzę na M511 która ma już 10000km i jest zajechana. Proszę o opinię. PS Top normal to normalna czy odwrotna sprężyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 20 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Za 85 zł to przy odrobinie cierpliwości jesteś w stanie zakupić na Allegro nowego LXa z 2007 roku (RD-M581). Jak jesteś zainteresowany to mam taki model na sprzedaż - przerzutka nowa, wózek SGS, sprężyna normalna za 90 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 20 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 top normal to normalna sprezyna low normal to odwrotna - do dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Za 85 zł to przy odrobinie cierpliwości jesteś w stanie zakupić na Allegro nowego LXa z 2007 roku (RD-M581). Jak jesteś zainteresowany to mam taki model na sprzedaż - przerzutka nowa, wózek SGS, sprężyna normalna za 90 zł. LX mi jakoś nie leży, głównie ze względu na kolor (wolę czarne), a różnicy w działaniu wielkiej nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Listopada 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 To kupuj tą Deore jeżeli chcesz mieć czarną. W sumie i jedno i drugie będzie chodziło dobrze po odpowiednim wyregulowaniu. A przekonanie co rzekomo lepszej pracy LX może być tylko wynikiem, tego, że jest wyższa cena no i ma się rozumieć jest to wyższa grupa od Deore. Co do tej przerzutki mam rocznik starszy od niej. Zrobione ma ok 4 k km, niby nie dużo, ale nadal chodzi nieźle. Muszę tylko kupić nowe kółeczka bo te sie już zjechały . Jak chcesz coś więcej poczytać o niej to zajrzyj do działu test sprzętu->napęd->deore..... a może lepiej nie zagladaj bo mnogość różnych opini moze ci zrobić mętlik w głowie. Ja jestem za tym, żeby kupić tą Deorkę. Chyba, że zależy ci na napisie LX to dołóż do niego i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.