Skocz do zawartości

[przerzutka tył] Deore RD-M531 SGS

Wawrus

Rekomendowane odpowiedzi

Za 85 zł to przy odrobinie cierpliwości jesteś w stanie zakupić na Allegro nowego LXa z 2007 roku (RD-M581).

Jak jesteś zainteresowany to mam taki model na sprzedaż - przerzutka nowa, wózek SGS, sprężyna normalna za 90 zł.

LX mi jakoś nie leży, głównie ze względu na kolor (wolę czarne), a różnicy w działaniu wielkiej nie będzie.

• Mod Team

To kupuj tą Deore jeżeli chcesz mieć czarną. W sumie i jedno i drugie będzie chodziło dobrze po odpowiednim wyregulowaniu. A przekonanie co rzekomo lepszej pracy LX może być tylko wynikiem, tego, że jest wyższa cena no i ma się rozumieć jest to wyższa grupa od Deore.

Co do tej przerzutki mam rocznik starszy od niej. Zrobione ma ok 4 k km, niby nie dużo, ale nadal chodzi nieźle. Muszę tylko kupić nowe kółeczka bo te sie już zjechały :D . Jak chcesz coś więcej poczytać o niej to zajrzyj do działu test sprzętu->napęd->deore..... a może lepiej nie zagladaj bo mnogość różnych opini moze ci zrobić mętlik w głowie.

Ja jestem za tym, żeby kupić tą Deorkę. Chyba, że zależy ci na napisie LX to dołóż do niego i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...