m83mariusz Napisano 19 Listopada 2007 Napisano 19 Listopada 2007 Chciałbym bardzo serdecznie zaprosić wszystkich ,których fascynują przygody , nie tylko rowerowe, na slajdowisko z mojej ostatniej wyprawy do wschodniej Europy. W ciągu 53 dni przejechałem 4600km w tym 2500km razem z koleżanką Jolą a potem resztę drogi sam. W trakcie podróży wspiąłem sie na najwyższe szczyty w zachodnich górach Bułgarii , po czym dojechałem do Stambułu a w drodze powrotnej zahaczyłem o Morze Czarne , żeby na końcu przedrzeć się przez najwyższą przejezdną przełęcz w Karpatach Urdele(2140m). Podróż ta obfitowała w wiele ciekawych spotkań , o których również postaram się powiedzieć na slajdowisku. Zapraszam także na moją internetową stronkę www.m83mariusz.prv.pl , na której można zobaczyć kilka informacji dotyczących tej eskapady. Pozdrawiam i do zobaczenia!!
sadfreak Napisano 20 Listopada 2007 Napisano 20 Listopada 2007 Chetnie wpadne, tylko potrzebuje jeszcze jakies informacji o godzinie, o ktorej slajdowisko sie zaczyna. Pozdrawiam
m83mariusz Napisano 20 Listopada 2007 Autor Napisano 20 Listopada 2007 Hej:) Slajdowisko zaczyna się o godzinie 19. Pozdrawiam i do zobaczenia!
m83mariusz Napisano 28 Marca 2008 Autor Napisano 28 Marca 2008 Witam W tym roku ponownie pokaże slajdy na Uniwersytecie Ekonomicznym , ale tym razem w Wagabundzie 01.04.2008 (wtorek) o godzinie 19 w pawilkonie dydaktycznio sportowym sala nr. 9. Można się też zapoznać z artykułem kóry umieściłem na Oddyseiu: http://www.odyssei.com/pl/travel-article/14916.html Pozdrawiam i zapraszam Mariusz Medoń
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.