gutek Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam!! Ma ktoś na nich namiary aktualne-chodzi mi o e-mail, bo na te podane z ich strony wysyłam i nie dochodzą. Dziwna sprawa. Gdyby ktoś miał to z góry dziękuję!! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frondziak Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Nie dochodzą ? Wysyłałem na adres sklepu i moj email dotarł, dostałem nawet odpowiedź. Skąd wiesz, że nie dochodzą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Ja też pytałem 2tyg. temu o ochraniacze BBB i odpowiedzieli po 3 dniach. Może za krótko czekasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutek Napisano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Ja też pytałem 2tyg. temu o ochraniacze BBB i odpowiedzieli po 3 dniach. Może za krótko czekasz. Rzeczywiście w środę doszedł mail bo otrzymałem odpowiedż ale od wczoraj nie dochodzą. Skąd wiem-po wysłaniu mam taki oto komunikat: "Hi. This message was created automatically by mail system at Wirtualna Polska. I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out. < harfa-harryson@harfa-harryson.com.pl>: 193.239.44.65 does not like recipient. Remote host said: 550 Unknown user Giving up on 193.239.44.65." Na inne adresy maile dochodzą bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 19 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Może spróbuj z innego konta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.