pebe.pl Napisano 17 Listopada 2007 Napisano 17 Listopada 2007 witam planuje kupic nowy pulsometr gdyz moja sigma po 5 latach padla docelowo mam teoretycznie 200 zl, ale jesli trafi sie okazja w troche wyzszej cenie sadze ze tez moge sie skusic cos polecacie konkretnego?? PS czym sie rozni: Sigma Sport ONYX PRO od Sigmy Sport ONYX FIT i ONYX EASY procz ceny ??
pr0 Napisano 27 Lutego 2008 Napisano 27 Lutego 2008 Podczepiam się do tematu. Mam nadzieje że autor tematu nie będzie miał mi tego za złe Witam wszystkich. Jestem na etapie wyboru pulsometru. Cena max. 200 zł. To co musi mieć: - puls on-line - porządny nadajnik - pokazana w procentach wydajność [hr max %] - opcjonalnie kodowanie* Na razie moimi faworytami są: Sigma PC-15 Sigma Onyx FIT Co byście wybrali mając tak okrojony budżet ? Temat ważny tylko 24h bo potrzebuje go błyskawicznie! Pozdrawiam smile.gif PS: Przepraszam że nie użyłem opcji szukaj. Lenistwo...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.