Skocz do zawartości

[Moja strona www] - tematyka Enduro

Malauch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Wraz z kumplem postanowilem jakis czas temu zrobic stronke www o tematyce najblizszej naszemu stylowi jazdy - enduro (we wszystkich jego odmianach). Ostro zabralismy sie do roboty i oto wlasnie powstala strona: www.emtb.go.pl Moze jeszcze nie ma tam ogromu tresci, ale mozna juz cos poczytac i zobaczyc. W najblizszym czasie (jesli strona sie przyjmie) mamy w planie migracje na bardziej ludzka domene emtb.pl

Zachecam do odwiedzenia. Oczywiscie wszelkie komentarze mile widziane! A przedewszystkim odpowiedzi na pytanie, czy strona o tematyce enduro jest potrzebna?

A jesli chcesz pomoc przy tworzeniu strony (masz np. ciekawe materialy do zamieszczenia) to prosze o kontakt.

pozdRower

ps. Nie wiem czy wybralem odpowiedni dzial na forum, jesli nie to prosze moderatora o przeniesienie.

Napisano

Stronka fajna. Zabieram się za czytanie :) Ale jedna duża uwaga - zmiana rodzaju czcionki. Na pewno stronka byłaby bardziej przejrzysta - łatwiej by się czytało. Pozdrawiam !

Napisano

trochę poczytałem i dowiedziałem się o paru fajnych miejscach, których jeszcze w karkonoszach nie odwiedziłem, np. wysoko ponad dwoma mostami. trochę wam zazdroszczę tych górek "tuż za rogiem" :) .

Napisano

Witam

Dzieki za uwage, jak bedzie chwila wolnego czasu, zabiore sie za testowanie innych czcionek, w poszukiwaniu czytelniejszej.

Napisano

Podoba mnie się bardzo :) Tylko że nie mogłem strony znaleźć poprzez google, pomogło dopiero wpisanie adresu w okienko wyszukiwarki. Może zatem lepiej byłoby zmienić nazwę ?

Napisano

Problem z znalezieniem przez google, moze wynikac z dwoch rzeczy. Jak na razie adres to tylko alias, a nie rodowita domena. Zamierzamy zmienic domene na emtb.pl w najblizszym czasie. Drugim powodem moze byc tez to ze strona jest swieza i googlebot jeszcze jej nie przechwycil (za slusznosc tej tezy nie recze).

Napisano

Witam

Strona właśnie przeszła migracje na nową pełnoprawną domenę: www.emtb.pl !!!! Jeszcze raz zachęcam do zobaczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...