Sixer Napisano 17 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Heja Jakiś czas temu próbowałem wyciągnąc linkę z gripa (x-0) z jednej wyciągnąłem bez porblemu ale w drugiej linka była już troche poszczerbiona i nie zabardzo dało się wyciągnąć... więc głupi postanowiłem ją obciąć i ciachnąłem za krótki kawałek i mam problemik. Wykręciłem wszystkie śrubki by ją rozkręcić, ale nie ma bata nawet nie drgnie... Z góry dzięki za pomoc pzdr. Fotki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 17 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Postaraj się zmieniać przełożenia, na jedynce powinna wyjść linka a jak nie to na najwyższym.(zmieniaj oczywiście w manetce przełożenia). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 17 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 tam masz przeciez gumowa zaslepke, wiec podnies ja i juz masz wieksze pole dzialania jak nie to sproboj w 2 strone, tzn skrecic jakas penseta ten kawaleczek i wepchnac go powinien wyleciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Postaraj się zmieniać przełożenia, na jedynce powinna wyjść linka a jak nie to na najwyższym.(zmieniaj oczywiście w manetce przełożenia).pozdrawiam Na jedynce linka sie chowa wiec nie ma szans zeby wyszła. tam masz przeciez gumowa zaslepke, wiec podnies ja i juz masz wieksze pole dzialania jak nie to sproboj w 2 strone, tzn skrecic jakas penseta ten kawaleczek i wepchnac go powinien wyleciec Gdzie mam tą zaślepke? Pierwsze co zrobiłem to wyciągnąłem zaślepkę Spróbuje z tą pinsetą i dam znać Wie ktos jak rozebrac manetke ?? pzdr Płaski śrubokręt działa cuda temat do zamknięcia:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.