Skocz do zawartości

[odzież rowerowa] na zimę

mp3fan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Właśnie jest w "jakimś tam asortymenicie". Nie ma w czym wybierać, szukam akurat Verano Accent i nigdzie w łodzi nie znalazłem ŻADNEGO sklepu rowerowego, sportowego, ze spodniami tego typu. Wszędzie tylko albo dresy, albo jakieś szeleszczące, albo na snowboard ;/

Co do kategorii, to może i byłoby tam lepiej, nie wiedziałem o tej kategorii. Jeśli moderator uważa, że tam byłoby odpowiednie miejsce to niech po prostu przeniesie ten temat. Będe wdzięczny.

Napisano
Gdzie w Łodzi jest sklep oferujący taką odzież? Szukam i nic konkretnego nie znalazłem oprócz GoldSport.

Tu masz http://www.jeantex.pl/ Na Piłsudzkiego w Łodzi są. Tylko to jest tylko firmówka i ceny ma jakie ma. Przyznam, że niezbyt zachęcające.

• Mod Team
Napisano

Pojedź sobie np. do takich sklepów jak hi-mountain, campus, salomon (manufaktura), horyzont i naprzeciwko niego nie pamiętam jak się nazywa (Piotrkowska). Możesz zobaczyć też w Go sporcie lub Inter Sport. Myślę, że wiesz gdzie one są.

W tych sklepach masz tak duży wybór ubrań wysokiej jakości, że jak się rozpędzisz to portfel momentalnie ci się uszczupli.

Napisano

Spodnie znalazłem najtaniej tu:

http://www.bikeonline.pl/spodnieverano,produkt,1796.html

i stąd chciałbym je wziąć, jak wyglądają? Można sobie poszukać innych zdjęć w necie. Ja jednak chciałbym zobaczyć je na żywo, przymierzyć i dopiero kupić, tam gdzie najtaniej, a najtaniej będę miał je chyba w necie.

Patrzyłem w GoSport, Vabbi nic nie mają oprócz dresów, bądź spodni na snowboard. Są przecież jesienno-ziomowe spodnie na rower, przykładem są wspomniane przeze mnie. Mam kupować w ciemno? Więc szukam sklepu z zimową odzieżą rowerową. Dzięki za powyższe linki do sklepów, wszytko sprawdzę i zobaczymy co tam mają.

Napisano

Jeśli chodzi o kupowanie w ciemno ciuchów, to ja preferuje taki sposób:

1. szukam fotek min. na grafice google, przyglądam sie jak wygląda

2. dokonuje dokładnych swoich wymiarów :)

3. kupuje przez neta

Efekt jest taki:

zakupiłem w ten sposób: buty, komplet kolarski na lato/wiosne, kurtke zimową, spodnie zimowe.....

a wymieniłem tylko rzeczy w kategorii ciuchy na rower

• 1 miesiąc temu...
Napisano

odzież rowerowa w Łodzi...powiem szczerze że mieszkam w Łodzi i sklepów z "profesionalną" odzieżą rowerową jest stosunkowo mało..:) firma jeantex sprzedaje odzież rowerową i główną siedzibę mają w Łodzi na Piłsudskiego ..plusem jest to, że nie musisz jej kupować przez internet www.jeantex.pl ale jak mieszkasz w Łodzi możesz odebrać ją osobiście ....polecam również sklep internetowy z odzieżą Jeantex...www.malker.pl wszytkie produkty jakie tam sie znajdują znajdziesz u dystrybutora w Łodzi...pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...