michal13031986 Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Cześć. Zaczynam przygode rowerową, a co z tym idzie potrzeba mi jakiegoś sprzętu. Co mam kupić, jakie oświetlenie przednie max50zł no niech będzie do 70, oświetlenie tylne z 20zł, licznik 100zł z oświetleniem żebym mogl w nocy zobaczyc ile przejechałem, co i jakie narzędzia powinienem mieć zawsze przy sobie. Jaką torbe pod siodelko kupić na te narzędzia. Też jaka pompke może mała jakas ze by w tobie trojkatnej zmiescila sie czy lepiej wieksza przyczepiana gdzies doramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Witamy i zapraszamy do lektury forumowego archiwum - znajdziesz tam odpowiedzi na wszystkie swoje pytania (a przynajmniej na zdecydowaną większość z nich). Przeczytaj również ZASADY PISANIA NOWYCH TEMATÓW. Pozdrówko porządkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.