Gevera Napisano 11 Listopada 2007 Napisano 11 Listopada 2007 jakos na przełomie lipca i sierpnia pojawiły się w decathlonie dętki, co to się miały same zalepiać (jakiś płyn w środku czy inny czort) ale nie zwróciłam uwagi na to zbytnio, ale niedawno kapcie łapałam co tydzień i temat dętek wrócił. I tu moje pytanie, testował ktoś te dętki? Działa to to? Czy zwykłe nabijanie ludzi w butelke? Z góry wdzięczna jestem za odpowiedź
Odys Napisano 11 Listopada 2007 Napisano 11 Listopada 2007 System polega na tym, że w materiale są takie mini kapsułki z klejem, oczywiście klej jest dwuskładnikowy. I tak na moje, wierzę, że to działa, ale wątpię aby na tyle szybko aby nie trzeba było pompować.
manio49 Napisano 12 Listopada 2007 Napisano 12 Listopada 2007 Dętki są po prostu zalane mleczkiem lateksowym, cała filozofia.
macieksuper Napisano 16 Grudnia 2007 Napisano 16 Grudnia 2007 ponawiam pytanie i zwracam uwagę na treść w pierwszym poście: "testował ktoś te dętki" to nie jest to samo czy "wierzysz w moc tych dętek", albo "jak to działa".
rainier Napisano 17 Grudnia 2007 Napisano 17 Grudnia 2007 ponawiam pytanie i zwracam uwagę na treść w pierwszym poście: "testował ktoś te dętki" to nie jest to samo czy "wierzysz w moc tych dętek", albo "jak to działa". No dobra poświęce sie dla Ciebie, kup mi tą dentkę to ją doświadcze na jakiej pinezce i zaspokoje twoją ciekawość )))
macieksuper Napisano 17 Grudnia 2007 Napisano 17 Grudnia 2007 do decathlony mam 10km. za daleko jak po dętke
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.