mrdizzle Napisano 11 Listopada 2007 Napisano 11 Listopada 2007 Witam! Czy ktoś orientuje się gdzie można nabyć w/w zestaw? Sporo szukałem i nigdzie nie ma. Proszę o jakieś linki najlepiej do sklepów internetowych, w których można coś takiego nabyć. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
tobo Napisano 11 Listopada 2007 Napisano 11 Listopada 2007 harfa jest dystrybutorem we wroclawiu. niech sprowadzi ci to sklep ktory z nimi wspolpracuje.
Kasha Napisano 15 Listopada 2007 Napisano 15 Listopada 2007 Od połowy lipca nie ma, na czele z tak wspaniałym dystrybutorem jak Harfa.
Raptor Napisano 15 Listopada 2007 Napisano 15 Listopada 2007 Przejdź się do serwisu rowerowego i zapytaj się, czy mają pirackie zestawy do odpowietrzania. Kupiłem coś takiego za 25zł(strzykawka,dwa wężyki i najważniejsze adapter do odpowietrzania)
jmc Napisano 17 Stycznia 2008 Napisano 17 Stycznia 2008 Jeśli ktoś ma wolę użyć oryginalnego zestawu Avid Juicy Bleed Kit, to polecam poszukanie w jakimś zagranicznym sklepie internetowym. Np: http://activesportskit.co.uk/product_info....ec998e09f11170f. Koszt może wydać się trochę duży, ale w Haefie z ich zbójeckimi marżami wiele taniej nie będzie. Zamówiwszy ów zestaw w Anglii czekałem nań równe 5 dni.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.