grzegorz1974paszek Napisano 11 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Ja mam Axona . Z ciekawości napompowałem go b. mocno i efekt nierównego wchodzenia goleni u mnie nie występuje, co innego gdy amora ściskam niecentralnie[z jednej strony kierownicy] wtedy klocki zbliżają się do obręczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Sprawdzalem jeszcze przy kumpla torze i u niego taki defekt nie wystepuje... Tzn klocki nie tra mu w ogole o obrecz przy uginaniu amora. Wiec zapewne przypuszczam ze jest to na 100% zwiazane z hamulcami. Jutro jeszcze bede sie bawil ich regulacja, moze w ramieniu w ktorym klocek trze o obrecz wkrece srube odpowiedzialna za naprezenie tak aby ramie bylo bardziej oddalone od obreczy. Lub ustawie obydwa ramiona idealnie rowno, moze akurat wtedy zniknie problem tarcia klockow o obrecz... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Ok, problem rozwiazany. Musialem idealnie ustawic stopnie odsuniecia obydwu ramion Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.