Mathieo Napisano 20 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Kubolt co to za siodło ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubolt Napisano 20 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Kubolt co to za siodło ?? San Marco Blaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 20 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 San Marco Blaze Wspolczuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 20 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Czemu współczujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubolt Napisano 20 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Xsystoff Na razie nie narzekam, wole nawet ta deske od mojej poprzedniej kanapy, która obcierala mi nogi w pachwinach, z pampersem nie jest zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 20 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Dzisiaj rano kupiłem od gościa z Light-Bike zacisk BBB The Strangler, dostałem potwierdzenie, że manetki (pozdro dla Miśka i alu śruby do korb wysłane. Jeszcze tylko pedały, łańcuch, pancerze/linki i rower skończony. Poza tym w ramach okresu przygotowawczego pobiegałem na SKS-ie w szkole. Już wkrótce w użytku pozostanie tylko rower, z biegów będzie trzeba zrezygnować. Aha, kupiłem spinkę Srama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.