jurasek Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 spotkałem dawno nie widzianego kolegę , który tez dojeżdża do pracy rowerem spod kolobrzegu do ...świnoujścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Wybieram się jutro do szpitala.... Za szybko nie wrócę bo po tygodniu..... Ale się będę bez forum nudził... oszaleję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Ja przed chwilą zamówiłemw CentrumRowerowe.pl zaciski piast i gripy. Mam nadzieję, że będą tyle ważyć ile na LB i katalogowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Kupiłem amortyzator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejek Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 zgadłem przed kliknieciem w ten temat (bylo napisane ze ostatni post to Sixer) pomyslalem sobie "ciekawe co tym razem kupił sixer" i zgadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esc0bar Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Ostatnio o zgrozo nic nie robie rowerowego. Za to zastanawiam sie nad zmiana pracy, moze ponownym wyjazdem za granice, jeszcze nie wiem. Co gorsza dopadla mnie jakas dziwna przypadlosc - od dwoch tygodni mam dziwny kaszel, ktorego nie moge sie pozbyc. Czy to nie jest przypadkiem ptasia grypa? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 zgadłem przed kliknieciem w ten temat (bylo napisane ze ostatni post to Sixer) pomyslalem sobie "ciekawe co tym razem kupił sixer" i zgadłem Zapomniałes durgie "Sixer" napisac z wielkiej litery Ale no bez przesady gdybym miał pisać co sprzedałem to by było tego więcej, napisze jeszcze w przyszłym miesiące "Kupiłem korby" i nie bede juz nic pisał co kupilem, bo rower bedzie gotów pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Dostałem dzisiaj paczkę z moim nowym amortyzatorem Jutro trzeba porządnie pośmigac PS Może ktoś chce Judy J4 ? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Adik - ja będe czekał na Ciebie ....... "Z'tuningowałem" błotniki na totalne minimum ( chodzi jedynie, żeby rower i amortyzator mniej dostawał błotem ) i zakupiłem komplet oświetlenia. -Lampka przód prawie jak ta : http://www.allegro.pl/item272445857_diodow...cedar_wawa.html -Lampka tył Sigma Sport Baseline LED Zestaw działa świetnie, błotniki także. Wszystko stabilne, nie trzepie i nie telepie się na boki. + 7 km. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Po tygodniu marudzeniu mamie pojechaliśmy na 19.00 do sekcji kolarskiej by mnie zapisać. I po mojemu zdziwieniu jest 4 sponsorów składka roczna 20 zł, stroje darmo, w niedziele zawsze trening, facet miły mieszka koło mnie będę razemz nim jeździł na meila gadamy na luzie. PO PROSTU REWELACJA tu macie linka http://www.kolgryf.za.pl/ Koledzy z forum będziemy razem się spotykać na maratonach w tym z kulą, krzysztofem ... kurczę z radości kocham was wszystkich pozdrawiam A zapomniałbym dodać że : " właśnie szukamy takich roczników,... " REEEWWWEEELLAACJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Mathieo, gratulacje . Zwłaszcza tego, że przekonałeś mamę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 hehe zobaczymy czy gra warta była świeczki a trener mi mówił że mnie będzie sprawdzał już się boję i mówił mi o xc o kolarstwie torowym.... i wiele rzeczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Bardzo dobrze, nabierzesz formy, poprawisz technikę - nie ma to jak jazda pod czujnym okiem trenera, jeśli masz sportowe aspiracje . Przynajmniej pewność (jeśli trener dobry), że się nie przetrenujesz, tylko realnie poprawisz osiągi bez uszczerbku na zdrowiu . Tylko nie daj się wkręcić w jakiś doping... zakładam, że trener jest uczciwy, więc tylko tak teoretycznie przestrzegam. Pozdrówko gratulacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Hehe jego trener jest pomocny moze czasami az za , ale bardzo wporzo gościu ;] Ale co jak co , gratulacje... No i do zobaczenia na pierwszym maratonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 zobaczymy jak Mateusz skopie tyłek Przemkowi zapowiada sie ciekawy sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Chyba beda na roznych dystansach jezdzic. W kazdym razie w przyszlym roku bedzie ciekawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Mathieo gratuluje. :] a następny sezon, oj będzie ciekawy. :] a dziś pobiegałem tylko. a teraz szukam jakiejś kurtki na bika :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Od siebie polecę Biemme Trium, niby pisze że bluza ale wystarcza spokojnie, na niskie temperatury(-10*-0*) zakładam pod nią potówkę, koszulkę i cienką bluzę letnią i spokojnie wystarcza. Tylko ta cena(ja na szczęście dostałem od sponsora ) http://www.twenga.pl/oferta/90848328.html# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 26 Listopada 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Złożyłem wreszcie swój rower na nowej ramie i amorze który przyszedł dużo wcześniej. Jeszcze pozostaje parę niedociągnięć które w najbliższych dniach będzie trzeba poprawić, ale jestem już na dobrej drodze ku osiągnięciu celu. a oto jak się prezentuje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Pixon - piękny rowerek. Bez dwóch zdań. Jedynie można by siodełko wymienić i nic więcej. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 26 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Ciekawy jestem co tam sobie za amorka Sixer kupił. Ale i tak dowiem się nie prędzej niż za tydzień... Jak dobrze pójdzie to dostanę w szpitalu prezent - zamówione siodełko mi ojciec przyniesie hehe. Pozdro Bartek i cała ekipa z forum, lecę na cięcie szczęki. brrrrrr.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 27 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 sixer? pewnie trzeciego r7:P (tamten kolor wyszedł z mody:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 27 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 e-ee do scotta (taki strzal, patrzac na sygnaturke Sixera) pewnie bedzie cos bardziej wyrafinowanego Stawiam na Foxa z X-em Edit Jednak nie, stawiam na DT albo Pace'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 27 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ecia nie trener jest wporząsiu mówił mi żeby nie sugerował się żądnymi dietami/artykułami i powiedział żeby się też nie wzorował na Lance Armstrongu bo to koksiasz. W każdym razie przyszły rok zapowiada się nie nudnie A i pytał mnie z 3x czy jednak chcę tego "kolarstwo to nie kopanie piłki że gdzieś tam strzeli gola jakiś ebi smolarek i już wszyscy chcą grać w piłkę, kolarstwo to jedne z najdrudniejszych sportów, Czy jednak chcesz tego" a ja odp TAk ogólnie rzecz biorąc moje życie zaczyna się "kręcić " jeszcze mówił że trenować będziemy zazwyczaj w niemczech ,ZAWSZE w każdą niedziele jedynie deszcz nas zwalnia trochę ciekawie będzie w zimę hehe zimówkę będę musiał odrestaurować POZdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.