Ecia Napisano 13 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Bierz, bo ci podkupię Pozdrówko łakome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 13 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Bierz, bo ci podkupię devil.gif To jak @Ecia pisze, żeby brać to biorę Wiedziałem, że trafiłem na niezłą okazję. Dzięki za szybką odpowiedź, a co najważniejsze konkretną. Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 13 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 właśnie wróciłem z roweru... taka wieczorna przejażdżka... wyszło 41km w 2h... głównie "asfalt" i trochę lasu(KPN)... teraz rozmarzam. Od dzisiaj wiem że muszę załatwić sobie lampkę która nie tylko świeci ale też oświetla. I nigdy więcej w pojedynkę, nocą do lasu(2 razy wylądował bym na drzewie, a jak już bym wylądował to znaleźli by mnie pewnie za pół roku jacyś grzybiarze) pzdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 13 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dzisiaj odebrałem Prawo Jazdy, jak dobrze, że to już za mną Wreszcie będę mógł skoczyć do rowerowego samochodem. Poza tym zastanawiam się nad kupnem jakiejś bluzy, co lepiej: http://mikesport.pl/3210_ROGELLI_ZIMA_bluz...ny_KITMAT_.html czy http://www.mikesport.pl/3183_ROGELLI_MADRI...erowa_czar.html Obawiam się, że ta pierwsza będzie za ciepła jak na wiosnę, poza tym ta druga jest ładniejsza. Ew. bluza Bikeworld ale niezbyt mi się podoba i nie wiem czy nie jest za cieńka. Poza tym właśnie robię listę śrub do wymiany na alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 13 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja również zastanawiałem sie nad tą pierwsza ale nie znalazłem żadnych opini na ten temat. Ta pierwsza zrobiona jest niby z membrany.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 13 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Lajtowe 10km w celu zrobienia nowej fotki na tapete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 13 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja dzisiaj 30 km, i zamarzłem na śmierć, ale już odżyłem Fajnie było. Jutro chyba pierwszą setkę będę męczyć Pijemy? No fajnie było, zawsze to jakiś dystans a warunki coraz cięższe {dobrze że wiatru nie bylo} Setkę chcesz zrobić? Ciężko będzie, uważaj bo możesz mieć kłopoty z trafieniem do domu Ja "na sucho" po dzisiejszych 45km bedąc w supermarkecie chwiałem się jakbym omawaianą "setkę" zrobił Jutro jadę po ukochanego na walentynki...... Treka oczywiscie {zimówka moja} i może kupię ultralekkie {10g} opaski na koła za dosłownie grosze... Dzięki za dętki Kuba Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Setkę spożywczą to się w ćwierć sekundy męczy, a setkę rowerową ouu przy tej pogodzie i mrozie to ciężko będzie Nic, idę popedałować, nie robie setki bo byłem na dworze i umarłem z zimna. Na ślęże jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Ja dzisiaj wróciłem z zawodów pływackich i od babci z Gdańska. Pudła były, ale nie będę się rozpisywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Siedzę drugi dzień w domu i z nudów wymyśliłem że zacznę kolorować bika. na razie to tylko początek moich planów Przed: Po: Zamontowane: Wydaje mi się że wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 co to? anoda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Miałem dzisiaj do rowerowego jechac ale trochę za zimno jest. Zamiast tego wyskoczyłem w teren. Wyszło 31km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Biera - lakier akrylowy w sprayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 bomba wygląda:) ciekawe jak sie bedzie trzymać do mnie dotarła przerzutka więc dzisiaj wieczorem albo jutro rano biorę sie za rozkładanie roweru:) w końcu nowy napęd :banana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Faktycznie spoko to wyszło! Jaki jest koszt tej farby(to jest zwykły spray za 10zł??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Ja dałem 8.60zł (kilka lat temu, ale pewnie teraz jest tak samo) Tak jak wcześniej pisałem ja pomalowałem lakierem akrylowym, nie wiem jaka jest różnica pomiędzy takim, a innym - nie znam się na tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Akryl szybko zejdzie, jest nietrwaly (ale ekologiczny ). Trzeba bylo emaliowa walnac. Fajnie to wyszlo. 65 km i jestem zje... jak kon po westernie. 'Najladniejszy rower na forum' dostal dzisiaj troche w dupe w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 65 km i jestem zje... jak kon po westernie. 'Najladniejszy rower na forum' dostal dzisiaj troche w dupe w terenie Oj było widać było Ostatnio była w Bukowej czerwona plamka a dzis doszła niebieska u mnie wyszło 63km i jeździło mi sie dzis superowo nie powiem ze jeszcze bym nie pojeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Wtorkowa szosa mnie dobila Zaraz zgram zdjecie naszego mistrza okregu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Wtorkowa szosa mnie dobila Zaraz zgram zdjecie naszego mistrza okregu Niech Ci będzie Ale nasz mistrzu po prostu wygrał Wy nie wiecie ze on jest najlepszy ! Użyczył nam również lekcji historii.... Hitler żyje :D Jak ja żałuje ze tego nie nagrywalismy haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Jeśli by wierzyć w reinkarnację i kolejne wcielenia...to Hitler, Stalin i reszta pomyleńców żyja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 14 Lutego 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 35 km i wielki niedosyt, ale że nie lubię jeździć po ciemku, a tym bardziej sam to musi być tyle ile jest. Może jutro coś się odbije. Rudd Efekt fajny, ale kolor tragiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dzisiaj wreszcie dotarł omawiany już komplet kół, po położeniu na wagę wyszło 1450g/kpl. Jutro zrobię zdjęcia, prezentują się rewelacyjnie, piasta Macka to arcydzieło no i ten głośny dźwięk zapadek w GT-Hadleyu No dobra koniec tych zachwytów. Poza tym na rower brakło czasu, wybrałem się tylko na godzinę bo szybko zrobiło się ciemno, ogółem wyszło 22.04km Właśnie wystawiam różne części na allegro: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1393507 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 A ja dziś dostałem od mojej walentynki cudowny prezent, grę komputerową Menadżer Kolarski Dobra spadam instalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Ja dzisiaj dałem prezent mojej lubej etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.