olek123 Napisano 10 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Niezle gorki macie tam w poblizu Szczecina, a myslalem ze plasko jak stol. To jest jakas jedyna w okolicy czy duzo takich macie? A teraz wlasnie sie dowiedzialem ze w LO do ktorego nie poszedlem a moglem (tzn. wahalem sie miedzy 2 i nie wybralem tego) jest klub rowerowy. Czyli jezdza pewnie na zawody, a pozatym mial bym z kim jezdzic w tygodniu. No ale teraz juz za pozno na zmiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 10 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Dzisiaj 50 km, fajnie bylo, tylko szkoda ze ferie sie skonczyly i znowu do szkoly trzeba bedzie isc Podliczylem i wyszlo ze przez ferie zrobilem 410 km, czyli nie tak zle. Mi ferie zaczęły się w piątek Będę miał 2 tygodnie na śmiganie o dowolnej porze dnia i nocy (no może bez przesady ) Dzisiaj 71km, z czego jakieś 23km w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 10 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 NO właśnie wczyscy piszą że "płasko, płasko, płasko...." a tu jest w cholere górek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 10 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 No ale chyba nie ma takich gorek, jak na poludniu. Ja mieszkam podobno juz w Karpatach. Zdarzaja sie zjazdy w terenie nawet pod 10 km 5 km to praktycznie co droga gorka w okolicy ma podjazdu/zjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 10 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 No ale chyba nie ma takich gorek, jak na poludniu. Ponad 1600m przewyzszenia na 64 km trasy maratonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 10 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 A co do quizu to nikt nie zgadł bo Kula żyje dzis 70km i jutro chyba odpoczynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 10 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Dzisiaj po obiadku, przebrałem się i pojechałem. Pogoda ładna, tylko już nie tak ciepło jak wczoraj. Moim celem były serpentyny, łacznie 9 km podjazdu non stop i potem podobna ilośc zjazdu. Nawet sprawnie to szło, tym bardziej, że nie wskakuje mi młynek z przodu i musiałem dusić na 2-ce. Łącznie wyszło 50 km i śr. 22,5km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 10 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Wczoraj 30km, dzisiaj 30km. Obie przejażdzki z avs około 15km/h. A co mi tam! Nie muszę "zapiertalać" jak ścigant żeby sobie fajnie posmigać Po wczorajszej libacji zgubiły mi się klucze od domu, niech to szlag! Jutro też w planach 2h na siodle chociaż nie wiem jak to wypali... Kula survivor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 10 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 właśnie wróciłem z jazdy... 30km było... zmarzłem ale na szczęśćcie udało mi się dobrać odpowiednią konfigurację ubrania do jazdy przy 5*C zawsze to jakiś sukces:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 10 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 wekend zaliczony do udanych 2 dni śmigania po beskidzie śląskim pierwszy dzień: dist 63.2 ,AVS 20 ,max speed 69 drugi dzień: dist 93.4 km ,AVS 24 ,max speed 57 szlaki są nieprzejezdne, śnieg tam gdzie ratraki dotarły to szlakami śmigaliśmy, a reszta szosa. ogólne nastawienie było żeby zaliczyć jak najwięcej podjazdów, udało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 10 Lutego 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 3 dni minęły 180 km za mną. Czuję się świetnie, teraz tylko trzeba przycisnąć trochę chemię do egzaminu poprawkowego przedwczoraj wczoraj dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 10 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Troche mi zeszło ale... www.mymerida.xt.pl --> fotki z dzisiejszego (w zasadzie to juz wczorajszego) objazdu trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 11 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dzisiaj 2godzinki, 30 km zrobione. Było ostre XC Więcej techniki niż kręcenia. Błoto straszliwe rower tańczył ale o dziwo larseny ani razu się nie zakopały <czyt. ani razu się nie wypiąłem z spd > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 11 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dzis miał być odpoczynek ale nie mogłem patrzeć na ten syf wiszący nad łóżkiem wiec wziąłem bika na dwór i początkowo go ,,otrzepałem" Następnie pojechałem do CoolBike zapytać sie czy wyprostują hak... Hak wyprostowany i od razu micha się cieszy wyszło 14.51km dziś Po powrocie do domu wziąłem się za bika i doprowadziłem go do porządku ( i tak powinen wyglądać zawsze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 11 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ja zrobiłem 20 km, trenowałem sobie ostre podjazdy w terenie a po przyjeździe ustawiłem tłumienie powrotu amorka i ciśnienie bo domagał się regulacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 11 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 32km z czego 30 w terenie. Bardzo dużo błota na tasie. Przy okazji zauważyłem, że tylny Conti Explorer domaga się wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 11 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Zaniosłem bębenek do naprawy i jutro do odbioru. W związku z tym testy Hygii prawdopodobnie rozpoczną się w czwartek 21 lutego, bo jutro szosa a w środe do Wisły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 11 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Vision na razie zostaje ze mna Kupilem sobie dzis licznik z tego powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 11 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dzisiaj był odpoczynek, nigdzie nie jeździłem. Miałem wyregulować przerzutki, siłę wypiecia SPD i takie tam, ale mi się odechciało. Siedzę na forach, czytam i analizuje regulamin serii maratonów na Podkarpaciu. Kategoria wiekowa Elita 19-40 lat, co za dureń to wymyślił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xordus Napisano 11 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dzisiaj wypadzik pod Hute Katowice. 34.15 km zrobione . Zawsze cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 11 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Kategoria wiekowa Elita 19-40 lat, co za dureń to wymyślił? Bede startował w tej kategorii zapewne nie ma lekko ponad 30 km w słoneczku ale przy temp.równej 0 , troche zimno ...Do tego pierwszy sukces ( i mam nadzieje nieostatni) w tej sesji - 40/360 zdało a ja jestem w tej 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 11 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 brawo Tomasz ja ~20km tylko bo wyruszyłem po 16 bez lampek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 12 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 A ja zrobiłem dzisiaj trening połączony z poszukiwaniem serwisu, a później odstawiłem bajka. Jutro odbiór. Wyszło 47,32km ze średnią 18,26km/h i średnim pulsem 140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 12 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 A ja robilem w niedziele kulig Wysokosc ok 1000m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 12 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Dzisiaj pierwszy kapeć w tym roku i w ogóle na Mythosach. Dlatego wyszło niecałe 7 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.