Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 5

Ślawus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Paviarotti, co to za licznik ktory mierzy temperature ?

Trelock FC909. Na początku trochę problemów, ale tak to niezły sprzęcioch.

A ja jestem na etapie wyszukiwania części do wiosennej wymiany napędu, ceną wszystkiego jestem zaszokowany :w00t:

Napisano

Potwierdziłem ostatnie zamówienia do roweru na 2008 (kiera, mostek, hample, siodło, opony)

Zrobię mały OT,

Oto TOP 10 osób udzielających się w tym "dziwnym" temacie:

Autor Postów

bartekgib 135

heavy_puchatek 57

KuLa2030 49

Mathieo 47

Xsystoff 45

Pixon 38

siwyex 36

Biera 35

jurasek 33

Napisano
Kantele-bez zatrzasków to lepiej albo bardzo powoli wjechac na krawężnik,albo wprowadzic.

??

A wskoczyć na krawężnik bez zatrzasków to się nie da? podprowadzać pod kraweżnik to tylko szosówki można

Napisano
Zrobię mały OT,

Oto TOP 10 osób udzielających się w tym "dziwnym" temacie:

Autor Postów

bartekgib 135

heavy_puchatek 57

KuLa2030 49

Mathieo 47

Xsystoff 45

Pixon 38

siwyex 36

Biera 35

jurasek 33

Spamerzy :w00t: Ale Bartuś prowadzi z ogromną przewagą nad rywalami :D

Napisano

Dzisiaj rano miałem jechać na giełdę pooglądać jakieś woziki, bo mama chce coś zakupić dla siebie, ale nic z tego nie wyszło, więc poszedłem do kościoła, a potem na szoskę wyskoczyłem :D Wyszło jakieś 42 km ze średnią 28.5 km/h i średnie tętno 153 BPM. Trochę ;), nawet bardziej niż trochę wiało, ale słoneczko nadrabiało za wszystko :) Po obiadku byłem na miłym spacerku z Moją :wub: A teraz myślę coś popowtarzać do szkoły na jutro...

Napisano
Biera-właśnie o szosówce jest mowa.

haha to wiele wyjaśnia:)

ja dzisiaj... eee... no... niestety tylko popatrzyłem na rower. Może w środę uda się gdzieś wyskoczyć?

Napisano

aaale o sssoo chosi?

no więc pojechałam do nich jednak Kogą. jestem wypompowana totalnie... jednak na niej się tak lajtowo nie jeździ jak na mtb :wub:

• Mod Team
Napisano

Hoho to muszę nadrobić straty. Snuffi wybitnie musiało ci się nudzić, że przeleciałeś 60 stron i zliczyłeś tych wszystkich spamerów.

Ja tam nakręciłem 42 km po lasach. Ładna pogoda słonko, miło sympatycznie.

Napisano

Gdzie tam, jak masz nazwe tematu w danym dziale i klikniesz na Liczbę postów przy temacie to otworzy Ci się okno z statami, ja tylko skopiowałem

• Mod Team
Napisano

Faktycznie :), ale bajerka.

Wziąłem się za przeglądanie biblii, żeby poprawić trochę dalszy plan treningowy.

Napisano
Snuffi wybitnie musiało ci się nudzić, że przeleciałeś 60 stron i zliczyłeś tych wszystkich spamerów.

Jak sie w zime duzo jezdzi* to jest o czym pisac :)

* nie dotyczy numero uno w rankingu :)

Napisano
Napisano
Spamerzy :) Ale Bartuś prowadzi z ogromną przewagą nad rywalami :)

No no no ...... Bez takich ok ? Kto wie, co ja tam ukrywam pod swoją skórą :) Pozdrawiam !

Napisano

Cykloza mi się pogłębia.

Kupiłem wage elektroniczną i sprawdzam teraz co ile waży. Ale na rowerze też jeżdżę. Wczoraj w warunkach wiosennych 41 km.

Pozdrawiam.

Napisano

Dzisiaj jak to w tygodniu wały. (po uprzednim wytrzepaniu 2kg błota z okolic napędu bo nawet nie miałem jak łańcucha posmarować :P) Wyjątkowo nie było nudno bo wiosna pełną gębą :)

Wyszło 29,75km ze średnią 20,16km/h i średnim pulsem 140.

I tym hardkorowym spamem umacniam się na 2 pozycji :):P

Napisano
Dla potwierdzenia wagi moich słów (siłacz palnie pięścią w stół :D ):

http://www.proum.com/Zdjecia/MPK/03.02.08/IMG_6737.jpg :P .

Mogłabym wstawić jeszcze kilka - ale tu widać najszersze tło (a i rower dokładnie) :P

Pozdrówko obrazowe :)

PS. To było na ok. 25 kilometrze wycieczki :)

Śliczny kolor ramy! :)

Cykloza mi się pogłębia.

Kupiłem wage elektroniczną i sprawdzam teraz co ile waży. Ale na rowerze też jeżdżę. Wczoraj w warunkach wiosennych 41 km.

Pozdrawiam.

Do mnie właśnie przyszła. Ino na wiosnę pewnie wszystko zważę. Ciekawość, to pierwszy stopień do opróżniania portfeli.

Napisano

Kurcze już praktycznie wychodziłem na rower i pomyślałem "aa położę się chwile" i usnąłem i już nie pojechałem :P

To wszystko przez tą wczesną pobudkę na komisję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...