bartekgib Napisano 1 Lutego 2008 Napisano 1 Lutego 2008 jurasek - wiem, że mają mało pracowników ( oglądałem na w Faktach reportaż o kłopotach Poczty ). No ale cóż - sama strona internetowa daje nadzieje, że paczka dojdzie max w 4 dni. Niestety - rzeczywistość ukazuje inny wymiar. Kolega-sprzedający jutro ma podjechać na Pocztę i sprawdzić, co to się wyprawia z tym moim widelczykiem. Pozdrawiam ! P.S. robo - mało rowerowa rzecz, ale Gratulacje Sam mam brata na 3 roku studiów i właśnie kończy mu się sesja. Zdaje egzaminy jak ta lala
kantele Napisano 1 Lutego 2008 Napisano 1 Lutego 2008 ja dzisiaj: - bardzo intensywnie myślałam o mojej kolarce, na której na razie nie mogę jeździć bo muszę ją najpierw wyregulować a nie mam na to czasu bo sesja; - obserwowałam dwóch bikerów na kolarkach, jak mają poustawiane siodło-kiera, - obserwowałam osobnika płci męskiej w metrze z wielkim pudłem z wielkim napisem manitou suspension fork - wyczesałam zaliczenie z baz danych na 4 z czego jestem strasznie dumna bo na 73 osoby była jedna piątka, jedno czteryplus i sześć czwórek (w tym moja) a połowa nie zaliczyła w ogóle... ale pogrom...
Mathieo Napisano 1 Lutego 2008 Napisano 1 Lutego 2008 Dwie dętki załatwione trasa i avs kiepska bo jechałem z moją mą ...
KuLa2030 Napisano 1 Lutego 2008 Napisano 1 Lutego 2008 z rowerowych to: -zakupilem spodnie BCM Novatex -pojeździłem rowerkiem pod domu -naciągnąlem hample , napompowalem opony itd. -straszylem Krzyska jadącego na Biku jadąc za nim samochodem + rozmowa o Niedzielnych zawodach -wypranie ciuchów - i poparzylem sobie w rowerowym na sprzeciska
marcin1212 Napisano 1 Lutego 2008 Napisano 1 Lutego 2008 Ja zakończyłem dzisiejszy dzień z 20km (50% teren). W dalszym ciągu czekam na paczke z siodłem i rogami no i nie moge sie doczekac...
TomekW Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 Was tez tak sesja dobija ? Mam niedlugo egzamin , zadzwonilem do kumpla zeby sie dowiedziec jak u nich zdawalnosc i co sie okazało...6 na 80 zdało Dobrze , ze zaraz na rowerek pojde , bo musze sie wyluzowac Ile to sie mozna uczyc. Wieje troche mniej wiec moze nie bedzie najgorzej. Mielgo dnia
Przeor Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 Też dobija Czasu na rowerek brak. Za godzinkę egzmin ze statystyki, kto to widział, żeby tyle wzorów było, masakra
Fifi Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 Ja dzisiaj odebrałem paczkę z koszulką rowerową na zimę BikeWorld'u. Paczka szła 2 dni priorytetem. Czyli dość szybko.
Mod Team bogus Napisano 2 Lutego 2008 Mod Team Napisano 2 Lutego 2008 Doradzałem kumplowi, który chce kupić rower.
heavy_puchatek Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 Szosa, znów konkretnie wiało a najbardziej pod koniec gdy zaczęło zbierać się na deszcz, prosto w twarz argh 72,51km ze średnią 20,27km/h i średnim pulsem 140
Wax Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 Kupiłem używane opony IRC Mythos XC - komplet za 30zł od jednego z bikerów z forum . Popołudniu idę zakładać i zobaczymy jak chodzą. Pozdro
bartekgib Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 Ja dzisiaj odebrałem paczkę z koszulką rowerową na zimę BikeWorld'u. Paczka szła 2 dni priorytetem. Czyli dość szybko. ZAZDROSZCZĘ .... Miałem już znosić koła, ale tylne jeszcze niedokładnie zrobione. Ciągnie się długo cała metamorfoza, ale jaki efekt Przednie koło już uderzyło o ścianę - wystarczyło przejechać palcem i żadnej rysy. Czyli dobrze zrobione. Pozdrawiam !
Adik Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 Ale mam dzisiaj "Kaca". Wczoraj 1 piwko i 1 kielonek, a dzisiaj głowa mi pęka. Grypa mnie wzięła i źle się czuję. Weekend przedłuży mi się do środy chyba, jedynym plusem chorowania będzie większa możliwość odebrania przesyłek naszej lovely Poczty Polskiej. Rowerowego dziś nic nie zrobiłem, conajwyżej popodnosiłem sobie obręcz z zamontowaną na nią oponką Słaba bania głupca który "zajarany" się napił Takiego odlotu jak teraz jestem chory to dawno nie miałem
Wax Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 Wczoraj 1 piwko i 1 kielonek Słaba bania Opony zamontowane.
Xsystoff Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 ZAZDROSZCZĘ .... Ja rowniez nie dostalem jeszcze siodelka Musze wyczyscic GT przed jutrzejszym maratonem, a mam niechcieja jakiegos
grzegorz1974paszek Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 Skróciłem dzis łańcuch w singlu. Biera tu jest bliżej 24.2.2008 http://www.sugro.glt.pl/ Dojazd http://maps.google.com/maps?f=d&hl=pl&...mp;z=9&om=0
fallout Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 O 11 zebraliśmy się w celu wspólnej jazdy. Z 9 osób się tam pojawiło mimo zbierających się chmur deszczowych i okrutnego wiatru. Podzieliliśmy się - szosowcy (5 osób )pojechali swoją trasą a mtb (4 ze mną)swoją. Mtb'owcy zrobili 42 km z czego jakieś 30 w terenie, rowery nieźle ubłocone ale było bardzo fajnie. To była moja pierwsza jazda w tym roku, z kilkoma nowymi częściami które przeszły swój chrzest bojowy. Między innymi przerzutka tylna Sram 7.0 i manetki 3.0. Jestem pod wielkim wrażeniem ich działania nawet w tak trudnych warunkach jakie dziś były. Bardzo cicho i szybciutko. Może tylko mi się tak wydaje bo przesiadłem się z 7 letniego SIS'a Przednia przerzutka Shimano Acera też dawała sobie bardzo dobrze radę, musiałem tylko śrubą baryłkową podregulować i mimo mocnego ubłocenia działała tak jak powinna, żadnych uchybień nie zauważyłem. Ogólnie bardzo udana wycieczka. Wiatr był bardzo paskudny i prawie ciągle wmordewind ale dało się rade. Potem fotki
tomeks Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 postanowilem troche przetestowac nowe mythosy xc 2 zrobione 53.30km ze srednia 18.18km/h. Mythosy spisaly sie calkiem niezle
KuLa2030 Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 Musze wyczyscic GT przed jutrzejszym maratonem, a mam niechcieja jakiegos No moja Madzia juz przygotowana jak i miejsce na dachu na dwa biki Pobudka o 7:00 Zimowy Maraton MTB -> http://www.ks.uznam.pl/?menu=impr&impr...;mode=regulamin
Paviarotti Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 O maraton, szkoda, że tak daleko Ja wyczyściłem porządnie rower bo się trochę ubrudził po ostatnich błotnych jazdach i napęd zaczął się domagać solidniejszego czyszczenia
johny89 Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 Ja również wyczyściłem rower. Zrobiłem kilka zdjęć telefonem bo aparat ma siostra w Krakowie i wystawiłem bika na allegro.
olek123 Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 Ja chyba jak wiekszosc wyczyscilem rower (zimowka) zalozylem pedaly i przygotowalem do jutrzejszej jazdy. Zimowka dobra rzecz, duzo blota w lesie a ja nie musze tyrac a6 P.S wygospodarowalem takze troche miejsca w piwnicy na nowy rower (trudne to nie bylo, piwnica 70 m2), chyba zrobie taki drewniany wieszak na sciane zeby lepiej bylo czyscic rower.
Nawrotek Napisano 2 Lutego 2008 Napisano 2 Lutego 2008 Ja dzisiaj kupiłem manetki LX od kolegi z forum Już zamontowałem, działają zaje**** Coś wspaniałego w porównaniu z stef-50. Czekam na koła, będą w pon. Aaa i pobiegałem sobie 2h
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.