WojteK! Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 Dzisiaj znowu 10km 50%teren i 50%szosa. Ehh kiedy bedzie to lato i trasy minimum 50km
Mathieo Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 Krzysiek a próbowałeś ja jakoś zaszyć ?? Wiem głupie pytanie ale może się uda ..
tomeks Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 krzysiek jakie siodelko zakupiles, jesli mozna spytac? slr idzie w odstawke ?
Thor07 Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 10km na rowerku po nową ramke. Jutro poskładam wszystko i zobaczę jak się na fullu jeździ
Xsystoff Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 Siodełko 155g katalogowo... realnie troche wiecej, no i jest niebieskie Taki egzotyk - Gipiemme. Blaze okazal sie za twardy na codzienne jezdzenie.
Xordus Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 Kupiłem stojak na rower Jeździłem po mieście, 19km ale zawsze cos P.S: W czym wyczyścić łańcuch? Są jakieś specjalne preparaty?
Wax Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 P.S: W czym wyczyścić łańcuch? Są jakieś specjalne preparaty? Jak masz spinkę to łańcuch do słoika z benzyną ekstrakcyjną i robisz LEKKI shaker (oczywiście to nie jedyna możliwość), są maszynki do czyszczenia łańcuchów bez ich ściągania. Było o tym na forum tyle razy, że nie wiadomo który temat czytać. Pozdro
Myszek Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 Nafta albo benzyna ekstrakcyjna edit: wax uprzedziles mnie
KuLa2030 Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 Z rowerowych to wypucowalem jak nigdy ! po prostu torcik z wiśenką Nie wiem czy do Niedzieli na niego wsiąde, bo szkoda mi przed pierwszymi zawodami(w niedziele) znow go uwalić
Wax Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 łańcuch do słoika z benzyną ekstrakcyjną i robisz LEKKI shaker tylko nie zapomnij po takiej "zabawie" nasmarować łańcucha ! Nie rób tego jednak WD-40 ani innym tego typu produktem bo syf Ci sie naniesie na łańcuch zanim zdążysz wsiąść na niego. Też było o tym na forum - smar teflonowy Finish Line (zależnie od warunków atmosferycznych), Pedros, Michelin albo coś podobnego. To tak w skrócie. Poszukaj sobie na forum. wax uprzedziles mnie smile.gif HA jestem zaje*** jak pierogi Pozdrawiam
marcin1212 Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 Marcin - mostek to typowa "kostka" więc nie ma żadnego kąta. Płaski - tak po prostu. Zapakowany był w kopertę bąbelkową. A że listonosz otwiera całe drzwi ze wszystkimi drzwiczkami więc wkłada cokolwiek bez problemu. Zobaczył, że się zmieści - sruuuu do skrzynki. Moje drzwiczki mają mniejszy otwór niż wejście od drzwi całej skrzynki - więc miałem problem z wyjęciem tego, bo było włożone na styk. Troszke kombinacji i wyszło. Jeszcze chwila i ganiałbym za listonoszem, żeby otworzył całość Czekam jeszcze na amorek - chyba nie znajdę go w skrzynce Pozdrawiam ! Chodziło mi o to że niby przesyłka pewnie polecona a listonosz zostawił w skrzynce. Siodełko 155g katalogowo... realnie troche wiecej, no i jest niebieskie Taki egzotyk - Gipiemme. Blaze okazal sie za twardy na codzienne jezdzenie. Również czekam na siodełko, ale skn-a jeżeli chodzi o pocztę to dzisiaj dostałem bluzke liquida z długim rękawem. Czekałem na nią 2 dni a wiec króciutko. Mam nadzieje że podobnie bedzie z siodełkiem i jutro dojdzie. Bluza nawet fajna, ale na taką pogode jak obecnie zdecydowanie za cienka. Co sądzicie o tym: http://www.mikesport.pl/3210_ROGELLI_ZIMA_...ny_KITMAT_.html Da rade w tym pośmigać 0-5st C z wiaterkiem czy tez bedzie zimno?? Zrobiłem jakieś 15km. ps tylko nie zapomnij po takiej "zabawie" nasmarować łańcucha ! Nie rób tego jednak WD-40 ani innym tego typu produktem bo syf Ci sie naniesie na łańcuch zanim zdążysz wsiąść na niego. Też było o tym na forum - smar teflonowy Finish Line (zależnie od warunków atmosferycznych), Pedros, Michelin albo coś podobnego. To tak w skrócie. Poszukaj sobie na forum. VEXOL też bedzie dobry
olek123 Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 Ja dzis porobilem pare zdjec roweru i przy okazji tego: A pozatym 15 km, jakos mi sie nie chcialo nigdzie dalej, a w teren nie jade bo bloto duze a rower dopiero czyszczony
bartekgib Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 Ja mam pod biurkiem chyba z 4 pełne butelki ekstrakcyjnej ( po 3.50 zł ) i jedną prawie pustą Zapas - przydaje się Marcin - paczka była priorytet, polecona i wszystkie inne opcje typu "przyspieszamy". Amorek idzie od piątku i zaczyna się nerwówka. Poczta Polska musi wpaść w ręce prywaciarza Pozdrawiam ! P.S. Kiedyś trzeba od babci Kross'a odebrać. Zapiaszczony ..... P.S.2. Olek - opisz tą "ruską maszynerię"
fallout Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 Ostatnio poczta się obija to się Bartek nie martw, do mnie priorytety przez ostatni tydzień szły 5 roboczych dni i byłem bardzo zniesmaczony tym faktem
Mod Team Pixon Napisano 30 Stycznia 2008 Mod Team Napisano 30 Stycznia 2008 Dane z licznika TRP 100 (70 km teren) km STP 5:15:00 h:mm:ss AVS 19,05 km/h Dane z pulsometru FZ 27 % HZ 56 % PZ 15 % Trasa: Czarny szlak rowerowy Łódź> Arturówek> Łagiewniki> Modrzew> Kiełmina> Nowiny> Dobra> Dobieszków> Stare Skoszewy> Głogowiec> Poćwiardówka> Niesułków Kol.> Wola Cyrusowa Kol.> Jabłonów> Bielanki> Żabieniec> Syberia> Pięnki Henrykowskie> Grzmiąca> Buczek> Jaroszki> Moskwa> Plichtów> Byszewy> Kalonka> Łódź Gdyby nie wiatr przez ostatnie 40 km, czyli w drodze powrotnej było by naprawdę ekstra. A tak to były momenty gdzie mnie nerwica zżerała bo nie mogłem upedałować. Wypad można zaliczyć do udanych. Tylko, żeby mniejszy udział był strefy PZ to już w ogóle było by pięknie.
Blizzard Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 Ja od tygodnia mam strasznego pecha nie zaliczyłem 3 kluczowych poprawek na studiach.... 35km od domu zerwałem łańcuch i musiałem użyć telefonu 2 dni po zerwaniu łańcucha i uprzedniej naprawie wymyłem rower i spostrzegłem pękniętą ramę... co sie ze mną dzieje dzieje a co dziś robiłem? zadzwoniłem do rowerowego z pytaniem co z ramą - jest nadzieja ze będę jeździł w drugiej połowie przyszłego tygodnia
grzegorz1974paszek Napisano 30 Stycznia 2008 Napisano 30 Stycznia 2008 Xsystoff - takie? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=302555206 . Jesli tak to realnie będzie ok. 190g.Kupiłem ostatnio 3szt. ale czerwono -czarne.
Xsystoff Napisano 31 Stycznia 2008 Napisano 31 Stycznia 2008 Tak wlasnie takie tylko, ze niebiesko - czarne. Waga jak SLR Zrekompensuje mi to wymiane opony z Conti Vapora Pro na IRC BackCountry 2.25. I tutaj chcialbym podziekowac Adamickiemu, ktory pozyczyl mi ta opone do wiosny.
grzegorz1974paszek Napisano 31 Stycznia 2008 Napisano 31 Stycznia 2008 Ja sobie wmawiam że te siodełka to ''prawie jak Tune'' w sumie podobne.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7e53361f645dc3cd.html
Fifi Napisano 31 Stycznia 2008 Napisano 31 Stycznia 2008 Ja dzisiaj przejechałem pierwsze 15km w tym roku. Średniej nie podam.
marcin1212 Napisano 31 Stycznia 2008 Napisano 31 Stycznia 2008 Ja dziś 20km. Większość po lesie. Wróciłem uwalony jak nigdy. Spotkałem chyba z 10 sarenek biegnących przez droge.
siwyex Napisano 31 Stycznia 2008 Napisano 31 Stycznia 2008 No a mi dziś po 12 tygodniach ściągnęli gips, teraz 3-4 miesiące rehabilitacji... No i jak dobrze pójdzie w czerwcu wróce na rower...
jurasek Napisano 31 Stycznia 2008 Napisano 31 Stycznia 2008 powodzenia 17km w oięknym słońcu zapomniałem kasku zabrać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.