lukashs Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 25 stopni to juz jest mega pozdjazd no ale.... wazne ze lecą posty... ja dzis posmigalem na specu to z rowerowych
Mathieo Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 na eartch google nie jest pokazane wygląa jakby było wszystko płaskie, dam wam jutro fote to zobaczycie że podjazd był ok 35 stopni i 40-60 metr - to ostateczny werdykt
lukashs Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 tak jak mówiłem zejdzie do 18 a gdzie te 50-60 stopni ?
Mathieo Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Wrzucę foty to zobaczycie ten podjazd ...
kantele Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 bartekgib ja mam rodzinę w olsztynie ale bałabym się o rower gdybym miała go wysyłać!
thomash Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Wiem, że na google earth będzie wyglądało jak płaskie, ale pokaż co to za miejsce bo może będe kojarzył.
Mathieo Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 mniej więcej chodzi mi o to pole zielone jest one bardzo rzadko spotykane (koło torów) pewnie nie kojarzysz http://img85.imageshack.us/my.php?image=podjazdlh3.jpg
Robert Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Mogło by coś takiego być realne, ale raczej nie miał by 100m. U mnie jest w sumie masa krótkich (max 10m) odcinków o nachyleniu do 80% (dane z GPS-u). Zjechać nie jest jeszcze aż tak strasznie, ale podjazd jest niewykonalny nawet rower ciężko jest wciągnąć A żeby nie było, to szykuje powoli rower do jazdy niech tylko przeschnie wszystko i nie pada już śnieg
johny89 Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Dzis 43min jazdy sr. puls 124 , max 164. Zimno i ten wiatr sprawie, ze jest jeszcze zimnej. Jutro chyba bedzie dzien bez jazdy bo w sobote mam 100dniowke. Moze sie jednak sie nie odbyc z powodu żałoby narodowej [*].
fallout Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Zrobiłem wagową rozpiskę swojego roweru w exelu, wyszło bez kół (obręcze, piasty, nyple, szprychy) bo jeszcze są w drodze i opon (bo mi sie nie chciało dziś ich ważyć) 9052g co uważam jako bardzo dobry wynik dla swojego roweru. Umieszczę tą rozpiskę na forum jak tylko dotrą do mnie koła.
KuLa2030 Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Kula dla kogo takie ładne kwiaty ? Dla Babuni Dzis 33.26km , wróciłem cały mokry. Złapal nas deszcz , szkoda bo planowalismy wiecej km :turned: a tu kurde początkowo mżawka a potem juz calkiem porządnie zaczeło padaać Także zaliczyliśmy z Krzysztofem podjazd o nachyleniu 1000 500 100 900 - ufff było cięzko ale się udało , nawet samochody nie dawały rady a my sru 40km/h pod górke było Superrrrr !
Kamil_ Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 10km w drodze do babci Ja już chcę około 15stopni, bo przy tylu ile jest, nie zafajnie się długo kręci.
Przeor Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Także zaliczyliśmy z Krzysztofem podjazd o nachyleniu 1000 500 100 900 - ufff było cięzko ale się udało , nawet samochody nie dawały rady a my sru 40km/h pod górke było Superrrrr ! A niech go Kule biją , dobre A ja zaliczyłem dzisiaj podjazd o nachyleniu 180 stopni Czyli raczej płasko
heavy_puchatek Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 A ja jeno zakupiłem oliwke do łańcucha. FL nie było to motorex jest, zobaczym ile to warte
bartekgib Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Spokój już z tym nachyleniem Celem wyjaśnienia. XCR zostaje w A4. Wszystko gra. A czemu Axel do street'ówki ? -70 zł ( wysokiego sztywniaka albo porządnego amorka nie kupię za tą cenę ) -ma blokadę ( działającą ) -nie będe go katował -tricki a'la bunny hop i inne "takie lekkie" nie dadzą mu w kość -żadne rampy, dirty go nie dotyczą, bo nie będe po tym jeździł -jeżeli go w jakikolwiek sposób zakatuję - nie będzie mi szkoda -poprzedni właściciel miał go w NS Pussy i do dzisiaj żyje -podoba mi styl amorka Pozdrawiam !
karolyfer Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Dzisiaj rano częściowo skończyłem męki z nowymi kołami na sezon 2008 i pewnie też 2009, i 2010, i oby jak najdłużej służyły Zdecydowałem się na zakup wersji pod tarcze ze względów finansowych Zestawik powinien się spokojnie zmieścić w 1700 g więc pół kilo z roweru spadnie Teraz tylko pozostaje czekać na paczki i zapleść to gdzieś Potem chwilę przygotowywałem się do olimpiady ekologicznej, a następnie poszedłem trochę pobiegać bo już mnie wykańcza trenażerowa monotonia A wieczorkiem byłem się spotkać z Mą I to tyle dzisiaj. Poza rowerowymi zakupami, gapiłem się na rower kilkanaście minut
Mod Team bogus Napisano 24 Stycznia 2008 Mod Team Napisano 24 Stycznia 2008 Zrobiłem dwa nowe działy na mojej stronce poświęconej mojemu rowerkowi.
Xsystoff Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Axel do streetu... coz on winny jest, ze taka krzywde chcesz mu wyrzadzic Dzisiaj znowu nocny wypad... wiecej fotek na mojej stronce
tomeks Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 W koncu dorwalem pompke do amora, napompowalem skareba i ruszylem Troche smigania po miescie i po parku. wyszlo jakies 17km. Musze przyznac ze amorek jest boski, jak dla mnie rewelacja. Jakos nigdy nie mialem przekonania co do tej firmy ale mam nadzieje, ze nie bede zalowal tego zakupu
karolyfer Napisano 25 Stycznia 2008 Napisano 25 Stycznia 2008 Dzisiaj już zdążyłem się wkurzyć , bo wszystko pięknie ładnie, kurier z samego rana z częściami przyjechał, a tu kupa...Pomylili się w Bikestacji i przysłali obręcze XM317 ale Disc zamiast zwykłych. Mam odesłać pocztą i mi przyślą już dobre i zwrócą koszty przesyłki. Więc obręcze pewnie będą dopiero w poniedziałek-wtorek bo pocztą troche zejdzie wysłać, a karton od nich lekko się rozwala, a nie mam za bardzo w co zapakować Teraz muszę iść do banku kasę wypłacić, bo wziąłem z domowych żeby zapłacić A potem może na rower jak się wyrobię z czasem.
Ciastkorz Napisano 25 Stycznia 2008 Napisano 25 Stycznia 2008 29,32km dziś Ładna pogoda, słoneczko świeci ale trochę wietrznie. Kurde, ludzie z forum to jednak fajnie mają.... takie podjazdy o takich nachyleniach... a ja nic =( Jedynie jak sie przejżdza lasem z Kamienia na Rybnik... ale on króciutki i znowu nie taki stromy jak kolega mówi 40% ^^. Może ktoś z Rybnika kojarzy i jest w stanie powiedzieć ile ma na oko ? Ale i tak wolę zjeżdzać niż podjeżdzać ;]
Fifi Napisano 25 Stycznia 2008 Napisano 25 Stycznia 2008 Ja dzisiaj coś kupiłem rowerowego, jednak niech to będzie niespodzianka ^^.
tomeks Napisano 25 Stycznia 2008 Napisano 25 Stycznia 2008 dzisiaj 35,03km ze srednia 16,53. slonce calkiem ladnie swiecilo, ale strasznie wialo;/ a tak oprocz tego kupilem przerzutke przedani ;] troche fotek z wypadu: bylem sam wiec w roli glownej byl kross
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.