Mathieo Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 15,64 km na początek sezonu jest dobrze z każdym dniem zamierzam robić 20 km. Przypadkowo znalazłem chatę trenera chwila pogawędki i pojechałem dalej. Poczułem co to znaczy znów jazda na bike ohhh ... I poznałem że w mojej okolicy są zarypiaste lasy, ze strumykami itp... A jeszcze coś blokada w amorku bardzo fajna rzecz tym bardziej z manetką pzdr
heavy_puchatek Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 Wały/miasto, trochę pedałowania jedną nogą (ciężka sprawa ) 26,84km, średnia 19,26km/h, puls średni 136
olek123 Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 Dzisiaj po 10 dniowej przerwie (choroba) znow na rowerze 18,5 km ze srednia 23.6 Nawet nie najgorzej jak zaraz po chorobie, niestety nowy rower nie przyszedl, mysle ze jutro juz bedzie
Mod Team bogus Napisano 23 Stycznia 2008 Mod Team Napisano 23 Stycznia 2008 Po dzisiejszym wspólnym foto-wypadzie ze Spiderem_DG uzyskaliśmy między innymi taki efekt: Super było robić wszystkie fotki i szukać dogodnych miejsc na ich zrobienie.
Spider_DG Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 Tak bogus92 super dzisiaj było. Ledwo co zrobilismi ostatnie zdjęcia bo mi baterie w aparacie wysiadły.
kantele Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 ja dzisiaj obserwowałam przez 10 sekund rowerzyste na kolarce (dopóki nie odjechał w siną dal), próbując porównać ustawienie wysokości siodełka i kierownicy mam wrażenie, że jego pozycja była dużo bardziej komfortowa niż moja. wniosek? muszę podnieść kierownicę. tylko czy się da? oO ponadto rozmyślałam dzisiaj jak to wykombinować, żeby w wakacje pojechać kolarką do olsztyna ale będąc tam mieć jednak rower górski pod ręką (chyba musiałabym go wysłać ciapągiem) ;D
bartekgib Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 kantele - wyślij go mi. Jak Ci go przechowam u mnie w drugim pokoju, a że Iława od Olsztyna to 78 km - zawiozę go na wakacje Tobie bez żadnego kłopotu Albo znaleźć kogoś z Olsztyna - to jeszcze szybciej. Pozdrawiam !
Xsystoff Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 KuLa kupujacy kwiatki.. + trochę innych fotek... mozna znalezc... na... www.mymerida.xt.pl
johny89 Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 Wczoraj 31km a dzis kolo 10km. Dzisiaj bylo juz duzo zimniej i nie chcialo mi sie bardzo isc na rower. Przywrocilem do sprawnego dzialania moj tylni hamulec. Pieczenie klocko w piekarniku pomoglo. Teraz hamuja super.
Thor07 Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 10:15 - Kurier przywiózł moje nowe siodełko
bartekgib Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 -zepsułem korek w XCR'ze ( plastik kurna jego mać - regulacja odmówiła już chęci do współpracy ) -obdarłem stare siodełko GtiX ze wszystkiego ( zrobiłem slim'a ) -zakupiłem nowy amorek już niedługo wyruszy w podróż do mnie Pozdrawiam !
Xsystoff Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Chyba byles zadowolony z XCR`a, to czemu go zmieniasz? Pochwal sie nowym nabytkiem
bartekgib Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Z XCR'a jestem bardzo zadowolony. Owszem .... Ale amorek ma być do drugiego roweru. Nie ma co ukrywać - ciągnie mnie trochę do szaleństw a szkoda mi "a-czwórki" do takiej destrukcyjnej formy jazdy - nie budowałem go po to, aby teraz go niszczyć i rysować. Z raci tego, że odkładałem po cichaczu pieniążki postanowiłem dotrzec do końca z tym naprawdę niskobudżetowym projektem roweru do szaleństw. Będzie do rower do street'u. Mam jedną v'kę na tył, 2 kierownice do wyboru, klamkę, oponki semi-slicki 2.25 i dętki, koło przód i tył z Granda idealne pod SS ( starczają - ważę mało ), siodełko, gripy. A wiele części ( łącznie z ramą ) kupuję po sądze świetnej cenie od kolegi ze sklepu. Co do amorka - ma booster z tyłu i zapłaciłem za niego ...... 70 zł. A Ty Xsystoff masz bliskie powiązania z tym amorkiem. Tyle że ja będe mieć wersję E**** a nie C*** Pozdrawiam !
omen Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 FiFi normalny :] ze stali chromo-molibdenowej :] http://www.velo.com.pl/php/produkty.php?m=0&k=31 jedyny pod tarcze jaki znalazłem w jakiejś normalnej cenie..
Thor07 Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Zrobiłem pierwsze 20km na nowym siodełku - dużo wygodniejsze od starego bartekgib, już lepiej sobie sztywny widelec do streetu załatw a nie katuj axela
Mathieo Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 On chyba kupił axela do a4 a xcr do street . Jednak mogę się mylić. ... zrobiłem 18.40 km, 1:21:05 i zaliczyłem super traskę dom-bartkowo-szczawno- do gryfina asfaltem (przydała się blokada)- gryfino- gryfino centrum-zórawki- pniewo- dom i zaliczyłem super podjazd rzypadkowo nadziałem się na niego kiedy podczas jazdy ( za gryfinem górki) który miał ok 100 m o bardzo dużym nachyleniu ok 40-50 stopni tak się zmęczyłem ale było SUPERRRRRR!!!!!!!!!! pzdr teraz zawsze będę systematycznie brykał po 20 kilosy
Ciastkorz Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 podjazd o nachyleniu 40-50 stopni? o.O następnym razem zrób fote^^. A ja mam ferie... złapałem strasznego lenia :| ale jutro już trzeba się przełamać;] Pozatym przydałoby się rozebrać rower na części pierwsze i wszystko pooglądać co i jak =]
Mathieo Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 40-30, a foty no nie wie postaram się zrobić jutro
lukashs Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 najpier bylo 40-50 teraz juz jest 40-30, w po zrobieniu zdjecia wyjdzie 18 stopni
Sixer Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Podjazd 40-30 % ?? Śmieszne troche, ale ok Na tdf nawet takich nie ma Z rowerowych to dziś zrobiłem tyle, żę popatrzyłem się na rower, może wskoczę na trenazer, ale jakoś mi się nie chce
thomash Napisano 24 Stycznia 2008 Napisano 24 Stycznia 2008 Opisz dokładniej gdzie to jest albo daj linka do google earth z zaznaczonym punktem. 30-40 to sobie możesz pomarzyć, w okolicy najbardziej stromy podjazd po szosie to chyba ten pod panorame, nic innego nie kojarze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.