Kamil_ Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 Wyprałem dziś spodenki rowerowe. PS. Nie robiłem tego cały dzień :]
Mod Team bogus Napisano 22 Stycznia 2008 Mod Team Napisano 22 Stycznia 2008 Wynik dzisiejszych wzmagań w terenie: - 15,5 km, - usyfiony rower.
lukashs Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 gapiłem się dzis na rower przez 10 sekund.
Xsystoff Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 To tak ja jak Wyczyscilem naped w niedziele wieczorem i codziennie napawam sie jego czystoscia
bartekgib Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 Może warto było przynajmniej wsiąść na rower ? ? ? ? Po prostu usadzić "orzeszek" na siodełku, złapać za gripy ..... W myślach zorganizować trasę i jechać na sucho . Pozdrawiam !
heavy_puchatek Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 Ja też napawam się czystością napędu... bo nowy, czysty napęd leży na półce A w międzyczasie jeżdżę na rowerze
Xsystoff Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 Ja też napawam się czystością napędu... bo nowy, czysty napęd leży na półce Tez mam nowy naped na polce Codziennie bawie sie tylnia przerzutka A w międzyczasie jeżdżę na rowerze Spoko, pojdziesz na studia i sie najezdzisz w styczniu za wszystkie czasy
KuLa2030 Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 u mnie na polce tez lezy czysciutki naped tyle ze stary gotowy do sprzedaży a co do czystosci , to napawam się brudnym wiszącym rowerkiem na scianie i spadającym od czasu do czasu błotku na moje fantastyczne wyrko dzis po szkole mialem isc sobie pokręcic no ale nasza piękna zimowa pogoda popsuła mi te plany , a duzo teraz nie trzeba zeby sie rozchorować... i w takiej sytuacji przydal by sie trenazer
Fifi Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 A ja dzisiaj przeziębiłem się, więc nie poszedłem na trening. Potem dowiedziałem się, że trener na mnie nakrzyczał z powodu mojej nieobecności .
Mathieo Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 #amor- zrobiony #blokada skoku- zrobiona (zipami w ogóle sie nie rusza ) #trening dzisiejszy- zrobiony #rozplanowanie trasy na dzienne treningi- zrobione #popatrzenie i przejazdżka na biku (1,2 km na strychu )- zrobione Pozdrawiam
bendus Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 Zbudowałem dzisiaj coś takiego: Brakuje trochę części (normalnej długości sztyca, bo z tą to trageedia, tylny hamulec, linki, itp.), ale wszystko w drodze, bądź już leży pod ręką. Muszę też dorobić tuleję do dampera i dociąć rurę sterową, ale koniec już bardzo blisko. Po pęknięciu amstaffa następna rama miała być stalowa, ale.. jakoś tak wyszło, że jest przemalowana ramka Spec enduro od wookie'go. Bywa...
Ecia Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 Jaki fajny kolorek wyszedł Pozdrówko kibicujące
roswell Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 @bendus Co tam Spec, masz super meble... Takie jak moje Dzisiaj przejechałem 70km, największy wynik w tym roku i to mimo tragicznej pogody. Poza tym nareszcie dotarły piękne korby XT.
inzyniermamon Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 Zacznijmy.... Dzisiaj byłem bardzo skrupulatny, wyczyściłem jedną szprychę w przednim kole, nasmarowałem jedno ogniwo w łańcuchu i próbowałem oddychac powietrzem z dętki. Dzień był bardzo udany, nawet wentylek mi stanął... w gardle! hehehehehe, niezły temat :banana:
Thor07 Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 bendus, Trochę za dużo czerni w tym rowerze jak dla mnie Ale pomijając kolor to ładna maszyna Ci wyszła.
bendus Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 De gustibus non disputandum est... a poza tym chcę kupić kolorowe stery i obejmę podsiodłową, żeby trochę "ożywić" całość
bartekgib Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 Cud malinka że tak powiem. No chyba że Spec'a już będziesz zadowolony. Do czasu - aż nie pęknie Ale ja życzę Tobie i ramce jak najwięcej bezawaryjnych km. Pozdrawiam ! P.S. Normalnie murzyn ten Spec
omen Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 kupilem sztywnego widelca :] to już ostatnie zakupy. :] teraz tylko poskładać w jedna całość :]
Myszek Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 Dzis zrobilem sobie powiedzmy niedzielna przejazdzke ale srednia calkiem calkiem jak dla mnie bo 21 km/h http://www.bikely.com/maps/bike-path/99941
Fifi Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 Omen, można wiedzieć jaki? Czy jakiś zwykły czy carbonowy? Bo też jestem zainteresowany kupnem sztywnego widelca MTB.
Mod Team bogus Napisano 23 Stycznia 2008 Mod Team Napisano 23 Stycznia 2008 Dzisiaj wypad typowo zdjęciowy. W wyniku tego ~15 km.
bartekgib Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 -1 h 20 min spędzone na rowerze ( od dzisiaj nie piszę ile przejechałem, a ile spędziłem na rowerze - zgodnie z podpisem w sygnaturze ) -podregulowana przerzutka tył -pojeździłem w sklepie na monocyklu ( nie jest łatwo ) i rowerze stacjonarnym -ubrudziłem siebie jak i rower Pozdrawiam !
Paviarotti Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 Ja podobnie jak bartekgib pojeździłem na rowerku (tylko 10 minut dłużej ), potestowałem nowe części, trochę się ubrudziłem, wypiłem multiwitaminkę i teraz siedzę na forum
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.