Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 5

Ślawus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może warto było przynajmniej wsiąść na rower ;) ? ? ? ? Po prostu usadzić "orzeszek" na siodełku, złapać za gripy :P ..... W myślach zorganizować trasę i jechać na sucho :). Pozdrawiam !

Napisano
Ja też napawam się czystością napędu... bo nowy, czysty napęd leży na półce :D

Tez mam nowy naped na polce :D Codziennie bawie sie tylnia przerzutka :D

A w międzyczasie jeżdżę na rowerze :D

Spoko, pojdziesz na studia i sie najezdzisz w styczniu za wszystkie czasy :P

Napisano

u mnie na polce tez lezy czysciutki naped tyle ze stary gotowy do sprzedaży :D

a co do czystosci , to napawam się brudnym wiszącym rowerkiem na scianie i spadającym od czasu do czasu błotku na moje fantastyczne wyrko :P

dzis po szkole mialem isc sobie pokręcic no ale nasza piękna zimowa pogoda popsuła mi te plany , a duzo teraz nie trzeba zeby sie rozchorować... i w takiej sytuacji przydal by sie trenazer :D

Napisano

A ja dzisiaj przeziębiłem się, więc nie poszedłem na trening. Potem dowiedziałem się, że trener na mnie nakrzyczał z powodu mojej nieobecności :P .

Napisano

#amor- zrobiony

#blokada skoku- zrobiona (zipami :P w ogóle sie nie rusza :D)

#trening dzisiejszy- zrobiony

#rozplanowanie trasy na dzienne treningi- zrobione

#popatrzenie i przejazdżka na biku (1,2 km na strychu :D )- zrobione

Pozdrawiam

Napisano

Zbudowałem dzisiaj coś takiego:

745120967a376948m.jpg

Brakuje trochę części (normalnej długości sztyca, bo z tą to trageedia, tylny hamulec, linki, itp.), ale wszystko w drodze, bądź już leży pod ręką. Muszę też dorobić tuleję do dampera i dociąć rurę sterową, ale koniec już bardzo blisko.

Po pęknięciu amstaffa następna rama miała być stalowa, ale.. jakoś tak wyszło, że jest przemalowana ramka Spec enduro od wookie'go. Bywa... :)

Napisano

@bendus

Co tam Spec, masz super meble...

Takie jak moje ;)

Dzisiaj przejechałem 70km, największy wynik w tym roku i to mimo tragicznej pogody.

Poza tym nareszcie dotarły piękne korby XT.

Napisano

Zacznijmy....

Dzisiaj byłem bardzo skrupulatny, wyczyściłem jedną szprychę w przednim kole, nasmarowałem jedno ogniwo w łańcuchu i próbowałem oddychac powietrzem z dętki.

Dzień był bardzo udany, nawet wentylek mi stanął... w gardle!

hehehehehe, niezły temat ;)

:banana: :)

Napisano

Cud malinka że tak powiem. No chyba że Spec'a już będziesz zadowolony. Do czasu - aż nie pęknie :nuke: Ale ja życzę Tobie i ramce jak najwięcej bezawaryjnych km. Pozdrawiam !

P.S. Normalnie murzyn ten Spec :nuke:

Napisano

-1 h 20 min spędzone na rowerze ( od dzisiaj nie piszę ile przejechałem, a ile spędziłem na rowerze - zgodnie z podpisem w sygnaturze )

-podregulowana przerzutka tył

-pojeździłem w sklepie na monocyklu ( nie jest łatwo ) i rowerze stacjonarnym

-ubrudziłem siebie jak i rower :P

Pozdrawiam ! :excl:

Napisano

Ja podobnie jak bartekgib pojeździłem na rowerku (tylko 10 minut dłużej ;)), potestowałem nowe części, trochę się ubrudziłem, wypiłem multiwitaminkę i teraz siedzę na forum :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...