jurasek Napisano 17 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 a w lesie dźwirzynskim złota polska jesień mżawka by nie trzeba po wodę sięgać - sama do geby wpada kałuże by sie limuzynka wykąpała i kuuuupa lisci by sie powycierała acha +7,7 *C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 17 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Wymieniłem linkę i pancerz od przedniej v'ki oraz "ponacinałem" klocki żeby nie były gładkie - w najbliższym czasie będzie trzeba wymienić. Przełożyłem jeszcze licznik na mostek, a na jego starym miejscu wylądował pulsometr. Chciałem jeszcze trochę pokręcić na trenażerku ale niestety odpadła mi połowa najważniejszego (tego co jest najbliżej kostki) rzepa/paska od buta i nie pokręciłem ;( - pewnie będę musiał to zeszyć, ale nie wiem ile to pożyje... chyba że mi to na gwarę przyjmą - w co niestety wątpię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 70,23km ze średnią 20,43km/h po szosie. Jakie to jest nudne, temperatura lekko powyżej 0, silny wiatr i szooooosa, brrrrr Czekam aż ziemia zmarznie, a tymczasem z nudów myślałem sobie o tym czy owym i naszło mnie nagle wspomnienie z czerwca - wjeżdżałem na dużą górkę i na szczycie dziadek powiedział, że będą ze mnie ludzie xDDD Poważnie Dziadek był na kolarce i wjechał tam chwilkę po mnie ale jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 wy tylko o zimie i sniegu, a w acapulco slonecznie i +34 ! dzisiaj tylko 20km przy nieprzyjemnym wietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 heavy_puchatek - Ty to chyba masz zdrowie ze stali, bo ja w takie zimno to albo bym zamarzł albo bym się spocił A tak to dzisiaj z jednym forumowiczem chyba ubiłem dobrego targu na coś bardzooooo dobrego Ale nie piszę dalej, żeby nie zapeszyć. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 bartekgib to jak ty chcesz jeździć w zimę skoro już przy 0* marzniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 To się trzeba ciepło ubrać, pogoda jest straszna zazwyczaj tylko przez okno Chociaż przy -5*C -10*C trzeba będzie skrócić nieco dystans, ale na razie zmuszam się trochę weekendami do tej nudnej szosy póki się po prostu da więcej jeździć, bo potem może być słabo, jeżeli przypadkiem zima okaże się rzeczywistością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Dla mnie najgorsze : 1. Wiatr, wiatr i jeszcze raz wmordewind 2. Zimno w całą twarz ( najgorzej to odczuwam ) A tak jak jest zimno - to potrafię się porządnię ubrać i jest mi ciepło. A że na razie nia mam kasku to jeżdzę w bardzo dobrej czapce zimowej Malita z takim małym daszkiem z przodu skierowanym w dół ( osłania pięknie czoło ). A że na razie jestem chory - to wole wogóle ograniczać przebywanie na dworzu ( chociaż u mnie śniegu nigdzie nie widać, poza lasem ). Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 no a ja roweru od środy nie widziałem:( czasu nie ma właśnie wróciłem z warsztatów ratownictwa medycznego poza tym w końcu oddali mi komputer i w końcu jestem na swoim:) dzisiaj już też nie pojeżdżę... o ile nie bedzie padać to może jutro pośmigam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Z rowerowych to kupiłem dzisiaj RS PIKE oraz popykałem trochę w http://www.agame.com/game/free-rider-.html. Tutaj kilka dodatkowych map jeśli komuś sie ta gierka spodoba http://map-freerider.skyrock.com/2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 A ja dzisiaj popatrzyłem na mostki i zastanawiam się nad kupnem mostka Rotor S1 albo Syntace F99. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 18 Listopada 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 MTBO Łódź fajna impreza mile spędzony czas. Gdyby tylko cieplej mogło być, albo chociaż śnieg móglby padać, zapewne złagodził by trochę powietrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 A ja dzisiaj popatrzyłem na mostki i zastanawiam się nad kupnem mostka Rotor S1 albo Syntace F99. Ja tylko daję do przeczytania : http://www.light-bike.com/forum/viewtopic.php?t=605 Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 To może sam najpierw przeczytaj :> Po pierwsze może kupić mostek z dobrej serii a po 2 nawet jeśli kupiłby z felernej to nie ma problemów z wymianą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 z rowerowych nic, ale właśnie wróciłam ze stażu aikido w Krakowie; było świetnie jestem pod ogromnym wrażeniem zaśnieżonych nocnych Plant... coś pięknego... ja chcę u nas śnieg!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Misiek - ja napisałem to jedynie po to, bo myślałem, że tego nie czytałeś. Dlatego nic złego nie miałem na myśli Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 19 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 @FiFi Wybór jest prosty Syntace jest na 25.4, a Rotor na 31.8. Swoją drogą ~400zł za mostek to dla mnie przesada, tym bardziej, że WCS, który wazy minimalnie więcej kosztuje ponad połowe mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 19 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 A ja dzis wizyta u lekarza i ściągniecie szwów... Teraz tylko druga partia ściągania szwów, ściągniecie gipsu, rehabilitacja i wyciągniecie z reki śrubki i kirchera (pręcik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 19 Listopada 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Wymarzłem w szopie pucując napęd i części roweru które przełoże do nowej ramy. Jutro ciąg dalszy. A i jeszcze załatałem dętke, które ostatnio łapie na potęge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek89xc Napisano 19 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 bartekgib proponuje, abyś przeniósł sie do Rzeszowa. Jak widać na zdjęciu temperatura w sam raz na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 19 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Potwierdzam, dziś robiłem jajka sadzone na parapecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 19 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Oooo - taka temperaturka mi odpowiada Zapewne robiłbym jajka sadzone, ale na siodełku ( bo własne jajka bym podsmażył ) Wiecie, że w takich temp. spada płodność mężczyzn, bo już przy 37 stopniach ( w mosznie ) giną plemniki Sory, za takie dosadne wyrażanie - ale chłopaki - wszystko dla naszego dobra Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 19 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 toś mnie ale zadziwił że przy 116 stopniach giną plemniki ja słyszalem ze przy 42 jest zagrożenie życia (scina się białko) a rekord temperatury z jaką człowiek przeżył to bodajże 45 stopni:P (nie mówię o temperaturze na dworze, tylko temp. ciała) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 19 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ja napisałem, że przy 37 stopniach w mosznie giną plemniki ( ciekawa jaka musi być temp. na zewnątrz, żeby tam taką uzyskać ). Także panowie - bronimy Polskę przed zupełną feminizacją i nie kąpiemy się w gorącej wodzie Nie to, żebym był przeciwny Paniom. W końcu chodzę do klasy, gdzie jest 3 chłopaków ( w tym ja ) i 21 dziewczyn. Pozdrawiam ! Zwłaszcza Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 19 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Cholera bede bezpłodny od tej sauny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.