Sixer Napisano 17 Stycznia 2008 Napisano 17 Stycznia 2008 @ Siwyex, super preznet Ja sobie dziś pokręciłem przy z leksza wiejącym wietrze 32.57 km ze srednią 28.00 A za jaiś czas na basen Myśle nad umyciem roweru, ale mi sie nie chce pzdr
andrzejek Napisano 17 Stycznia 2008 Napisano 17 Stycznia 2008 Ksywka na koszulce napisana jest z bledem.
siwyex Napisano 17 Stycznia 2008 Napisano 17 Stycznia 2008 Niekoniecznie, dużo osób mi mówi siwex, na forach mam siwex także, więc są dopuszczalne dwie wersje...
heavy_puchatek Napisano 17 Stycznia 2008 Napisano 17 Stycznia 2008 Tour de wał, jakże różnorodnie^^ 21,2km, średnia 19,38km/h, średni puls 140
Kamil_ Napisano 17 Stycznia 2008 Napisano 17 Stycznia 2008 42 km z czego 10 w terenie...blehh rower cały do mycia, a nie miałem tego w planach )
qla Napisano 17 Stycznia 2008 Napisano 17 Stycznia 2008 Montaż na przód Hayes Nine 203mm ....takie duze bo ja duży jestem Nniestety na testy brakło czasu, ale sprawdzałem na podjeździe....działają
Mod Team Pixon Napisano 17 Stycznia 2008 Mod Team Napisano 17 Stycznia 2008 Zrobiłem 5 kółek wokół osiedla żeby upuścić trochę pary z organizmu i osiągając tym sposobem 25 km w czasie 1 godziny
jurasek Napisano 18 Stycznia 2008 Napisano 18 Stycznia 2008 Zrobiłem 5 kółek wokół osiedla żeby upuścić trochę pary z organizmu i osiągając tym sposobem 25 km w czasie 1 godziny zrobiłem 5 kółek wokół stołu założyłem podkoszulke termoaktywną jest milsza niż piżama dzwonili z serwisu , Limuzyn wylizany , ale długo poczeka na swego pana http://forums.rowery.org/viewtopic.php?p=37787#37787
Kamil_ Napisano 18 Stycznia 2008 Napisano 18 Stycznia 2008 Kończyłem pucowanie bike'a po wczorajszym wypadzie w teren...nareszcie skończyłem. Teraz jeszcze tylko do rowerowego pooglądać koszulki, może mają jakieś ciekawe
Mod Team bogus Napisano 18 Stycznia 2008 Mod Team Napisano 18 Stycznia 2008 Zaklepałem sobie przerzutkę XT Shadow. Jutro stanę się jej szczęśliwym posiadaczem.
Xsystoff Napisano 18 Stycznia 2008 Napisano 18 Stycznia 2008 W sklepie "U Irona" byla niezla promocja Efekty:
marcin1212 Napisano 18 Stycznia 2008 Napisano 18 Stycznia 2008 zrobiłem 5 kółek wokół stołu założyłem podkoszulke termoaktywną jest milsza niż piżama dzwonili z serwisu , Limuzyn wylizany , ale długo poczeka na swego pana http://forums.rowery.org/viewtopic.php?p=37787#37787 Jurasku życze szybkiego powrotu do zdrowia. Ja nabyłem wage kuchenna i już niedługo poznam prawdziwą wage mojego kowadełka:)
TomekW Napisano 18 Stycznia 2008 Napisano 18 Stycznia 2008 Co za klimat...Mimo porywistego wiatru wybralem sie na bika , w połowie drogi złapał mnie deszcz a ze zrobiło sie zimno nie zapowiadało to ciekawego powrotu Efektem jest tylko 41 km w niecoponad 2 h Mimo wszystko bylo całkiem fajnie Ładne zakupy co to za kaseta ?
tomeks Napisano 18 Stycznia 2008 Napisano 18 Stycznia 2008 wlasnie tez chcialem zapytac co to za kaseta i lancuch ?? a ja po wczorajszej jezdzie musialem wyczyscic koleczka w x-9 bo nie chcialy xie krecic zaraz ide montowac nowa kasete i lancuch xt:P foto napedu po wczorajszym wypadzie a poczta polska po raz kolejny zawodzi, amor i klocki nie przyszly ;/
bartekgib Napisano 18 Stycznia 2008 Napisano 18 Stycznia 2008 A ile dawałeś za dętki jeżeli można spytać ? Pozdrawiam ! P.S. Ja dzisiaj w sklepie "Wszystko po 6.50" wyczaiłem wagę kucheną do 1 kg z analogową podziałką W poniedziałek musze kupić. Pozdrawiam !
Xsystoff Napisano 18 Stycznia 2008 Napisano 18 Stycznia 2008 Kupiłem caly komplet trzech detek razem ze slickami, wiec nie placilem oddzielnie za detki.
johny89 Napisano 18 Stycznia 2008 Napisano 18 Stycznia 2008 a poczta polska po raz kolejny zawodzi, amor i klocki nie przyszly ;/ U mnie tez zawodzi. Od wtorku czekam na trzy przesyłki i ani jedna nie dotarła . Kupilem sobie wczoraj ochraniacze na buty accenta i wreszcie nie marznę. Dziś zrobiłem kolo 20km. Jeżdżę chwilowo z pulsometrem Polar Xtrainer Plus. Stary ale jary
rObO87 Napisano 18 Stycznia 2008 Napisano 18 Stycznia 2008 P.S. Ja dzisiaj w sklepie "Wszystko po 6.50" wyczaiłem wagę kucheną do 1 kg z analogową podziałką W poniedziałek musze kupić. Pozdrawiam ! Tak się składa, że mam taki przedmiot jak "Metrologia". Co prawda dotyczy to urządzeń pomiarowych do elektryki itd. ale zasada ta sama: dokładność kosztuje -> niska cena, tanie materiały/wykonanie -> niska dokładność pomiarów. Pomyśl nad tym
TomekW Napisano 18 Stycznia 2008 Napisano 18 Stycznia 2008 Tomeks nie szkoda Ci nowych częsci na takie warunki ? Wykrec sobie piwoty , zbedne gramy Wszyscy kupuja XT , tez tak zrobie jak wykoncze moj naped .
tomeks Napisano 18 Stycznia 2008 Napisano 18 Stycznia 2008 no moze troche szkoda, jak zawsze z nowym sprzetem ale ten lancuch dosyc rozciagniety i skutecznie dokonuje uszczerbku na kolkach przerzutki ktore tez nie sa tanie, a do tego zaczyna juz przeskakiwac wiec nie ma wyjscia. kup sobie xt 2008, wazy tylko 255g a co do piwotow to fakt, ale jeden tak mocno siedzi ze nie moge go ruszyc, muze isc z tym do sasiada, ktory na pewno cos wymysli
bartekgib Napisano 18 Stycznia 2008 Napisano 18 Stycznia 2008 Robert - jeżeli ta waga pomyli się o 1-2 g to ja się nie pogniewam. Mi nie zależy na jubilerskiej dokładności. Skalę ma dokładnie "wypisaną" - nie mam obaw przed pomyłkami. Pozdrawiam ! P.S. Mi nie zależy na light'owaniu. Ale zależy na poznaniu orientacyjnej wagi poszczególnych części. Nie tylko całości.
rObO87 Napisano 18 Stycznia 2008 Napisano 18 Stycznia 2008 No chyba że tak Ale ja bym jej nie kupił. Żeby nie spamować: dziś zakończyłem naprawę przebitej dętki. I taka naprawa w karierze i na dodatek, skuteczna
olek123 Napisano 18 Stycznia 2008 Napisano 18 Stycznia 2008 Ja dzisiejszy dzien musze zaliczyc do bardzo udanych. Nie bylem na rowerze poniewaz jestem chory ale mam inne powody do radosci. Rodzice kupili mi nowy rower mialem kupowac za rok, dwa a tu taka niespodzianka. Tylko do pelni szczescia brakuje hamulcow hydralulicznych ktore mialem w planie ale i tak jestem bardzo zadowolony. Nawet nie zgadniecie co to za rower
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.