kantele Napisano 15 Stycznia 2008 Napisano 15 Stycznia 2008 jestem podjarana jak mój kot śliniący się do tuńczyka w puszce właśnie przyturlałam Kogę z poczty fotex na razie chyba sobie nie pojeżdżę bo nie mam klucza, żeby odkręcić kierownicę do prawidłowej pozycji przyjdzie później mój mężczyzna z narzędziami to odkręci rama troszkę za duża ale ujdzie już się nie mogę doczekać kiedy się przejadę na niej...
heavy_puchatek Napisano 15 Stycznia 2008 Napisano 15 Stycznia 2008 Do mnie też doszła zamówiona wczoraj wieczorem przesyłka z bikestacji. Szybcy są
tomeks Napisano 15 Stycznia 2008 Napisano 15 Stycznia 2008 kurde chcialbym zeby mi tak szybko klocki do hebla przyszly a co zamowiles ciekawego jesli mozna spytac ? ja dzisiaj zalozylem oponki 2.35 i pojechalem w las no i przy okazji zaliczylem dwie gleby na lodzie
qla Napisano 15 Stycznia 2008 Napisano 15 Stycznia 2008 Ja w meridce dopompowałem kółka i się nie mogę wyjazdu w trasę docczekać...ale kiedy, nie wiem...sesja:( no i zamówiłem i już przyszedł Przedni hebel hydrauliczny w rozmiarze 203 mm hayes nine Potem montaż i ....mam nadzieję,ze łątwo pójdzie
heavy_puchatek Napisano 15 Stycznia 2008 Napisano 15 Stycznia 2008 Zamówiłem mianowicie pulsaka (sigme PC15) i kasetke z łańcuchem (XT). Przy okazji z tytułu nowej podstawki znów przekonałem się, ze dual controle nie są kompatybilne z absolutnie niczym, ale po krótkiej zabawie (krótszej niż zwykle) udało mi się to jakoś zamocować. Niech szlag trafi to japońskie ustrojstwo, buuu, ja chce xtr one mają normalny kształt A klocki też by mi się przydały bo niby jeszcze ich jest troche, ale hamują nędznie i popiskują czasem, choć jakiś czas temu specjalnie je wypiekłem i wyczyściłem tarcze, a są to spieki BBB
johny89 Napisano 15 Stycznia 2008 Napisano 15 Stycznia 2008 Widze ,ze wszyscy cos kupuja i czekaja na paczki Ja tez ostatnio zrobilem zakupy. Kupilem kask i spodnie na rower. Do czwartku mysle ,ze bedzie wszystko u mnie. Jak sie uda to matka mi zafunduje pulsometr a ja kupie sobie jeszcze licznik Swoj sprzedalem siostrze. Nasmarowalem dzis lancuch. Spinka Srama to fajna sprawa
kantele Napisano 15 Stycznia 2008 Napisano 15 Stycznia 2008 pierwsze koty za płoty o kurde, ale dziwnie się jeździ na tym ustrojstwie chyba trochę czasu minie, zanim się przyzwyczaję do pozycji i umieszczenia klamek hamulcowych no i strasznie wąska kiera! o używaniu przerzutek nawet jeszcze nie myślę ale nie zabiłam się
bartekgib Napisano 15 Stycznia 2008 Napisano 15 Stycznia 2008 Ojjjj zazdroszczę Ci. Ja jeszcze nigdy nie miałem okazji jechać na szosówce - nawet archaicznej ..... Ale na pewno w 1:08 min się nauczysz i będziesz wyprzedzać autobusy Pozdrawiam !
tomeks Napisano 16 Stycznia 2008 Napisano 16 Stycznia 2008 wlasnie kupilem sobie skareba super :banana: ciekawe czy na piatek dojdzie...
thomash Napisano 16 Stycznia 2008 Napisano 16 Stycznia 2008 Ile dałeś za niego ? To ten tylko pod tarcze, nówka ?
Mod Team bogus Napisano 16 Stycznia 2008 Mod Team Napisano 16 Stycznia 2008 Poszedłem do rowerowego, bo miałem zamiar kupić sobie zaciski do kół na imbus. Zaszedłem na miejsce a tu patrzę zamknięte. P.S. Mam nadzieję, że jak podjadę na rowerze po południu to już będzie otwarte.
Myszek Napisano 16 Stycznia 2008 Napisano 16 Stycznia 2008 Zrobilem dzis 44,42km, tym samym robiac postepy w wymyslaniu jakies ciekawej trasy na szosie z mala iloscia samochodow na razie cos takiego wyszlo: http://www.bikely.com/maps/bike-path/Gdanska-Petla
Thor07 Napisano 16 Stycznia 2008 Napisano 16 Stycznia 2008 Pojechałem z Baksikiem i jakimiś 2 rowerzystami [nie pamiętam jak się nazywali ] na lodowisko [tzn niby w las]. 2 ładne gleby były 3 gleba była moja, za późno się wypiąłem i rozwaliłem spodnie w kroczu [trochę potem pizgało po jajkach ]. Na myjni jakiś facet powiedział nam "na złom z tymi rowerami"
bartekgib Napisano 16 Stycznia 2008 Napisano 16 Stycznia 2008 Przeziębiony, ale szczęśliwy ..... Pojechałem do rowerowego z zasobem gotówki na plecak. I kupiłem owe cacko : Plecak z początku kosztował 100.41 zł. Z racji znajomości kolegów zapłaciłem za tą "ślicznotkę" 42 zł Miły akcent .... Przed chwilą wlałem z 300 ml wody i piłem w domu chodząc po mieszkaniu ( coś a'la pierwszy przegląd ). Genialne ..... Nie będe dociążał roweru bidonem Jestem chory, ale zadowlony. na razie nici z jazdy. Dzisiaj 4 km. Pozdrawiam !
karnaś Napisano 16 Stycznia 2008 Napisano 16 Stycznia 2008 Odebrałe paczke z bluzą na poczcie http://www.allegro.pl/item294366044_once_k...w_promocja.html Bardzo fajnie wygląda na żywo.
marcin1212 Napisano 16 Stycznia 2008 Napisano 16 Stycznia 2008 karnas napisz coś o tej bluzie. Jest ocieplana czy taka jak zwykłe koszulki?? Też własnie nad nią myslałem
karnaś Napisano 16 Stycznia 2008 Napisano 16 Stycznia 2008 Na metce 100% poliester, materiał ten sam jak w koszulkach z ich produkcji tylko troszke grubszy. Bawełniana koszulka z długim rękawem pod spód i będzie na wiosne ok. W sobote pierwsze testy.
Mod Team Pixon Napisano 16 Stycznia 2008 Mod Team Napisano 16 Stycznia 2008 Bartek gratuluje tak dobrego zbicia ceny 60% eXtra. Ja dzisiaj nakręciłem 30 km, napompowałem w sklepie rowerowym R7 i wróciłem do domu. Z moich archiwów rowerowych wynika, że styczeń w tym roku przyniósł mi już na ten czas więcej kilometrów niż w poprzednim roku o ponad 50. Zobaczymy jak się skończy.
bartekgib Napisano 16 Stycznia 2008 Napisano 16 Stycznia 2008 No a ja gratuluję wyniku km Pixon I zazdroszczę przy okazji, bo mi na razie udało się nabić 62 km ..... Chociaż, że nie jeżdzę dla km, ale jednak chciałbym więcej czasu móc poświęcać "na siodle". A z plecaka jestem zadowolony. Mały, poręczny, zapinane 2 paski z przodu trzymające koszulkę, itd. :Plecy" mają wypustki w miejsach, gdzie stykają się z najwięcej z ciałem, dlatego będe się zapewne mniej pocił. Bukłak 2 litry, rurka pieknie trzyma się mocowania w szelkach ( możliwość montażu na lewej lub prawej szelce ). Troszkę się jeszcze denerwuje, bo to mój pierwszy bukłak a będe woził niedaleko "wodopoju" 2 telefony i boję się, żeby mi sie nic nie rozszczelniło. Chociaż że bukłak i mocowanie rurki w bukłaku wygląda na solidnie zbudowane. Pierwsze poważne testy zapewne w nast. tygodniu. Jak patrzyłem w internecie to plecaki tego typu są drogie całkiem ( od tych 90 zł wzwyż ) a ja mam swój za pięęęękną wręcz cenę. Pozdrawiam ! P.S. Idę "pucnąć" maszynę
Toosh Napisano 16 Stycznia 2008 Napisano 16 Stycznia 2008 Bawełniana koszulka z długim rękawem pod spód i będzie na wiosne ok. bawełna na rower?
sebekfireman Napisano 16 Stycznia 2008 Napisano 16 Stycznia 2008 A do mnie dzisiaj dotarł nowy nabytek. Kask NORTHTEC F44 RADEN - stary już mi sie znudził więc trzeba było zmienić na coś nowego. Jak za cenę 80 zł jest naprawdę świetny - wizualnie prezentuje się bardzo dobrze (a w takiej cenie ciężko coś znaleźć ładnego), dobrze wentylowany i głowę też zapewne dobrze ochroni w razie kraksy.
siwyex Napisano 17 Stycznia 2008 Napisano 17 Stycznia 2008 A oto mój prezent na 18-tke (wczoraj odprawiałem) : Prezent oczywiście od bike'rów z Gliwic... Jestem zachwycony, ale z jednej strony załamany, bo co ja teraz ramki juz zmienić nie mogę?
bartekgib Napisano 17 Stycznia 2008 Napisano 17 Stycznia 2008 Zostałeś uziemiony Ale pomysł z łączeniem Twojej ksywy i nazwy ramy jest niezły. Pozdrawiam !
lukashs Napisano 17 Stycznia 2008 Napisano 17 Stycznia 2008 pewien biker z gliwic ma same za######iaszce pomysły ;P
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.