bzdecikk Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 37km po asfalcie Temperatura nawet, nawet, 6'C. Wczoraj było nawet 10, ale biegałem. Drogi tylko w niektórych miejscach mokre, a koleiny oblodzone. Dało się jechać bez problemu
Myszek Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 U mnie 0km, za to rozłożyłem rower na czynniki pierwsze i złożyłem do kupy Zostało wyczyścić łańcuch i wycentrować tylne koło. A teraz przygotowania do 100dniówki
piotrek89xc Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 U mnie dziś było 6'C. Nareszcie ruszyłem się na rower, bo odkąd zaczął sie rok szkolny na liczniku nic sie nie zmieniło. Udało mi się zrobić chociaż te 20km w terenie i zaliczyć otb w śniegu.
Mathieo Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 Wyczyściłem amora z litu jest czysty i suchy, w pon po szkole idę do rowerowego zmieniłem opony i dętki na lżejsze zysk 300 g I nasmarowałem rst w wolfie, był kompletnie suchy w środku a to że nie ma on ani za grosza magnezu to nasmarowałem go łożyskowym, płyniej chodzi a uszczelki zbierają brud> Kurna jak ja wam zazdroszcze pogoda wiosennowa ;/ a ja brykać nie mogę ;/ jeszcze musze wytrzymać te 7 dni i go go e weicie jak wyjąć sprżezynę z axona @!!!!!!!!!!!????????? pomocy
Kamil_ Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 Ja dziś tylko biegałem po sklepach, w poszukiwaniu nowej koszulki na rowerek...Niestety w okolicy nic ciekawego nie posiadali...
WojteK! Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 Ja dzisiaj standardowo traska 10km na trekingu. pzdr
Mod Team bogus Napisano 12 Stycznia 2008 Mod Team Napisano 12 Stycznia 2008 Ja dzisiaj po dość długich poszukiwaniach kupiłem zaślepki na dziury po piwotach. Żaden sklep rowerowy ich nie miał - kupiłem w samochodowym. Takie zaślepki były tylko na allegro.
QWEY564 Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 18,5km asfaltem... w poszukiwaniu wiosny Miałem oczywiście ochotę na więcej ale ubrałem się za ciepło i dalsza jazda okazałaby się męczarnią... Może jeszcze dzisiaj coś dokręcę... Pozdrawiam ! PS teraz słucham "DJ_Zigolack-Czekolada_&_Smaczne_Orzechy.mp3" w temacie "Smieszne linki" PSII Czy lubi pani obierać ziemniaki??
Flash3M Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 Dziś 105 km, trochę asfaltami, trochę polnymi drogami no i leśnymi, ale tam był prawdziwy hardcore.... nieźle mi średnią popsuło :/ Ale nie narzekam, kilka fajnych fotek zrobiłem Znalazłem 3 dobre opony, jedną 26 cali terenową i dwie szosowe... ale nie miałem gdzie upchnąć, więc zostawiłem Na koniec w TPK miałem lodowo-błotną masakrę, czego czego efektem był wykrzywiony łańcuch... bez skracania się nie obeszło
bartekgib Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 7 km. Nic więcej, bo pojechałem tylko do babci i dziadka + czuję, że coś mnie łapie ( potrzebna regeneracja ). Pozatym mama krzywo patrzy na to, że jeżdzę jak jest zimno. Zna mnie i wie, że Bartek jak wielbłąd - odnajduje się jedynie w "parówce" Pozdrawiam !
anulkaa Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 Potwierdzam. W lesie było wesoło (ślisko), a ja spodziewałam się że będzie wesoło ale trochę inaczej (błoto).
Ciastkorz Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 Dziś 105 km, trochę asfaltami, trochę polnymi drogami no i leśnymi, ale tam był prawdziwy hardcore.... nieźle mi średnią popsuło :/Ale nie narzekam, kilka fajnych fotek zrobiłem Znalazłem 3 dobre opony, jedną 26 cali terenową i dwie szosowe... ale nie miałem gdzie upchnąć, więc zostawiłem Na koniec w TPK miałem lodowo-błotną masakrę, czego czego efektem był wykrzywiony łańcuch... bez skracania się nie obeszło 105km w styczniu? lol, wielkie uznanie z mojej strony ja przez zime max 40 więcej nie^^
Flash3M Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 Eeee tam... rok temu wracając z Torunia zrobiłem 250.
Nawrotek Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 Ja dzisiaj zrobiłem 40 km, po lasach Ale gnojowisko niesamowite było Asfalt był suchy, ale gdy się wbiłem powyżej 250 metrów pojawił się płynący śnieg, a wyżej już normalny ubity śnieg Na zjeździe źle się złożyłem do zakrętu i bum, gleba była Rower, buty, kurtka, spodnie, koszulka, skarpetki, gacie, kask, rękawiczki i ja do prania xD Rower na razie stoi cały uwalony, bo jutro chyba się wyrwę na godzinkę ze zbierania pieniędzy, żeby chwilę popedałować xD
lukashs Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 setka w zime to luzik ja dzis 77km, zrobił bym wiecej ale za pozno wyjechałem z domu i zrobiło sie juz ciemno brzydko i nie fajnie ;P pozdro dla maniaków ! na dodatek dziś odpadł mi kawałek kasety
Mod Team Pixon Napisano 12 Stycznia 2008 Mod Team Napisano 12 Stycznia 2008 50 km po asfalcie z czego 10 km w koszmarnych warunkach lodowo-błotnych. Próba obejrzenia wschodu słońca nieudana przez zasłaniające chmury, zachód już jako taki.
snuffi Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 Nawrotek pochwalił byś się złożonym rowerem a nie! Żeby nie był ot: Dziś z rowerowych to tylko kolejny dzień rozmyślań pt: "Siodło, hamulce, mostek"
KuLa2030 Napisano 13 Stycznia 2008 Napisano 13 Stycznia 2008 ja zabrałem się za czyszczenie starych częsci i przygotowanie ich do sprzedaży Tak to o tej porze byl bym na rowerku ale załapalem sobie różyczke i siedze w domu Dobrze ze zimą złapalem a nie latem i cale szczęscie ze nie przed zadnymi zawodami
tomeks Napisano 13 Stycznia 2008 Napisano 13 Stycznia 2008 fakt ze nie dzisiaj ale wczoraj wieczorem zamontowalem nowe pedaly, ale dzisiaj cyknalem fote
bartekgib Napisano 13 Stycznia 2008 Napisano 13 Stycznia 2008 Umył byś ten rowerek a nie tak go katujesz A ja na razie siedze w domu. Chyba mnie czeka pucowanie sprzętu. Na dodatek nie za dobrze się czuje i chyba kilka dni spędzonych bez jazd niestety .... Pozdrawiam !
bilskij Napisano 13 Stycznia 2008 Napisano 13 Stycznia 2008 Tomeks fajne pedaly jaka waga realna ? Masz moze foto calego bika ? Ja za godzine na rower bo swietna pogoda jak na zime. Pozdro
baksik22 Napisano 13 Stycznia 2008 Napisano 13 Stycznia 2008 Ja wczoraj też pokręciłem choć nie powinienem Ale jak zobaczyłem tą piękną pogodę nie mogłem się powstrzymać
Biera Napisano 13 Stycznia 2008 Napisano 13 Stycznia 2008 ja już po jeździe - 44 km i mega zabawa na lodzie:D 2 gleby i jedna fajniejsza od drugiej:) a dzisiaj wieczorem moze bede w tv. Poznaniaków zapraszam o 20 przed zamek, a reszte przed telewizory - fireshow przed zamkiem o 20 robi nasz ekipa;)
andi333 Napisano 13 Stycznia 2008 Napisano 13 Stycznia 2008 Pierwsze 30 km w tym roku ,utytłałem się jak świnka,pierwsza gleba w spd na czerwonym swietle (wypiełem prawą noge poleciałem na lewą ) i pierwszy kapeć ale zadowolony jestem bo kolanko już nie boli.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.