Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 5

Ślawus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Spóźnione trochę: kupiłem manetki sram 7.0 half pipe i przerzutkę tył sram 7.0 plus manetki sram 3,0 wraz z nią.

Teraz czekam na przesyłkę :(

Napisano

16 km. XTR do regulacji ( przerzuca sam z siebie ), w słuchawkach nowa płyta ATB i spokojna jazda po lesie. Jakoś nie chce mi się grzebać w błocie. Pozdrawiam !

Napisano

Dzisiaj rozdziewiczyłem Cube. wyszło tylko 35km i do domu przyjechałem wypompowany. Jednak brak jazdy od października robi swoje. Jutro też idę :P może się uda zrobić te magiczne 60 km bez odpadnięcia nóg :D

Napisano

7 km w mieście dokręcone. Czuję się spełniony na dzisiaj :D W takie zimno jak dla mnie to zabójstwo. Ja jestem przystosowany do ciepłego klimatu. Pozdrawiam !

Napisano

z Piotrkiem byliśmy na wirtualnych zawodach kozacka sprawa jakbym nie walną parę razy w drzewa i z######ał finiszu to wynik był by wiele lepszy

pierwszy raz jechałem na trenażerze

KOZACKA SPRAWA!!!!!!

Napisano

prawie 53km ze srednia 24,2

tylko szosa :D w teren niema co wjezdzac. srednia mała bo jezdziłem po slaskich miastach.. swiatła itp...

ja chce już cieeeepło ;D

Napisano

Od wtorku nie kręciłem (nawet w domu) bo noga mnie bolała. Dzisiaj gdy jest już z nią dobrze byłem na basenie.

Od paru godzin czuję że coś mnie bierze, a może to z niewyspania... Więc dzisiaj witaminka C i idę spać wcześniej :D

Obym dał radę pojeździć w weekend :P

Napisano

bylem dzisiaj w chojnicach po moje nowe graty, zrobione 49.45km ze srednia 20,69km/h. jak wpadlem do domu czekala jeszcze na mnie paczka z nowymi mythosami xc 2 :D

1e911cbac85de663m.jpg

kaseta xt 2008, 3 lancuchy xt i looki 4x4, a to wszytsko za jedyne 500zl ;) ale teraz koniec z zakupami bo mi sie kasa skonczyla :P

Napisano

przednia 2.1 wazy 550g rowne :D szczerze spodziewalem sie troche mniejsej wagi ale mysle ze mi to wynagrodza tym ze bede sie dobrze spisywaly :P a tylna 1.95 wazy 508g, kaseta 255g a pedaly 302 :/ myslalem, ze trafie na jakis lzejszy model.

Napisano

U mnie zdjęcia nie działają .... Pozatym zazdroszczę, że możesz nawet po mieście zrobić 80 km. U mnie max 8 km przez całe miasto i koniec :) . 33 tyś wioska. Pozdrawiam !

Napisano

Hmm, takie małe miasteczko ma tę zaletę, że łatwiej z niego wyjechać :)

(najlepiej, jeśli blisko są jakieś większe lasy)

Co do zdjęć, to są na pewno, spytałem tez kilka przypadkowych osób i widzą je.. znajoma ich co prawda nie widziała początkowo, ale po odświeżeniu strony już się pojawiły :)

Napisano

jelen - a co mi tam :) teraz chce zobaczyc czy to jezdzenie na 3 lanuchcach jest czegos warte, a poza tym szkoda mi troche alu blatow w korbie :)

Napisano

NIe zdązylem wczoraj juz nic napisać po wypadzie z Krzyskiem i Adamickim :P

Wrócilem do domu ok. 23 troche sie na mnie dziwnie patrzyli starsi :P ale nie ma bolu nie ma zabawy :D

Smigalismy po szosie początkowo z Krzyskiem i po 30km się rozlaczylismy a ja z Adamickim pojechałem dalej (namówił mnie na grube przegięcie :) ). Wrócilem do domu i na liczniku ukazało sie 82km :) miało być 50/60km wyszło kapke wiecej.

dzis trzeba będzie znów isc posmigać ale juz troche mniej kaemow :)

Napisano

Chciałem pośmigac w lesie ale nic z tego nie wyszło... miejscami był jeszcze lód, syf niesamowity.

Chcąc zaspokoic "głód" zrobiłem 37,7 km na asfalcie :D

Napisano

Wiosna ;) Gdyby nie ten wiatr to byloby cacy , ale nie ma co narzekac pogoda i tak jest łaskawa.

Dzis 35 km , jutro jesli znowu bedzie w miare ciepło to cos wiecej pojezdze :D

Jedyne co mi sie nie podoba to ten wszechobecny piasek...syf straszny .

Napisano

Pogoda piękna, ale stan szos już nie taki fajny, dlatego pokręciłem sobie 1.5 h w domy przy otwartym oknie i było prawie jak na dworze :D Wcześniej byłem na hali zapłacić za szalik MKSu, a o 16 spadam ze znajomymi z klasy na jakieś małe co nieco ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...