Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 5

Ślawus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A ja dziś z bananem na dziobie pojechałem do szpitala na ściągniecie gipsu...I co? Dowiedziałem się o kolejnym miesiącu w gipsie... Kości się nadal nie zrastają i już mija 12 tygodni... W ten sposób chyba zakończyłem sezon, a nie wiem czy nie kariere...

B). Nic tylko powiedzieć trzym się i nie rezygnuj.

Z rowerowego zrobiłem 15km, straszna pizgawica;)

Napisano

siwyex nie rezygnuj, dasz rade :)

Rozebrałem dzisiaj rower, wyczyściłem po ostatnich jazdach w śniegu... [nigdy więcej B) ]

Teraz rower czeka w ciepłym miejscu na lepszą pogodę.

Napisano

Czy ktos z forumowiczow moglby mi przeslac skan z artykulu przelajowka vs mtb, z nowego nr magazynurowerowego ? bylbym wdzieczny B) zastanawiam sie czy na przyszly sezon nie zmienic roweru na przelaj :)

Napisano

Buuu, Kula sobie kupił idealnie pasujące do mojej furki siodełko :D Nie no piękny ten SLR, szkoda mi jednak było trochę tyle kasy wydawać na siodełko i kupiłem co innego teraz :( Ja mam jeszcze czerwone pancerze i koszyk z czerwoną gumką (Spec) myślę że to by dopelniło do czerwieni w twoim biku :blink:

Dzisiaj nic rowerowego, zostawiam chęci na sezon. Za to pobiegałem sobie przy -12*C na dworze jakieś 45 minut :P

Napisano

siwyex trzymam kciuki żeby wszystko było jednak dobrze

dzisiaj pierwsze km w tym roku. bardzo niewiele, ale za to odmroziłam sobie palce u rąk... nie mogłam nimi poruszać jak wróciłam do chaty

Napisano

Patrząc na tempo zmieniania ram niektórych forumowiczów nie mam się co porównywać, ale nadszedł czas, po prawie 3 latach na zmiane ramki :P

Przygarnąłem Poisona od Iron'a, którzy zaopatruje pół Szczecina w części rowerowe :)

Napisano

siwyex ja takze zycze powrotu to "pełnosprawności" :P

ale jak by Ci się nie udało, to sprzedaj mi parę cześći ze swojej bestii :D

to wyzej to zarcik oczywiście, zeby sobei ktoś nie pomyślał ze taki sku###el jestem :)

co do rowerowania, to dziś była siłka(akurat dziś nogi, kaptury i barki)

Napisano

O 19 wbiliśmy do kumpla na chatę i się zaczęło, "nalewka" której w ogóle nie było czuc no i oczywiscie kilka godzin oglądania filmów rowerowych :P [tylko polskie produkcje].

Aż chciało się pośmigac... do momentu wyjścia na mróz :)

Napisano

wygląda na to, że gonię siwyexa :) właśnie kupiłam kolejny rower (to będzie już czwarty, w przeciągu trzech lat, na którym będę jeździć). czekam na przesyłkę :D

ps. błagam, niech mi ktoś powie jak się używa przerzutek w starej kolarce :)

Napisano
...właśnie kupiłam kolejny rower (to będzie już czwarty, w przeciągu trzech lat, na którym będę jeździć). czekam na przesyłkę ;)

Jak dojdzie to pokaz zdjecia, jestem ciekawy co udalo Ci sie kupic, bo sam rozgladam sie za tania szosa.

a zeby nie bylo OT to dzisiaj zrobilem 20 km, mialo byc okolo 40 ale kumpel stwierdzil ze nie bedzie tak daleko jechal :rolleyes:

• Mod Team
Napisano

kantele napisz coś o tej kolarce i za ile ją kupiłaś bo też mnie ciągnie do jakiegoś zabytkowego rometa lub innej maszyny, zeb zobaczyć jak się na szosie na takim czymś jeździ.

Ja zaraz na staw zasuwam pojeździć na łyżwach. Oczywiście dojazd rowerem i pierwsza wyprawa w tym roku.

Napisano

kupiłam tą, nad którą się zastanawiałam (już był nawet link do tej aukcji)

tutaj opis + zdjęcia

szoska Koga Miyata

dopóki nie dojdzie to nic więcej nie jestem w stanie napisać :D

bartekgib u mnie ten czwarty rower to trochę z musu :)

1. wigry 3 :) tego nie liczę do statystyk :rolleyes:

2. makrokesz brata z pełnym zawieszeniem i tarczówką - pojeździłam na nim ze dwa miesiące i już nie miałam ochoty wracać na wigry a starzy mi go zabrali na wakacje i nie miałam na czym jeździć więc...

3. giant campus :) najtańszy rower MTB w całym asortymencie ;) fajny był, lekki, bardzo szybki jak na MTB (40-45 po szosie bez problemu) i pewnie bym nim jeździła do tej pory gdyby nie fakt, że mi go skradziono (za ładny był)

4. giant rincon (w tym roku zrobiłam sporo km po szosie i stwierdziłam, że fajnie by było mieć szoskę)

5. no i obecny nabytek :)

dzisiaj kilka km na rowerze i się strasznie spociłam (dżinsy + ocieplacze na kolana akuracik, ale góra trochę za dużo: nie za gruby golf, koszulka rowerowa, nieprzewiewna kurtka)

Napisano

troche mnie tu nie było. :/

yhm w zeszłym tygodniu kupiłem ramcie, i czekam na widelec. Ale zapowiada sie brak czasu na zlożenie w ciagu najbliższych 3 tygodni, wiec na razie postoi u mnie w pokoju. :]

pozdrawiam wszystkich :]

• Mod Team
Napisano

No i jak zapowiedział tak zrobił. Wyjazd do Arturówka na staw, śmiganie na łyżwach, a później jeszcze żółty szlak. Pierwsze kilometry już nakręcone a jest ich 24. Jak na taką zimnice to i tak sporo B)

kantele nie za duża ta rama na Ciebie? Jak nie to spora z Ciebie kobieta :D, znaczy wysoka, żeby nie było niejasności

Napisano

Dziś miałem ambitne plany rowerowe, ale nic nie wyszło :D Nawet na trenażerze długo nie pośmigałem... Jutro musze gdzieś wyskoczyć B)

pzdr

Napisano

Pixon ponoć dla os. 165-170, ja mam 164. gość puścił na niej kogoś o niższym wzroście żeby sprawdzić jak się jeździ i podobno jest ok. jak mi się będzie źle jeździło to się będę zastanawiać co z tym fantem zrobić... ciężko jest na allegro dostać ramę na kurdupla :down:

Napisano

Pierwsza przejażdzka w 2008.

5.62 km. Mało, ale śniegu co nie miara + rower cały ubrodzony. Doprowadzenie go do stanu używalności = 2 godziny. Lepiej w śniegu nie wyjeżdzam :) ..... Ale ogólnie fajnie poślizgać się, pojeździć, posłuchać tego tąpnięcia opon ( High Roller'y na śniegu się zupełnie nie sprawdzają - porażka ). Pozdrawiam !

Napisano

A ja jakieś 2 dni temu zszedłem z trenażera i bolało mnie troszkę kolano po treningu pomyślałem że zrobię 1 dzień może z 2 przerwy i sie kolanko naprawi wsiadłem na trenażer i po 16 minutach treningu musiałem zejść właśnie z powodu bólu :/ Coś czuję że w 2008 nie pośmigam, albo pośmigam ale bez maratonów wyścigów etc ;) Jutro pójdę do lekarza zobaczymy co powie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...