Przeor Napisano 31 Grudnia 2007 Napisano 31 Grudnia 2007 Przeor ale używana szoska za 300 zł why not? na próbę.. nie chcę od razu kupować całkiem nowego roweru bo nie wiem jak mi się będzie jeździło Może i tak ale ja się czaję na takie cóś. po prostu piękność Rowerek
Thor07 Napisano 31 Grudnia 2007 Napisano 31 Grudnia 2007 Miałem nadzieje ze się wyśpię dzisiaj ale nieee. Kurier musiał zadzwonic juz o 7:00. Na szczęście miał wytłumaczenie - Sigma Sport BC 906 Zamontowałem i wyruszyłem w las [23km]
baksik22 Napisano 31 Grudnia 2007 Napisano 31 Grudnia 2007 Szczęśliwego nowego Rowerowego Roku Dobra idę się na imprezę przygotować wszystkiego najlepszego
kantele Napisano 1 Stycznia 2008 Napisano 1 Stycznia 2008 Przeor: też go oglądałam ale raz, że dla mnie za duży a dwa, że dużo
bartekgib Napisano 1 Stycznia 2008 Napisano 1 Stycznia 2008 Ja przełom 2007/2008 spędziłem na siodełku A później prędko wyczyściłem rowerek, żeby na 2008 był już czysty. Pozdrawiam ! P.S. To jak - a może przeżyjemy rok bez licznika ? ? ?
Ciastkorz Napisano 1 Stycznia 2008 Napisano 1 Stycznia 2008 P.S. To jak - a może przeżyjemy rok bez licznika ? ? ? Ja bym nie przeżył ) Dzisiaj na bika Ładnie napruszył śnieg ;] Tylko czekam na odp kolegi czy jedzie ze mną czy nie
mikołaj Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 Nowy rok rozpoczęty. Wczoraj 35 km w terenie i godzina na stacjonarnym.
bartekgib Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 Noooo u mnie rok się ładnie zaczyna. Zalatany, zabiegany, nawet nie mam jak spojrzeć na rower, a co dopiero pojeździć. Mam nadzieje, że to się zmieni Pozdrawiam !
Mod Team bogus Napisano 2 Stycznia 2008 Mod Team Napisano 2 Stycznia 2008 Dokładnie mam tak samo, robię wszystko co nierowerowe. Ja chcę ferie.
tomeks Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 ja wczoraj 25.45km na szosie ze srednia 25.69. strasznie nie przyjemny wiatr wial. a dzisiaj zamontowalem nowa tarcze avida na tyl (160mm) jeszcze tylko czekam na jeden adapter i w koncu bede mial 2 heble:D
Fifi Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 Ja dzisiaj pobiłem swój rekord w pływaniu na bezdechu bez płetw. Równe 50m. To można uznać za rzecz rowerową, bo jest formą treningu na lato. xD
KuLa2030 Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 Ja w końcu od tygodnia po chorobie i pierwszy raz w nowym roku zrobiłem 41.84km Spokojnym tempem by się rozjeździć ;] Strasznie zimno na świecie , musze zainwestować w spodnie i ochraniacze poszukam czegoś na miejscu... Ciekawe czy jutro uda sie na bika , późno kończe ale trzeba będzie chociaż zrobić z 20km
johny89 Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 Zmienilem dzis oponki na micheliny i teraz musze sprzedac te tiogi. Jak bedzie kasa to kupie Larseny TT i licznik Sigma BC-1106 DTS.
bilskij Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 zachorowałem :/ grypa żołądkowa Noo to 2 lub 3 dni w domu siedzenia. Tez tak mialem jakis miesiac temu. A dzisiaj z rowerowych to szukam po allegro jakiegos roweru co by sie na zime przydal Moze ma ktos na sprzedaz ?? Pozdro
WojteK! Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 A dzisiaj z rowerowych to szukam po allegro jakiegos roweru co by sie na zime przydal Moze ma ktos na sprzedaz ??Pozdro Ja mam, ale szosówke bardzo tanio. Tylko nie wiem czy cie szosa interesuje.
Sixer Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 Poskładałem dziś rower taty i co się okazało ? przewód hamulca jest naderwany, teraz to już pękł na pół ;/ trzeba poszukać czy da się kupic sam przewód. Tak to jeszcze zpakowałem koła i jutro mam je wysłac To tyle z rowerowych:). pzdr
bilskij Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 to wyslij mi jakis opis na bilskij@o2.pl Pozdro
TomekW Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 zachorowałem :/ grypa żołądkowa Chyba mam to samo ... Fatalnie sie czuje ...Moze jakies zatrucie po sylwestrze. Rowerowo słabo , troche pokrecilem w domu i nic wiecej.Pasuje isc spac , dobranoc
jelen Napisano 3 Stycznia 2008 Napisano 3 Stycznia 2008 a ja sie zastanawiam w dalszym ciagu nad boxxerem... btw, siema Jurasku
olek123 Napisano 3 Stycznia 2008 Napisano 3 Stycznia 2008 Ja dzis tylko 10 km ale strasznie zimno -8*C, WojteK! ja tez szukam taniej szosy na poczatek jak mozesz to podaj wiecej informacji.
siwyex Napisano 3 Stycznia 2008 Napisano 3 Stycznia 2008 A ja dziś z bananem na dziobie pojechałem do szpitala na ściągniecie gipsu...I co? Dowiedziałem się o kolejnym miesiącu w gipsie... Kości się nadal nie zrastają i już mija 12 tygodni... W ten sposób chyba zakończyłem sezon, a nie wiem czy nie kariere...
Mod Team Pixon Napisano 3 Stycznia 2008 Mod Team Napisano 3 Stycznia 2008 A ja zrobiłem rozpiskę wagowo-masową swojego sprzętu i teraz patrzę w ekran i czekam, aż pieniądze mi z niego zaczną wyskakiwać na zbijanie masy i inne duperele potrzebne w życiu codziennym. Strasznie szybko się ten temat rozwija.
bartekgib Napisano 3 Stycznia 2008 Napisano 3 Stycznia 2008 W celu wręcz "maxymalnego" ( co ja gadam ) odchudzenia mojego roweru - zmieniłem gripy Shimano na pianki 9 cm ze .... starej hulajnogi. Zabawy i pracy było dużo, ale w końcu się udało. Po zdjęciu gumowych Shimano - SZOK ! ! ! Nie mam wagi, ale obstawiam ok. 200 g/komplet. Pianki ważą z 22 g, więc troszkę zjechało mi wagi + mam większy komfort ( gumowe były twarde ). Pozdrawiam !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.