Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 5

Ślawus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Przeor ale używana szoska za 300 zł why not? na próbę.. nie chcę od razu kupować całkiem nowego roweru bo nie wiem jak mi się będzie jeździło

Może i tak ale ja się czaję na takie cóś. po prostu piękność :)

Rowerek

Napisano

Miałem nadzieje ze się wyśpię dzisiaj ale nieee. Kurier musiał zadzwonic juz o 7:00. Na szczęście miał wytłumaczenie - Sigma Sport BC 906 ;)

Zamontowałem i wyruszyłem w las [23km]

Napisano

Ja przełom 2007/2008 spędziłem na siodełku ;) A później prędko wyczyściłem rowerek, żeby na 2008 był już czysty. Pozdrawiam !

P.S. To jak - a może przeżyjemy rok bez licznika ? ? ?

Napisano
P.S. To jak - a może przeżyjemy rok bez licznika ? ? ?

Ja bym nie przeżył ;)) Dzisiaj na bika ;) Ładnie napruszył śnieg ;] Tylko czekam na odp kolegi czy jedzie ze mną czy nie ;)

Napisano

Noooo u mnie rok się ładnie zaczyna. Zalatany, zabiegany, nawet nie mam jak spojrzeć na rower, a co dopiero pojeździć. Mam nadzieje, że to się zmieni :P Pozdrawiam !

Napisano

ja wczoraj 25.45km na szosie ze srednia 25.69. strasznie nie przyjemny wiatr wial. a dzisiaj zamontowalem nowa tarcze avida na tyl (160mm) jeszcze tylko czekam na jeden adapter i w koncu bede mial 2 heble:D

Napisano

Ja dzisiaj pobiłem swój rekord w pływaniu na bezdechu bez płetw. Równe 50m. :P

To można uznać za rzecz rowerową, bo jest formą treningu na lato. xD

Napisano

Ja w końcu od tygodnia po chorobie i pierwszy raz w nowym roku zrobiłem 41.84km <_<

Spokojnym tempem by się rozjeździć ;]

Strasznie zimno na świecie , musze zainwestować w spodnie i ochraniacze :wub: poszukam czegoś na miejscu...

Ciekawe czy jutro uda sie na bika , późno kończe ale trzeba będzie chociaż zrobić z 20km

Napisano

Zmienilem dzis oponki na micheliny i teraz musze sprzedac te tiogi. Jak bedzie kasa to kupie Larseny TT i licznik Sigma BC-1106 DTS.

Napisano
zachorowałem :/ grypa żołądkowa <_<

Noo to 2 lub 3 dni w domu siedzenia. Tez tak mialem jakis miesiac temu. A dzisiaj z rowerowych to szukam po allegro jakiegos roweru co by sie na zime przydal :wub: Moze ma ktos na sprzedaz ??

Pozdro

Napisano
A dzisiaj z rowerowych to szukam po allegro jakiegos roweru co by sie na zime przydal ;) Moze ma ktos na sprzedaz ??

Pozdro

Ja mam, ale szosówke bardzo tanio. Tylko nie wiem czy cie szosa interesuje.

Napisano

Poskładałem dziś rower taty i co się okazało ? przewód hamulca jest naderwany, teraz to już pękł na pół ;/ trzeba poszukać czy da się kupic sam przewód. Tak to jeszcze zpakowałem koła i jutro mam je wysłac ;) To tyle z rowerowych:).

pzdr

Napisano
zachorowałem :/ grypa żołądkowa :(

Chyba mam to samo ... Fatalnie sie czuje ...Moze jakies zatrucie po sylwestrze.

Rowerowo słabo , troche pokrecilem w domu i nic wiecej.Pasuje isc spac , dobranoc :)

Napisano

A ja dziś z bananem na dziobie pojechałem do szpitala na ściągniecie gipsu...I co? Dowiedziałem się o kolejnym miesiącu w gipsie... Kości się nadal nie zrastają i już mija 12 tygodni... W ten sposób chyba zakończyłem sezon, a nie wiem czy nie kariere...

• Mod Team
Napisano

A ja zrobiłem rozpiskę wagowo-masową swojego sprzętu i teraz patrzę w ekran i czekam, aż pieniądze mi z niego zaczną wyskakiwać na zbijanie masy i inne duperele potrzebne w życiu codziennym.

Strasznie szybko się ten temat rozwija. :)

Napisano

W celu wręcz "maxymalnego" ( co ja gadam :) ) odchudzenia mojego roweru - zmieniłem gripy Shimano na pianki 9 cm ze .... starej hulajnogi. Zabawy i pracy było dużo, ale w końcu się udało. Po zdjęciu gumowych Shimano - SZOK ! ! ! Nie mam wagi, ale obstawiam ok. 200 g/komplet. Pianki ważą z 22 g, więc troszkę zjechało mi wagi + mam większy komfort ( gumowe były twarde ). Pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...