Ciastkorz Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 tylko przejściem kolejnego levela w Tibie, Silkroad coś tam jak zapewne wielu w jego wieku Masz coś do silkroad^^ Tylko że ja nie lvluje a postać się rozwija, jaaaa --> czary Dla niektórych tego typu gry mogą być źródlem zarobku;] Trzeba tylko troszq pomyśleć. Mathieo, nie martw się ) Każdy kiedyś z turysty wyrasta na porządnego pr0 bikera; P Niektórzy w bardzo krótki okresie . Dziś rowerowego to w sumie.... wybrałem sie na rower ale wróciłęm po niespełna 4km bo straszny wiatr był i źle by się ta jazda zakończyła ) Pozdro
Ecia Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Warto jeszcze pamiętać, że to nie wygląd roweru decyduje o klasie rowerzysty. Pozdrówko jakościowe
Mod Team Pixon Napisano 28 Grudnia 2007 Mod Team Napisano 28 Grudnia 2007 Brawo Ecia Co niektórzy powinni sobie twoje zdanie wydrukować w wielkim formacie i powiesić nad łóżkiem.
bartekgib Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Brawo Ecia Co niektórzy powinni sobie twoje zdanie wydrukować w wielkim formacie i powiesić nad łóżkiem. Ja również popieram Ale ostatnimi czasy u niektórych w oczach, jak nie masz R7 i "gazrurek" Boplight'a to nie istniejesz, które się idealnie komponują - to nie istniejesz Ciastkorz - ja nic nie mam do Silkroad - kolega gra dlatego znam dobrze grę Pozdrawiam !
thomash Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 R7 i boplight to "przeciętniaki". Teraz trzeba mieć Sida/Rebe + xtr i wcs
Rmk_90 Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 zamontowałem korby XT(wreszcie:D) kupiłem sobie rogi boplajta(wreszcie) i umyłem moje dwunasto-kilowe kowadełko:)
siwyex Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Warto jeszcze pamiętać, że to nie wygląd roweru decyduje o klasie rowerzysty.Pozdrówko jakościowe Zgadzam się... Choć fakt posiadam Skareba, XTR ale rower nie wisi na ścianie i nie patrze się w niego, umiejętności też jakieś mam, więc chyba nie zaliczam się do tej grupy
Biera Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 siwy... moze i rower nie wisi na ścianie ale przyznaj no się szczerze kiedy ostatnio jeździłeś i kiedy zamierzasz jeździć
siwyex Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Jeździłem ostatnio w październiku, mam zamiar jeździć w kwietniu(jak dobrze pójdzie), ale mam wytłumaczenie (Pieprzona ręka w jakimś białym cholerstwie)
Biera Napisano 29 Grudnia 2007 Napisano 29 Grudnia 2007 Jeździłem ostatnio w październiku, mam zamiar jeździć w kwietniu(jak dobrze pójdzie), ale mam wytłumaczenie (Pieprzona ręka w jakimś białym cholerstwie) tak tak, każdy tak mówi O ile kobieta mi odda rower to pojutrze może coś pojeżdżę niestety po wypadkach grudniowych mało prawdopodbne:P
heavy_puchatek Napisano 29 Grudnia 2007 Napisano 29 Grudnia 2007 Dzisiaj traska podobna do wczorajszej tylko tempo lżejsze. 38,22km, 17,15km/h, średni puls 143
Mod Team bogus Napisano 29 Grudnia 2007 Mod Team Napisano 29 Grudnia 2007 A ja tylko siedzę i siedze i myslę co by tu jeszcze w rowerze wymienić.
Kubolt Napisano 29 Grudnia 2007 Napisano 29 Grudnia 2007 Dzisiaj ok.15 km i pierwsza próba Tory. Pojezdze jeszcze troche i pewnie skrobne cos do działu testów
olek123 Napisano 29 Grudnia 2007 Napisano 29 Grudnia 2007 A ja dziś znalazlem to w szafie http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/27846.../niezalogowany/ Robiony 3 lata temu na technike, nawet wygral miedzyszkolny konkurs
Rmk_90 Napisano 29 Grudnia 2007 Napisano 29 Grudnia 2007 a ja zrobiłem dziś sprintowne 10km i myślałem ze padnę a no i zamontowałęm rogi które wczoraj kupiłem:)
Mathieo Napisano 29 Grudnia 2007 Napisano 29 Grudnia 2007 Siemano W piątek o 16 byłem już w szpitalu na chirurgii, w nocy z piątku na sobotę miałem operację pod narkozą... "skręcenie przydatku w jądrze" nie będę w chodził w szczegóły ... Ale mniej więcej musicie wiedzieć o co kaman teraz do lutego zero sportów więc kiszka... teraz mam obandażowane ja^&%a i w okolicach pomarańczowe... do przyszłego pon do szkoły nie idę. Tylko w styczniu załatwię sobie licencię PZKL, Jednym słowem aaałł boli w czwartek wyciągane będą szwy Pzdr
grzegorz1974paszek Napisano 29 Grudnia 2007 Napisano 29 Grudnia 2007 Kontuzji dorobiłeś sie na rowerze?
bartekgib Napisano 29 Grudnia 2007 Napisano 29 Grudnia 2007 No to ładnie ..... Ale gdzie sobie to zrobiłeś ? Spadłeś z czegoś na coś ? ? ? Czy to rower jest głównym sprawcą ? Pozdrawiam !
Mathieo Napisano 29 Grudnia 2007 Napisano 29 Grudnia 2007 Nie niektórzy to mają przy urodzeniu niektórzy nie jest to przy jądrach takie przetyczek czy tak jak się to nazywa jest w wielkości 1/4 paznokcia u niektórych w wielkości wiśieńki ja miałem to pierwsze. NIe miałem wyboru gdybym nie pojechał do szpitala był bym ekhem... bezpłodny, więc dla mnie wybór był oczywisty ... a bez roweru przeżyje te 30 dni Jajca mnie teraz bolą bo je rocinali :P jak byłem po narkozie to czułem sie jakbym był pijany nie mogłem chodzića i twarzy nie czułem :lol:
Mod Team bogus Napisano 29 Grudnia 2007 Mod Team Napisano 29 Grudnia 2007 Oj, no to ładnie Ci się narobiło. Szczerze współczuję. Szybkiego powrotu do zdrowia.
Mathieo Napisano 29 Grudnia 2007 Napisano 29 Grudnia 2007 miesiąc i na rower szczerze to przyda mis ie to bo babka tuż przy narkozie mówiła że mam niskie tętno chyba 90 na 90 czy co takiego i se pytała czy jakieś sporty uprawiam no i zaczeła sie historyjka... ... dalej pamiętam że się patrzyłem na lampy zielony kolorek a później ciemnia wstałem to pamiętam że dziecko ryczało (byłem na sali po operacjnej ) no i "pijaczka" szczanie do kaczki itp a dalej z górki i jestem na kompie w piżdżamce ...
bartekgib Napisano 29 Grudnia 2007 Napisano 29 Grudnia 2007 To teraz ja od siebie dla Ciebie polecam : -sztyca : http://www.allegro.pl/item287262108_sztyca...odel_2007_.html -siodełko : http://www.allegro.pl/item289839252__super...ekkingowe_.html Pozdrawiam !
WojteK! Napisano 29 Grudnia 2007 Napisano 29 Grudnia 2007 kurde jak o tym mówicie to aż mnie coś zaczyna boleć hehe. Powrotu do zdrowia życzę ! A ja dzisiaj tylko 10km w terenie, jutro na szoske i bedzie na pewno o wiele wiecej.
Rudd Napisano 29 Grudnia 2007 Napisano 29 Grudnia 2007 Mathieo - ałłłłłć A tak to pokręciłem na trenażerze i zrobiłem sobie skarbonę: Zobaczymy ile się uzbiera (mam nadzieję że sporo)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.