Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 5

Ślawus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
tylko przejściem kolejnego levela w Tibie, Silkroad coś tam jak zapewne wielu w jego wieku :)

Masz coś do silkroad^^ Tylko że ja nie lvluje a postać się rozwija, jaaaa --> czary :D Dla niektórych tego typu gry mogą być źródlem zarobku;] Trzeba tylko troszq pomyśleć.

Mathieo, nie martw się :)) Każdy kiedyś z turysty wyrasta na porządnego pr0 bikera; P Niektórzy w bardzo krótki okresie . Dziś rowerowego to w sumie.... wybrałem sie na rower ale wróciłęm po niespełna 4km bo straszny wiatr był i źle by się ta jazda zakończyła :))

Pozdro

Napisano
Brawo Ecia :) Co niektórzy powinni sobie twoje zdanie wydrukować w wielkim formacie i powiesić nad łóżkiem.

Ja również popieram :) Ale ostatnimi czasy u niektórych w oczach, jak nie masz R7 i "gazrurek" Boplight'a to nie istniejesz, które się idealnie komponują - to nie istniejesz :)

Ciastkorz - ja nic nie mam do Silkroad - kolega gra dlatego znam dobrze grę :D Pozdrawiam !

Napisano
Warto jeszcze pamiętać, że to nie wygląd roweru decyduje o klasie rowerzysty.

Pozdrówko jakościowe :)

Zgadzam się... Choć fakt posiadam Skareba, XTR ale rower nie wisi na ścianie i nie patrze się w niego, umiejętności też jakieś mam, więc chyba nie zaliczam się do tej grupy :)

Napisano

Jeździłem ostatnio w październiku, mam zamiar jeździć w kwietniu(jak dobrze pójdzie), ale mam wytłumaczenie :) (Pieprzona ręka w jakimś białym cholerstwie) :)

Napisano
Jeździłem ostatnio w październiku, mam zamiar jeździć w kwietniu(jak dobrze pójdzie), ale mam wytłumaczenie :) (Pieprzona ręka w jakimś białym cholerstwie) :)

tak tak, każdy tak mówi :)

O ile kobieta mi odda rower to pojutrze może coś pojeżdżę

niestety po wypadkach grudniowych mało prawdopodbne:P

Napisano

Siemano

W piątek o 16 byłem już w szpitalu na chirurgii, w nocy z piątku na sobotę miałem operację pod narkozą... "skręcenie przydatku w jądrze"

nie będę w chodził w szczegóły ... Ale mniej więcej musicie wiedzieć o co kaman teraz do lutego zero sportów więc kiszka... teraz mam obandażowane ja^&%a i w okolicach pomarańczowe... do przyszłego pon do szkoły nie idę. Tylko w styczniu załatwię sobie licencię PZKL, Jednym słowem aaałł boli :P w czwartek wyciągane będą szwy

Pzdr

Napisano

Nie niektórzy to mają przy urodzeniu niektórzy nie jest to przy jądrach takie przetyczek czy tak jak się to nazywa jest w wielkości 1/4 paznokcia u niektórych w wielkości wiśieńki ja miałem to pierwsze. NIe miałem wyboru gdybym nie pojechał do szpitala był bym ekhem... bezpłodny, więc dla mnie wybór był oczywisty ... a bez roweru przeżyje te 30 dni ;) Jajca mnie teraz bolą bo je rocinali :P :P jak byłem po narkozie to czułem sie jakbym był pijany nie mogłem chodzića i twarzy nie czułem :lol: :)

Napisano

miesiąc i na rower ;) szczerze to przyda mis ie to bo babka tuż przy narkozie mówiła że mam niskie tętno chyba 90 na 90 czy co takiego i se pytała czy jakieś sporty uprawiam no i zaczeła sie historyjka... :P... dalej pamiętam że się patrzyłem na lampy zielony kolorek a później ciemnia wstałem to pamiętam że dziecko ryczało (byłem na sali po operacjnej ) no i "pijaczka" szczanie do kaczki itp a dalej z górki i jestem na kompie w piżdżamce ... :)

Napisano

kurde jak o tym mówicie to aż mnie coś zaczyna boleć hehe. Powrotu do zdrowia życzę !

A ja dzisiaj tylko 10km w terenie, jutro na szoske i bedzie na pewno o wiele wiecej.

Napisano

Mathieo - ałłłłłć

A tak to pokręciłem na trenażerze i zrobiłem sobie skarbonę:

img1311iu7.th.jpg

Zobaczymy ile się uzbiera (mam nadzieję że sporo) ;):)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...