Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 5

Ślawus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jako że rano zastałem lekki mrozik postanowiłem z niego skorzystać zanim zrobi się cieplej i wybrałem się w teren :D Zero błotka, sporo lodu, twardego a nie byle jakiego, nawet staw zwany górnolotnie Bajkałem zamarzł konkretnie i na środku bajora można było uświadczyć wędkarzy i ich rowery :D Dawno mine tak nie wytrzepało jak na zamarzniętych koleinach, po wjeździe na kostkę czułem że płynę. Poza tym że zimno to przyjemniej niż w lecie :D

Wyszło 40,53km ze średnią 20,49km/h i średnim pulsem 166

Napisano

Ja dzisiaj a właściwie wczoraj zamówiłem podkładkę pod mostek Soul Kozaka.

P.S. Mathieo, wygląda to jak rower dla turysty a nie profesjonalisty. :D

Napisano
Mathieo niezły rower do turystyki Ci wyszedł :D a gdzie sakwy, błotniki, dzwonek itp. ? :P

Czekamy na zdjecie z sakwami :)

buhahaha to poleciałeś po bandzie !! :D

Mathieo teraz i Ty musisz sie pogodzić z tym , że zostałeś mianowany na turyste :P:D

Nie zapomnij o odblaskach na koła i o wiekszych platformach !

Napisano

Spójrzcie - chłopak ma 13 lat i jakoś interesuje się rowerami a nie tylko przejściem kolejnego levela w Tibie, Silkroad coś tam jak zapewne wielu w jego wieku :D ...... A to, że rowerek trochę dziwnie teraz i nieskładniowo wygląda - co z tego. Powoli, powoli będzie dochodził do czegoś lepszego. Ja sam jeździłem jeszcze w tym roku na zółtym Grandzie i chwaliłem go, że to najlepszy rower ..... A dzisiaj wiem, że mam dobry rower i nic więcej poza dobrym. Pozdrawiam !

• Mod Team
Napisano

Ja właśnie odebrałem swój rower z serwisu.

Moja przygoda ze stopniowym działaniem "układu kierowniczego" zakończyła się kupnem nowych sterów.

Napisano

Dzisiaj tylko 25 km, trasa glownie asfaltem, odrobina terenu, sniegu, lodu. Ostatnie 5 km nie bylo przyjemne bo przemokly mi troche buty i strasznie zimno bylo w stopy. Chyba czas zakleic dziory na bloki w podeszwie :D

Napisano

bartekgib - heh, moje judy tt tez cos nie chce pracowac w taka temperature o ile w ogole jego dzialania mozna nazwac praca :unsure:

a ja dzisiaj 51km ze srednia 21,70. 20km na szosie i 31km w terenie. szkoda ze nie mam przedniego hebla i innych opon, nie moglem sobie poszalec na zjazdach <_<

ps: ma ktos adapter avida do tarczy 160mm na tyl? :D

Napisano

Dzisiaj w południe połaziłem 2 godziny z kumplem po mieście, potem obiad i na zakupki rowerowe, tym razem udane. Zakupiłem okazyjnie gripy X-0 :banana: , a w Bikershopie kupiłem siodełko Boplighta i mostek Boplight Team :D. Zakupy można uznać za bardzo udane, szkoda tylko, że nie zrobiłem ich przed świętami, bym sobie nawkładał pod choinkę <_< A zaraz testy siodła na trenażerze :D Pierwotnie jest kupione do MTB, ale może jak się spisze na szosie to dokupię sobie drugie :unsure:

Napisano
Mathieo niezły rower do turystyki Ci wyszedł :D a gdzie sakwy, błotniki, dzwonek itp. ? :D

Czekamy na zdjecie z sakwami :D

buhahaha to poleciałeś po bandzie !! :)

Mathieo teraz i Ty musisz sie pogodzić z tym , że zostałeś mianowany na turyste :P:)

Nie zapomnij o odblaskach na koła i o wiekszych platformach !

A czy macie coś do turystyki?

Zapraszam! 10 dni z pełnymi sakwami, codziennie po 230 km, niezależnie od pogody, spanie we własnym namiocie, nieraz pełnym wilgoci, brak suchych ciuchów, itp. ciekawe ilu z tzw. "sportowców" da radę :P

Napisano

Po 20.00 ubrałem się, włożyłem słuchawki do uszu, i dokręciłem 10 km do kompletu po mieście. Bilans na dzisiaj : skromne 25 km. siwyex - cacko :) Pozdrawiam !

Napisano
A czy macie coś do turystyki?

Do kolega Mathieo nazwał nas TURYSTAMI a sam jest jedynym na tym forum prO wymiataczem.

Żeby OT nie było, to dziś wraz z GT Airco Team byłem na Słowacji trochę pojeździć na nartach :x Było wyśmienicie, warunki na Wielkiej Raczy bardzo dobre :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...