andrzejek Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Mathieo niezły rower do turystyki Ci wyszedł a gdzie sakwy, błotniki, dzwonek itp. ? Czekamy na zdjecie z sakwami
heavy_puchatek Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Jako że rano zastałem lekki mrozik postanowiłem z niego skorzystać zanim zrobi się cieplej i wybrałem się w teren Zero błotka, sporo lodu, twardego a nie byle jakiego, nawet staw zwany górnolotnie Bajkałem zamarzł konkretnie i na środku bajora można było uświadczyć wędkarzy i ich rowery Dawno mine tak nie wytrzepało jak na zamarzniętych koleinach, po wjeździe na kostkę czułem że płynę. Poza tym że zimno to przyjemniej niż w lecie Wyszło 40,53km ze średnią 20,49km/h i średnim pulsem 166
Fifi Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Ja dzisiaj a właściwie wczoraj zamówiłem podkładkę pod mostek Soul Kozaka. P.S. Mathieo, wygląda to jak rower dla turysty a nie profesjonalisty.
KuLa2030 Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Mathieo niezły rower do turystyki Ci wyszedł a gdzie sakwy, błotniki, dzwonek itp. ? Czekamy na zdjecie z sakwami buhahaha to poleciałeś po bandzie !! Mathieo teraz i Ty musisz sie pogodzić z tym , że zostałeś mianowany na turyste Nie zapomnij o odblaskach na koła i o wiekszych platformach !
bartekgib Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Spójrzcie - chłopak ma 13 lat i jakoś interesuje się rowerami a nie tylko przejściem kolejnego levela w Tibie, Silkroad coś tam jak zapewne wielu w jego wieku ...... A to, że rowerek trochę dziwnie teraz i nieskładniowo wygląda - co z tego. Powoli, powoli będzie dochodził do czegoś lepszego. Ja sam jeździłem jeszcze w tym roku na zółtym Grandzie i chwaliłem go, że to najlepszy rower ..... A dzisiaj wiem, że mam dobry rower i nic więcej poza dobrym. Pozdrawiam !
Mod Team bogus Napisano 28 Grudnia 2007 Mod Team Napisano 28 Grudnia 2007 Ja właśnie odebrałem swój rower z serwisu. Moja przygoda ze stopniowym działaniem "układu kierowniczego" zakończyła się kupnem nowych sterów.
olek123 Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Dzisiaj tylko 25 km, trasa glownie asfaltem, odrobina terenu, sniegu, lodu. Ostatnie 5 km nie bylo przyjemne bo przemokly mi troche buty i strasznie zimno bylo w stopy. Chyba czas zakleic dziory na bloki w podeszwie
bartekgib Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 15.2 km. Zimno, ciemno no i ja jeszcze nie mam odpowiedniego stroju do jazdy w taką porę Amorek w takiej temp zrobił sie twardy. Pozdrawiam !
tomeks Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 bartekgib - heh, moje judy tt tez cos nie chce pracowac w taka temperature o ile w ogole jego dzialania mozna nazwac praca a ja dzisiaj 51km ze srednia 21,70. 20km na szosie i 31km w terenie. szkoda ze nie mam przedniego hebla i innych opon, nie moglem sobie poszalec na zjazdach ps: ma ktos adapter avida do tarczy 160mm na tyl?
Mod Team Pixon Napisano 28 Grudnia 2007 Mod Team Napisano 28 Grudnia 2007 Co wy narzekacie na te amortyzatory Ja dzisiaj 17,86 km, 56 min HZ 38,33 min FZ 15,47 min PZ 3,11 min AVG 133
karolyfer Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Dzisiaj w południe połaziłem 2 godziny z kumplem po mieście, potem obiad i na zakupki rowerowe, tym razem udane. Zakupiłem okazyjnie gripy X-0 :banana: , a w Bikershopie kupiłem siodełko Boplighta i mostek Boplight Team . Zakupy można uznać za bardzo udane, szkoda tylko, że nie zrobiłem ich przed świętami, bym sobie nawkładał pod choinkę A zaraz testy siodła na trenażerze Pierwotnie jest kupione do MTB, ale może jak się spisze na szosie to dokupię sobie drugie
Przeor Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Mathieo niezły rower do turystyki Ci wyszedł a gdzie sakwy, błotniki, dzwonek itp. ? Czekamy na zdjecie z sakwami buhahaha to poleciałeś po bandzie !! Mathieo teraz i Ty musisz sie pogodzić z tym , że zostałeś mianowany na turyste Nie zapomnij o odblaskach na koła i o wiekszych platformach ! A czy macie coś do turystyki? Zapraszam! 10 dni z pełnymi sakwami, codziennie po 230 km, niezależnie od pogody, spanie we własnym namiocie, nieraz pełnym wilgoci, brak suchych ciuchów, itp. ciekawe ilu z tzw. "sportowców" da radę
siwyex Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Złożyłem rower, z pomocą baksika (miał klucz do korb ) Foto w sygnaturze
bartekgib Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Po 20.00 ubrałem się, włożyłem słuchawki do uszu, i dokręciłem 10 km do kompletu po mieście. Bilans na dzisiaj : skromne 25 km. siwyex - cacko Pozdrawiam !
WojteK! Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 A Madzia ? sprzedaleś czy sobie zostawiłes jako hmm.. zapasowa?
siwyex Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Madzia stoi na allegro (zmieniłem tylko rame)
omen Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 A czy macie coś do turystyki? Do kolega Mathieo nazwał nas TURYSTAMI a sam jest jedynym na tym forum prO wymiataczem. Żeby OT nie było, to dziś wraz z GT Airco Team byłem na Słowacji trochę pojeździć na nartach :x Było wyśmienicie, warunki na Wielkiej Raczy bardzo dobre :]
olek123 Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 siwyex, ile dales za ramke bo sam sie za taka rozgladam? kupiles nowa czy uzywana?
siwyex Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Ramka używana, nowej nie da rady dostać... A ile dałem hmm.. nie chwalę się takimi sprawami. Pozdrawiam
olek123 Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 to moze napiszcie w jakim przedziale cenowym mozna dostac zadbana tak +/-
siwyex Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 A czy to ważne Wiem że nie podoba się Wam to co robie, ale nie zmienicie mnie ! PS. Przedział cenowy to od 400 -800
siwyex Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 A no ciekawe...Mam nadzieje ze te 400zł przekroczy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.