bartekgib Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 Dokręciłem kilometry na "wieczornej przejażdzce miastowej" i mamy 20 km na dzień dzisiejszy. Niestety SPeDałki nie doszły i nie będzie symbolicznego prezentu pod choinką Najwyżej 2 dni po świętach podrzucę je pod choinkę i udam zaskoczenie Pozdrawiam ! P.S. thomash - a czemu nie ustroiłeś też szosówki ?
gerus Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 Dokręciłem kilometry na "wieczornej przejażdzce miastowej" i mamy 20 km na dzień dzisiejszy. Niestety SPeDałki nie doszły i nie będzie symbolicznego prezentu pod choinką Najwyżej 2 dni po świętach podrzucę je pod choinkę i udam zaskoczenie Pozdrawiam ! P.S. thomash - a czemu nie ustroiłeś też szosówki ? Jak są wysłane paczka to maja szanse dojść jutro jeszcze (przynajmniej u mnie w mieście paczki dostarczane są w soboty też) Wesołych świat
KuLa2030 Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 Ja dziś wróciłem do domu na święta gdzie czekała na mnie paczuszka z tymBardzo fajne polecam r0b0 przynajmniej zimą będzie Ci ciepło A ja dzis z Krzysztofem pośmigałem w końcu w terenie (37km) Dobrze się jeździ jak nie ma błota i innych syfów P.S Oooo ja Tomek porysujesz sobie rame
Mathieo Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 A ja zrobiłem 26 km... ;) ...same podjazdy HAHA jak się cieszyłem jadąc rowerem od 2 tyg A jutro więcej km .. pzdr
kantele Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 rObO87 wytrzymałość pół roku. stestowane mnie dzisiaj odmarzł lekko koniec wskazującego palca u lewej ręki... ale się fajnie jechało
thomash Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 P.S. thomash - a czemu nie ustroiłeś też szosówki ? Szosówka jest dokładnie pod przystrojonym świątecznie evo, w ciemnościach A szosa bez lampek bo stoi na trenażerze i w końcu trzeba jeździć na czymś, lampki wiszą tylko do wtorku bo wtedy powrót w teren (mikołaj ma przynieść ochraniacze na buty) A dzisiaj dotarł do mnie jeszcze jeden prezent, który sam sobei sprawiłem na święta http://s38976.ps.pl/661.jpg
Ciastkorz Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 Thomash, ile dałeś za rękawiczki? Szukam też jakichś na zimę :]
rObO87 Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 rObO87 wytrzymałość pół roku. stestowane Ciekawe, poprzednie daly rade przez 2,5 sezonu. W jakich warunkach uzytkowałaś je?
Biera Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 wróciłem;) Ostatnio co robiłem rowerowego to w środę 18 km z atrakcjami
Ciastkorz Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 uuu nie ładnie :| Kurde 10 min nieprzytomny :| Od dziś będę z sobą telefon zawsze woził :S Sorry za OT
thomash Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 Thomash, ile dałeś za rękawiczki? Szukam też jakichś na zimę :] Nówki sztuki 40zł + wysyłka, ale to są cienkie rękawiczki, na wiosne/lato/jesien, na zime sie nie nadaja.
bartekgib Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 Mi dzisiaj też korzeń przestawił przednie koło na singletrack'u. Gdyby nie trochę szczęścia, że zdąrzyłem podnieść koło po przestawieniu - to wylądowałbym głęboko w dole, gdzie gałęzie wydłubałyby mi oczy. Chyba będzie trzeba zainwestować w kask Powrotu do zdrowia życzę. Dobrze, że nie leżałeś tam dłużej nieprzytomny..... Pozdrawiam !
Mod Team Pixon Napisano 21 Grudnia 2007 Mod Team Napisano 21 Grudnia 2007 Dystans: 40,9 km; teren: 30 km Czas: 2h 21min
bartekgib Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 Mathieo - wiem, że kara-zbrodnia-mordobicie ten brak kasku u mnie, ale już mam na oku upatrzonego Amuleta od kolegi sprzedającego mi coś i może pod koniec stycznia będzie już na wyposażeniu Pozdrawiam !
Mathieo Napisano 21 Grudnia 2007 Napisano 21 Grudnia 2007 okularki do zestawu sobie kup bo o oczy trzeba też dbać ;)
bartekgib Napisano 22 Grudnia 2007 Napisano 22 Grudnia 2007 Okularki mam. Owszem - nie są "racingowe" ( bo to UMF'ki - United Merida Freerider's ), ale odpowiadają mi, bo idealnie przylegają do twarzy. Są jak google dosłownie. Żaden much nie ma prawa wpaść Teraz tylko na lato czekać .... Pozdrawiam ! P.S. O te http://www.allegro.pl/item282815418_okular...flage_nowe.html
kantele Napisano 22 Grudnia 2007 Napisano 22 Grudnia 2007 Ciekawe, poprzednie daly rade przez 2,5 sezonu. W jakich warunkach uzytkowałaś je? w normalnych ale jak im się przyjrzałam z bliska (tym Twoim) to one są zdecydowanie lepiej wykonane. może miałam podróbki? moje były jakieś takie cienkie. przede wszystkim rzepy się strasznie szybko zmacerowały.
rObO87 Napisano 22 Grudnia 2007 Napisano 22 Grudnia 2007 www.b-skin.com.pl , model Ergo +. Ile Cię kosztowały wtedy? Co do tematu: śpie sobie a tu ktoś z rodziny dobija się do drzwi, to sobie odespałem ciężki tydzień na uczelni
heavy_puchatek Napisano 22 Grudnia 2007 Napisano 22 Grudnia 2007 Dzisiaj trochę szoski, zmarzłem więc trochę wałów no i siłą rzeczy trochę miasta Wyszło 44,36km ze średnią 21,23km/h. Jak mróz będzie się utrzymywać to zmienię z powrotem na terenowe gumki ale to po świetach.
bartekgib Napisano 22 Grudnia 2007 Napisano 22 Grudnia 2007 Ochhhh ...... Żeby te moje miasto było większe - to i ja bym kręcił więcej km Zdjąłem łańcuch, zrobiłem mu kąpiel w butelce po soku marchwiowym ( musiałem wypić cały litr żeby opróżnić butelkę ). Trochę miałem z nim zabawy, bo go rozpiąłem, zdjąłem, nie wiem po co ponownie zpiąłem i ..... przez 35 minut nie mogłem rozpiąć Muszę poprawic troszkę spinkę. Teraz siedzi w butelce razem z łańcuchem. Przy okazji wypolerowałem rower. Stoi teraz przy moim łóżku i gdzieś do czwartku nie jeżdzę na rowerze. Wyjeżdzam do rodziny, muszę trochę odpocząć. Pozdrawiam !
KuLa2030 Napisano 22 Grudnia 2007 Napisano 22 Grudnia 2007 Ja dzis 70.13km z czego ok. 50 w terenie... Powiem krótko nie zyje zaraz ide się chyba położyć... Trening początkowo z Szymonem , a potem spotkaliśmy grupe z którą mieliśmy trenować okazało się ze wczesniej sie spotykali no i sobie razem kręciliśmy. Jak wracałem spotkałem Krzyska i nic juz wiecej nie pisze ZGON
kantele Napisano 22 Grudnia 2007 Napisano 22 Grudnia 2007 rObO87 ni cholery nie pamiętam. nawet nie pamiętam, gdzie je kupiłam whatever... mam nadzieję, że to ja miałam wybrak jakiś
Xsystoff Napisano 22 Grudnia 2007 Napisano 22 Grudnia 2007 Jak wracałem spotkałem Krzyska i nic juz wiecej nie pisze 60.8 km/h z Miodowej Zamarzlem
siwyex Napisano 22 Grudnia 2007 Napisano 22 Grudnia 2007 A ja dziś 45 minutek na trenażerku, a wieczorkiem idę pobiegać, ciekawe jak mi to pójdzie z reką w gipsie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.