Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 5

Ślawus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dokręciłem kilometry na "wieczornej przejażdzce miastowej" i mamy 20 km na dzień dzisiejszy. Niestety SPeDałki nie doszły i nie będzie symbolicznego prezentu pod choinką :) Najwyżej 2 dni po świętach podrzucę je pod choinkę i udam zaskoczenie ;) Pozdrawiam !

P.S. thomash - a czemu nie ustroiłeś też szosówki ?

Napisano
Dokręciłem kilometry na "wieczornej przejażdzce miastowej" i mamy 20 km na dzień dzisiejszy. Niestety SPeDałki nie doszły i nie będzie symbolicznego prezentu pod choinką :) Najwyżej 2 dni po świętach podrzucę je pod choinkę i udam zaskoczenie ;) Pozdrawiam !

Jak są wysłane paczka to maja szanse dojść jutro jeszcze (przynajmniej u mnie w mieście paczki dostarczane są w soboty też)

Wesołych świat ;)

Napisano
Ja dziś wróciłem do domu na święta gdzie czekała na mnie paczuszka z tym

Bardzo fajne polecam ;)

r0b0 przynajmniej zimą będzie Ci ciepło :P:);)

A ja dzis z Krzysztofem pośmigałem w końcu w terenie :P (37km)

Dobrze się jeździ jak nie ma błota i innych syfów :D

P.S

Oooo ja Tomek porysujesz sobie rame :P

Napisano

Szosówka jest dokładnie pod przystrojonym świątecznie evo, w ciemnościach :)

A szosa bez lampek bo stoi na trenażerze i w końcu trzeba jeździć na czymś, lampki wiszą tylko do wtorku bo wtedy powrót w teren (mikołaj ma przynieść ochraniacze na buty)

A dzisiaj dotarł do mnie jeszcze jeden prezent, który sam sobei sprawiłem na święta ;)http://s38976.ps.pl/661.jpg

Napisano
Thomash, ile dałeś za rękawiczki? Szukam też jakichś na zimę :]

Nówki sztuki 40zł + wysyłka, ale to są cienkie rękawiczki, na wiosne/lato/jesien, na zime sie nie nadaja.

Napisano

Mi dzisiaj też korzeń przestawił przednie koło na singletrack'u. Gdyby nie trochę szczęścia, że zdąrzyłem podnieść koło po przestawieniu - to wylądowałbym głęboko w dole, gdzie gałęzie wydłubałyby mi oczy. Chyba będzie trzeba zainwestować w kask ;) Powrotu do zdrowia życzę. Dobrze, że nie leżałeś tam dłużej nieprzytomny..... Pozdrawiam !

Napisano

Mathieo - wiem, że kara-zbrodnia-mordobicie ten brak kasku u mnie, ale już mam na oku upatrzonego Amuleta od kolegi sprzedającego mi coś i może pod koniec stycznia będzie już na wyposażeniu :) Pozdrawiam !

Napisano
Ciekawe, poprzednie daly rade przez 2,5 sezonu. W jakich warunkach uzytkowałaś je?

w normalnych :)

ale jak im się przyjrzałam z bliska (tym Twoim) to one są zdecydowanie lepiej wykonane. może miałam podróbki? moje były jakieś takie cienkie. przede wszystkim rzepy się strasznie szybko zmacerowały.

Napisano

www.b-skin.com.pl , model Ergo +. Ile Cię kosztowały wtedy?

Co do tematu:

śpie sobie a tu ktoś z rodziny dobija się do drzwi, to sobie odespałem ciężki tydzień na uczelni :)

Napisano

Dzisiaj trochę szoski, zmarzłem więc trochę wałów no i siłą rzeczy trochę miasta ;)

Wyszło 44,36km ze średnią 21,23km/h.

Jak mróz będzie się utrzymywać to zmienię z powrotem na terenowe gumki ale to po świetach.

Napisano

Ochhhh ...... Żeby te moje miasto było większe - to i ja bym kręcił więcej km ;)

Zdjąłem łańcuch, zrobiłem mu kąpiel w butelce po soku marchwiowym ( musiałem wypić cały litr ;) żeby opróżnić butelkę ). Trochę miałem z nim zabawy, bo go rozpiąłem, zdjąłem, nie wiem po co ponownie zpiąłem i ..... przez 35 minut nie mogłem rozpiąć :D Muszę poprawic troszkę spinkę. Teraz siedzi w butelce razem z łańcuchem. Przy okazji wypolerowałem rower. Stoi teraz przy moim łóżku i gdzieś do czwartku nie jeżdzę na rowerze. Wyjeżdzam do rodziny, muszę trochę odpocząć. Pozdrawiam !

Napisano

Ja dzis 70.13km z czego ok. 50 w terenie...

Powiem krótko nie zyje :D zaraz ide się chyba położyć...

Trening początkowo z Szymonem , a potem spotkaliśmy grupe z którą mieliśmy trenować okazało się ze wczesniej sie spotykali no i sobie razem kręciliśmy.

Jak wracałem spotkałem Krzyska i nic juz wiecej nie pisze ;)

ZGON ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...